Хороскоп Стрелец

Месечен хороскоп Стрелец – Януари 2023

Искате да се утвърдите и да създавате и развивате проекти през този месец, скъпи Стрелци. Към края си януари ви носи обстоятелства, които ви мотивират да протегнете ръка, да се свържете, да учите и споделяте. Дотогава ви занимават амбициите ви по отношение на бизнес дела, материални грижи и финанси. Може да се наложи да преработите идея за правене на пари или бюджета си, но направените сега подобрения ще ви отведат по-далеч в дългосрочен план.

Вашата астрологична прогноза препоръчва по-спокоен подход този месец – ще откриете, че естествено забавяте нещата, по-добре от другите знаци. Около Пълнолунието на 6-ти ще се появи темата за дължими пари. Може да получите прозрение относно вашите чувства или финално рзрешение по финансов въпрос.

От края на октомври отношенията с другите не са лесни с ретрограден Марс във вашия партньорски дом. Подкрепата за личните ви начинания не е била на върха си, но от 12-ти януари нататък динамиката на отношенията се изглажда и увереността ви се подобрява. Чувствате, че наистина можете да започнете да се движите напред. Повече яснота идва в любовния ви живот и отношенията възвръщат динамиката си. Може да има хубаво развитие на романтично и творческо ниво по-късно през януари.

До 18-ти и Меркурий е ретрограден – тръгването му директно ви прави по-решителни. Появява се нова или забавена информация и вашите проекти се раздвижват. Неотдавнашната нерешителност вероятно ще изчезне, а вложените усилия се отплащат. Можете да правите по-информирани избори, да знаете какво искате и да го привлечете съвсем естествено. Хората желаят вашата компания и ви търсят повече от обикновено.

Венера във Водолей е във вашата сфера на срещи и комуникации от 2-ри до 26-ти, а Слънцето влиза във Водолей и се присъединява към същата зона на 20-ти. Тези транзити ви насърчават да създавате връзки и да достигате до повече хора. Любовта и общуването са силно свързани помежду си. Сега изразявате себе си с повече чар. Намирате лесно приятели, свързвате се с хора със сходни интелектуални интереси. Можете да откриете дори любов чрез комуникационни средства, в интернет или по време за обучение.

Обръщането на Марс директно във вашия сектор на отношенията също подобрява увереността ви във връзката ви и с другите като цяло. Добрата енергия е с вас за разширяване на личните ви хоризонти чрез творчески начинания или романтични вотношения.

През последната седмица на януари ярко си възвръщате мотивацията и духа. Вероятно ще почувствате силно чувство за обновление. Работата или предприемането на действия с някого обещава да бъде удовлетворяващо и продуктивно. Готови сте да действате по нов план или оригинална идея, да поемете предизвикателство.

Приключвате месеца освежени и малко по-смели след като видите резултатите си. Свързването с други хора може да донесе неочаквани възможности.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Прочетете повече за знака Стрелец