Хороскоп Стрелец

Месечен хороскоп Стрелец – Септември 2022

Труден месец в отношенията с другите. Можете да сте толкова несигурни в собственото си мнение и погълнати от идеите на други хора, че да започнете да възприемате чуждата гледна точка като своя собствена. Това е временно, но на този фон могат да възникнат недоразумения и конфликти.

В периода от 19 до 23 септември ще имате възможност да постигнете споразумение, да поемете инициативата. Не цялата ви работа ще бъде одобрена от началниците и подкрепена от колегите. Вашата задача в този момент е да влезете в диалог, да обсъдите спорните точки, бъдете активни в сътрудничеството.

Добре е в семейството помните, че лошият мир е по-добър от добрата кавга и да се опитате да намерите компромис, а не да оправяте генерално нещата. Трудностите са временни и могат да бъдат преодолени. Важна е способността ви да изчакате, да издържате и да довеждате нещата докрай.

От 19 септември до 8 октомври може да се наложи бързо пренастройване и адаптиране към променящите се условия на работа. Това може да бъде доста стресиращ период, затова излизайте по-често на чист въздух, контактувайте с природата и растенията. Правете дихателни упражнения, които ще ви помагат да се възстановявате и успокоявате.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Стрелец за 2022 г.

2022 година ще ви донесе много радост и вяра в себе си. Пред вас се откриват нови възможности за себереализация. Ще можете да намерите щастие за душата си като реализирате множество свои съкровени желания.

На 11 май Юпитер преминава във вашата огнена стихия в знака Овен и вашия пети дом. Ще се почувствате по-уверени, късметът ще ви придружава и в любовта, и в творчеството. Експериментирайте смело, впуснете се в това, което обичате и се отървете от социалните ограничения и наложените предразсъдъци. Можете многократно да се окажете на импровизирана сцена и в центъра на вниманието – това е вашият шанс да демонстрирате талантите си, да спечелите авторитет и уважение.

Плутон и Уран подпомагат сферата на печалбите и работата. Обстоятелствата ще продължат да подкрепят участието ви в мащабни проекти, работата ви в голям колектив. Ако положите умерени усилия, ще се увеличат доходите ви и ще нарастват полезните умения. Възможно е вашите работни условия да станат по-свободни чрез автоматизиране на работния процес и/ или активно използване на нови технологии и интернет в ежедневието ви.

През първата половина на годината, докато Юпитер все още е в четвърти дом, ще имате благоприятни условия да вложите усилия в създаването на комфорт в дома. Ще намирате лесно помощ при решаване на въпроси с недвижими имоти. Възможно е подобряване на жилищните условия, покупка на дом или земя.

2022 година е важна от гледна точка развитието на вашето мислене – не се отказвайте от интензивни учебни и аналитични дейности. Упоритата и сериозна работа в тази посока ще положи основите за по-структурирана работа на ума ви и ще помогне за подобряване на паметта.

Сатурн преминава през трети дом и подрежда отношенията ви с братя и сестри, съседи, както и документи и контакти. Имате добри шансове да получите диплома и да завършите обучението си.

През есента Марс ретрограден и в напрегнат аспект с Нептун – това ще разкрие подмолни проблеми в партньорствата ви. Нежелателно е в този период да влезете в бизнес сътрудничество или да формализирате връзката си с брак.

Не вземайте важни решения прибързано при този аспект. Възможни са недоразумения и непоследователности в действията, а по-късно – разочарования и негодувания. Добре е да започнете да оформяте плановете си, да ги обсъждате с близките си, но да изчакате зимата, за да ги реализирате.

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Стрелец – Август 2022

Добър месец за големи печалби. Направете нещо, което обичате много и ще даде поле за творчество. Не се придържайте към познатите модели, свободно действайте, позволете си да експериментирате и ще видите резултата.

Вероятно ще трябва да преразгледате целите си, освен това самооценката ви ще се промени – всичко това ще се отрази на вашите възгледи. Не правете прибързани заключения, следете точно какво се случва с вас и действайте обмислено и адекватно.

В периода от 8 до 11 август са възможни разногласия и конфликти с колеги, трудно ще ви накарат да направите нещо, което не ти харесва. Най-добре е да поемете задачи за самостоятелна работа у дома за този кратък период. Най-важното сега е да не се противопоставяте на колеги и началници.

Обърнете внимание на хроничните заболявания, погрижете се за тяхната профилактика. Вашето емоционално състояние може да провокира обострянето им. Ходете повече пеша, по възможност боси по трева и земя, и опитайте лягате да спите преди 23:00 часа. Работата в градината ще ви помогне да преработите негативните енергии и да ги насочите в правилната посока.

От 22 до 26 август ви очакват нови интересни задачи и възможности да изразите себе си. В края на месеца се активизира сферата на контактите и общуването чрез нови и интересни запознанства.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Стрелец – Юли 2022

Началото на месеца може да ви изнерви – проблемите във финансовото ви състояние или с партньора няма да ви харесат, може да ви напомнят за стари дългове. В периода от 6 до 12 юли трябва да сте по-внимателни в разчетите и по-икономични в разходите. Бъдете готови да раздавате и да се разделяте, като помните, че понякога трябва да направите точно това, за да освободите място за нещо ново да влезе в живота ви.

Опитайте се да печелите повече и да харчите по-малко. Проверявайте дали наистина имате нужда от нещо преди да го купите. Не е добър период да давате на заем, защото може да се разделите с тези пари завинаги. А и да вземате заеми също не е изгодно. С една дума, периодът е неблагоприятен за всякакви финансови транзакции.

От 11 юли до 4 август в отношенията си с чужди хора и съседи трябва да спазвате строга рамка и официален тон, за да избегнете неприятни моменти. Пазете се от случайни непознати, не се забърквайте в съмнителни авантюри, както финансови, така и всякакви други, има риск да бъдете измамени.

В края на месеца от 21 юли до 9 август ще имате добри възможности за пътуване, да
откривате нови страни и култури или нови области за учене, изследване, преподаване. Също така е добър период за работа с документи или разрешаване на правни въпроси.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Стрелец – Юни 2022

Темата за любовта и отношенията продължава да бъде основна за вас през този месец. Ще ви бъде по-лесно да решавате проблемите заедно с партньора си, освен това сега сякаш ще се преоткривате и опознавате наново. Не ограничавайте желанието си да общувате интензивно и обсъждайте всяка тема. Ще ви бъде полезно да откриете нови аспекти един за друг, дори да се познавате много отдавна, това ще освежи вашите взаимоотношения и ще внесе хармония и разбирателство.

От 5 до 9 юни можете ярко да се изявите в професионалните си среди или дори на сцена пред обществеността. Възможността за изпробване на различни роли и позиции ще ви донесе много вдъхновение и увереност. Само не забравяйте, че трябва да обичате изкуството в себе си, а не себе си в изкуството и тогава всичко ще се получи. Сега успешно ще привличате вниманието, ще се увеличава популярността ви, особено чрез социалните мрежи.

В периода от 18 юни до 9 юли са възможни сериозни разходи за деца или внуци, грижа за тяхното здраве и занимания през свободното време. Най-добре е да ги изпратите на почивка. По този въпрос можете да споделите грижите си с вашия партньор.

В същия период има повишен риск за вас от излагането на слънце и от изгаряния –
бъдете предпазливи. Не стойте дълго време на слънце и не забравяйте да използвате слънцезащитен крем и шапка.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Стрелец – Май 2022

През първата половина на месеца, от 4 до 19 май, бъдете внимателни към здравето си. Всяка злоупотреба и отклоняване от режима може внезапно да промени всичките ви планове и да се отрази неблагоприятно на вашето здраве. Може да се каже, че ви предстои стресиращ и неспокоен период на работа, с много безцелно суетене и малко резултати. Чувството ви за хумор ще ви помогне, както и разходките на чист въздух, по-честата смяна на обстановката.

След 11 май на преден план излизат сърдечните въпроси. В периода до 29 май необвързаните ще имат възможност да срещнат любовта, а за тези, които са обвързани, това е активен период за разрешаване на разногласията и обогатяване на взаимоотношенията. Това е добър момент за намиране на компромис и изграждане на дългосрочни съвместни планове с партньорите.

След 20 май Марс влиза в Овен, затова ще ви привличат повече самостоятелните занимания. Може би ще искате да създадете и следвате някаква своя собствена посока или ще възникне идея за личен проект. Освен това, ще можете по-успешно да насочите енергията си към спорта. Не позволявайте да бъдете въвлечени в разправии със семейството си. По-добре е да организирате генерално почистване или дори малък козметичен ремонт на дома. Така разрушителните марсови енергии ще бъдат вложени в полезна посока.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Стрелец – Април 2022

От началото на месеца до 12 април ще имате добри условия за обработка и получаване на документи, за подписване на договори, регистриране на права или разрешаване на разногласия със съседи и роднини. В същото време можете да работите върху своята дисциплина, да се учите да планирате, за да работи за вас времето занапред.

Опитайте да промените ежедневните си навици и режим или се договорете със семейството си и да преразпределите домакинските задължения. Ограничете ненужните контакти, не участвайте в разпространението на слухове и клюки, особено относно съседи и роднини.

От 10 април до края на месеца ще имате възможност да станете лидери в дейността си, да участвате в масови или важни професионални събития и да печелите пари от това. Опитайте се да не оставате настрана и активно рекламирайте себе си и своите проекти. След 22 април очаквайте излишен шум и суета в работата, затова по това време ще бъде важно да се определите приоритетите си, да се подчертаете основната си цел и задача занапред.

Към края на месеца ще се появят романтични интереси и ще дойде подходящо време за хармонизиране на любовните ви отношения. Възможни са приятни срещи, особено в места за отдих и забавления, на изложби, концерти и театри.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Стрелец – Март 2022

Този месец ще бъде богат на общуване с роднини и семейство, може да се потопите изцяло в домашни въпроси. Цялото семейство ще очаква инициативата да идва от вас, а вие наистина можете да станете обединяващо и решаващо звено в дома.

Можете също така да очаквате повече административна работа и затъване в документи. Дори да знаете всичко много добре, преценявайте ангажиментите си спрямо своите възможности, не поемайте задължения, които надхвърлят вашия ресурс. Очакват ви кратки командировки, а ако имате личен транспорт, може да се наложи да помагате на близки.

От 18 март до 9 май вашето въображение ще работи с пълна сила. Това е чудесно време да се заемете с фотография, психология, музика или визуални изкуства. Но при точна и прецизна работа, при обработка на информация и цифри, може да ви липсват постоянство и концентрация и са възможни грешки. По това време интуицията ви ще се увеличи чувствително, възможни са забележителни сънища – вашето подсъзнание ще ви изпраща знаци чрез символичния си език, бъдете внимателни и отворени за тях.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Стрелец – Февруари 2022

През първата половина на месеца се запазват тенденциите, започнали в края на януари. Вашата дейност може да бъде успешно реализирана, особено ако е в областта на финансите и здравеопазването. Време е да бъдете по-решителни и да предприемете нестандартни и по-необичайни за вас действия, за да промените живота си и източниците на доходи. Вашето семейство и приятели могат да ви подкрепят в това. Може да започнете допълнителна работа или да измислите как да печелете пари от хобито си. Очаквайте необичайни възможности, като се опитате да вземете всичко, което животът ви предлага и да го използвате в своя полза.

След 6 февруари и през целия месец покупките ще бъдат успешни за създаване на уют в къщата и автоматизиране на домашната работа. Добре е да обновите домакинските уреди и техника.

От 17 февруари за вас започва творчески и богат на идеи период. В сферата на дейност, която ви увлича, можете да измислите нещо новаторско. Творческите хора не трябва да ограничават фантазиите си, а да ги прилагат на практика в полза на себе си.

През този период ще искате да участвате в шумни събития, да отделите повече време за забавления, семейни празници, приятелски събирания. Това ще ви даде възможност да създадете нови връзки и да получите положителен заряд от енергия в мрачното зимно време. Също така, през този период има възможности за подобрение на условията ви на живот.

Астро прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Стрелец – Януари 2022

През първия месец на годината ще бъдете активни и амбициозни, могат да ви попречат само вашите собствени съмнения. Можете ясно да се изявите като пионер и лидер, да подобрите позицията си в екипа, да поемете инициативата в комуникацията в свои ръце. Освен това, времето благоприятства активните спортове и всякакви физически упражнения, чрез които да започнете промяна над себе си.

От 5 януари до 18 януари вашата чувствителност и възприемчивост ще бъдат повишени. През този период внимавайте за качеството на храната, особено за напитки и лекарства, редувайте почивка и активност, разхождайте се на чист въздух. Чудесно време е за общуване с близки, за хармонизиране на отношенията с роднините. Кратките пътувания до интересни места във вашия район ще разширят хоризонтите ви и подобрят физическото състояние.

От 9 до 13 януари се откажете от големи покупки и не разчитайте на стабилност от нови начини за печелене на пари, по-добро време за тези въпроси ще се отвори след края на месеца.

След 25 януари можете успешно да насочите усилията си към намиране на стабилни приходи или да направите промени в условията си на работа. Преминете към по-свободен график, модернизирайте работните си инструменти и техника, автоматизирайте рутинните процеси.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?