Бавни, стабилни и способни – това са прилагателните, с които спокойно можем да определим хората, родени с Телец на Асцендента. Те притежават огромна издръжливост и постоянна сила. Въпреки че не винаги са силни личности, имат осезаемо лично присъствие и излъчват стабилност.

Следете актуалния Хороскоп за Телец –

Mесечни хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

ПОРЪЧАЙ ГОДИШЕН И СОЛАРЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕЛЕЦ

Знакът на Асцендента обикновено разкрива как хората започват нещо ново. Телецът по природа е неподатлив на промени. Може да се окаже трудно да помръднеш хората с изгряващ знак Телец – те са доста инатливи и неподвижни, придържат се към своите начини на действие.

Не знаете кой е вашият Асцендент? Поръчайте своя Рожден хороскоп с точен час на раждане и ще разберете.

Те са силно сензитивни – тяхната първична реакция е да усетят нещата, но не по начина, по който Рибите биха се потопили и отдали изцяло на обкръжението си, а съвсем буквално, чрез петте си сетива. Имат добре развито обоняние и осезание и реагират на материалния свят. Подходът им към живота е практичен и земен, а обезпечаването на сигурността е едно от най-важните им съображения, преди да предприемат нещо ново.

Родените под асцендент Телец често са доста предпазливи и внимателни. Този знак е неподвижен и затова те рядко проявяват гъвкавост и приспособимост. По-скоро се отличават с решителна праволинейност.

Изгряващият знак Телец повече от всички останали разбира от „добрите неща” в живота и ги предпочита. В резултат, отдаването на удоволствия и избягването на трудностите може да бъде слабост за мнозина с този Асцендент. Често те са колекционери в някакъв смисъл и отдават висока стойност на своите материални притежания.

Хората с асцендент Телец обичат да се обличат в качествени дрехи, които са едновременно удобни и елегантни. Но рядко проявяват показностс притежанията си. Мнозина имат силна и здрава физика.

Най-често са силно привързани и лоялни към тези, които обичат. В своите партньорства, тези хора са често обсебващи и трудно биха разрушили отношенията си. Въпреки, че не са особено ревниви, те гледат на партньорите си като на своя лична собственост.

Интензивността на връзката и лоялността на партньора са особено важни за Телците по асцендент. Това са изключително чувствени хора, които предпочитат удобството на близките и стабилни отношения, които моногамното партньорство предлага. Дори са са спокойни и стабилни като хора и да ценят хармонията и спокойствието, техните връзки за под знака Скорпион и може да са изключително драматични и страстни.

Хората с изгряващ Телец действат успокояващо на околните и са желани за компания. Те излъчват стабилност, която вдъхва надеждност и вътрешна хармония, и ги прави още по-привлекателни.

ПОРЪЧАЙ РОЖДЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕЛЕЦ

Към хората с Асцендент Телец

Имате разумен и реалистичен поглед на живота и краката ви винаги са стъпили здраво на земята (въпреки, че понякога главата ви е в облаците).

Упоритост и вътрешна сила

Другите често ви възприемат като силна скала – солидна, надеждна и постоянна опора. Вие също сте изключително последователни, тъй като притежавате отлична издръжливост и не обичате да правите промени или корекции в обичайната си рутина. Правите нещата съзнателно и методично и не се приспособявате лесно към неочакваното.

Изкушени, но никога принудени

Въпреки, че външно изглеждате нежни и меки, вие сте изключително волеви и упорит човек. Вървите със собственото си темпо и отказвате да бъдете пришпорвани или тласкани към каквото и да било, преди да се почувствате сигурни в него. Можете да бъдете склонени и убедени с чар, красота, любов или нежност – но никога принудени насила. Не изпитвате желание да се карате, но просто упорито се съпротивлявате на всеки опит да ви накарат да направите нещо, което не искате.

Спокойствието ви е вашата сила

Когато имате цел, вие сте изключително фиксирани, непоколебими и твърдоглави за изпълнението ѝ. Вашата упоритост и инат често вбесяват другите, особено след като упорито са ви провокирали, за да ви накарат да се ядосате и да им отговорите.

През повечето време изглеждате спокойни, невъзмутими и неемоционални, но зад вашия непринуден и миролюбив външен вид се крие голяма сила на характера. Когато става въпрос за състезание кой ще наложи волята си, вие често печелите просто благодарение на безкомпромисната си упоритост, способна да надвие почти всеки.

Избирате сигурността

Друга причина да правите бавно промени или да не ги приемате е много силната ви нужда от сигурност. Чувствате се най-комфортно при стабилни, относително постоянни условия и изпитвате необходимост от реална сигурност – собствен дом, пари в банка, посотянна работа и т.н.

Опасност от зацикляне

Негативната страна на вашата устойчивост обаче е, че лесно се предавате на рутината и ще може да останете в познатата ситуация – било то работа, брак или каквото и да е друго – дълго след като сте загубили желание и интерес.

Естет и любител на насладите

Високо цените естествените неща и получавате удоволствие от простите наслади за сетивата във физическия свят с всичките му безброй изкушения. Природата ви е сензитивна по много естествен, здравословен начин и знаете как да се наслаждавате на живота. Другите ви харесват заради вашата земна чувственост. Вие също така сте голям любител на красотата, като вашият вкус е конвенционален и традиционен, не модерен.

Хороскоп Телец

Асцендент Телец в комбинация с 12те Зодии

Всеки човек се ражда с различна комбинация от Асцендент (изгряващ знак) и слънчев знак (зодия). Ето какви качества дават комбинациите на Асцендент Телец с всяка от зодиите:

Асцендент Телец със Зодия Овен

Външно меки и обаятелни хора, но вътрешно много горди и склонни към упорство. Най-добре се чувстват в уединение и предпочитат да работят самостоятелно или в партньорство. В колективната работа търсят своя отделна сфера. В любовта са взискателни и ревниви. Много са привързани към близките си, докато към останалия свят се държат на разстояние.

Асцендент Телец със Зодия Телец

Сдържани и спокойни, но пълни със скрити сили. Тази вътрешна мощ понякога избива в поведението им, особено ако дълбоко и силно ги засегнете. Всеки, който посмее да ги обиди, ще усети тяхната скрита енергия. В работата си са много подробни и старателни, можете да им доверите и най-важните и отговорни задачи. Тези хора изпитват необходимост от интезнивни и дълбоки преживявания, не обичат самостоятелността и самотата..

Асцендент Телец със Зодия Близнаци

Никога не се съмняват сами в себе си. Притежават вътрешна издръжливост и търпение и външна привлекателност и грация. Стремят се да постигнат стабилност и надеждност в живота си, работливи са. Не всичко им се удава бързо, но постигат отлични резултати в това, на което се посветят. В брака са надеждни и стабилни. Склонни са да прекаляват с настойничеството над близките си, особено над децата.

Асцендент Телец със Зодия Рак

Сдържани в общуването, меки външно и податливи на влияние, но при по-близко познанство ще разберете, че са много директни. Обичат да се учат и да обучават. В семейството сис а лидери, а в работатата – старателни и акуратни. Мъжете са изключително грижовни и привързани към децата. Жените са по-контактни и обичат светския живот.

Асцендент Телец със Зодия Лъв

Ярки, дейни, притежават творчески качества, настойчиво се стараят да реализират талантите си. Ако не са ангажирани като глава на семейство, в работата си се опитват да играят ръководна роля. Много са праволинейни и не отстъпват от позициите си, но притежават и дипломатичност. В случаите на сериозно противоречие са способни да възпламенят конфликт. Жените са с особено силен характер и често ръководят цялата фамилия.

Асцендент Телец със Зодия Дева

Приемат живота крайно сериозно и вярват, че най-важното нещо е стабилността и сигурността. Бавно се приспособяват към новите обстоятелства, към нова работа; дълго усвояват новите знания. Но когато се адаптират и изучат, овладяват специалността си до съвършенство. Когато обикнат някого или нещо, отдават сърцето си изцяло.

Асцендент Телец със Зодия Везни

Прекрасни служители, които внасят в работата находчивост и творчески подход. В приятелството и любовта винаги са готови да помогнат и да окажат подкрепа. Жените са със силни и самостоятелни харатери, но в името на любовта са готови да направят много големи жертви. Мъжете в семейството си често попадат под зависимостта на жените си, но в работата си са самостоятелни.

Асцендент Телец със Зодия Скорпион

Притежават обаятелна външност и мили обноски, но като характер са много пламенни, силно се привързват. Стремят се да завладеят и дори да обсебят изцяло партньора си. Изпитват искрена потребност от близост и сърдечна топлина, но в същото време тихият, равен и спокоен живот изобщо не ги сутройва. Постоянно се нуждаят от силни и интензивни преживявания. А когато такива няма, сами ги създават!

Асцендент Телец със Зодия Стрелец

Могат да бъдат особено прилежни и дълго да чакат своя успех, каквото ид а имс трува това. Тяхната присъща вярност и надеждност често не е оценявана и остава скрита. Жените са готови да следват своя избраник до края на света, като очакват от него стабилност. Мъжете са склонни да поемат неоправдани рискове, докато се борят за своя успех. .

Асцендент Телец със Зодия Козирог

По природа са организирани хора и обичайно стават ръководители – ако не в работата, то у дома. Много стабилни, силни и надеждни хора. Своята сила черпят най-вече от възгледите си, в които са по-консервативни и традиционалисти, но и устойчиви във времето. Привидно могат да се съгласят с вас, но рано или късно, ще поискат да поемат цялото управление.

Асцендент Телец със Зодия Водолей

Често носят на гърба си цялото семейство. В работата и в живота се стремят да прекарват нови пътища, да открият нови перспективи. Самите те са образец за постоянство и упоритост, особено в отношенията с любими хора и приятели. Често остават неразбрани, но успяват да запазят своя идеализъм и вяра в доброто в света.

Асцендент Телец със Зодия Риби

Чувстват се като извънземини в този свят, опитват се да прелетят през живота сякаш без да стъпват на земята. Много са внимателни и избягват всякаква форма на риск. Носят се по течението без да се опитват да се вкопчат или задържат за нещо. Ако изпуснат нещо или някого, не се и опитват да го уловят отново – “Значи не е било за мен”, е тяхната философия. Мечтателни и чувствителни хора, с богато въображение и изтънчено усещане за красота.

Научете повече за Разликата между Асцендент и Зодиакален знак.

Прочетете повече за знака Телец

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните