Хороскоп Стрелец

Годишен хороскоп за Стрелец за 2022 г.

2022 година ще ви донесе много радост и вяра в себе си. Пред вас се откриват нови възможности за себереализация. Ще можете да намерите щастие за душата си като реализирате множество свои съкровени желания.

На 11 май Юпитер преминава във вашата огнена стихия в знака Овен и вашия пети дом. Ще се почувствате по-уверени, късметът ще ви придружава и в любовта, и в творчеството. Експериментирайте смело, впуснете се в това, което обичате и се отървете от социалните ограничения и наложените предразсъдъци. Можете многократно да се окажете на импровизирана сцена и в центъра на вниманието – това е вашият шанс да демонстрирате талантите си, да спечелите авторитет и уважение.

Плутон и Уран подпомагат сферата на печалбите и работата. Обстоятелствата ще продължат да подкрепят участието ви в мащабни проекти, работата ви в голям колектив. Ако положите умерени усилия, ще се увеличат доходите ви и ще нарастват полезните умения. Възможно е вашите работни условия да станат по-свободни чрез автоматизиране на работния процес и/ или активно използване на нови технологии и интернет в ежедневието ви.

През първата половина на годината, докато Юпитер все още е в четвърти дом, ще имате благоприятни условия да вложите усилия в създаването на комфорт в дома. Ще намирате лесно помощ при решаване на въпроси с недвижими имоти. Възможно е подобряване на жилищните условия, покупка на дом или земя.

2022 година е важна от гледна точка развитието на вашето мислене – не се отказвайте от интензивни учебни и аналитични дейности. Упоритата и сериозна работа в тази посока ще положи основите за по-структурирана работа на ума ви и ще помогне за подобряване на паметта.

Сатурн преминава през трети дом и подрежда отношенията ви с братя и сестри, съседи, както и документи и контакти. Имате добри шансове да получите диплома и да завършите обучението си.

През есента Марс ретрограден и в напрегнат аспект с Нептун – това ще разкрие подмолни проблеми в партньорствата ви. Нежелателно е в този период да влезете в бизнес сътрудничество или да формализирате връзката си с брак.

Не вземайте важни решения прибързано при този аспект. Възможни са недоразумения и непоследователности в действията, а по-късно – разочарования и негодувания. Добре е да започнете да оформяте плановете си, да ги обсъждате с близките си, но да изчакате зимата, за да ги реализирате.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Стрелец – Януари 2022

През първия месец на годината ще бъдете активни и амбициозни, могат да ви попречат само вашите собствени съмнения. Можете ясно да се изявите като пионер и лидер, да подобрите позицията си в екипа, да поемете инициативата в комуникацията в свои ръце. Освен това, времето благоприятства активните спортове и всякакви физически упражнения, чрез които да започнете промяна над себе си.

От 5 януари до 18 януари вашата чувствителност и възприемчивост ще бъдат повишени. През този период внимавайте за качеството на храната, особено за напитки и лекарства, редувайте почивка и активност, разхождайте се на чист въздух. Чудесно време е за общуване с близки, за хармонизиране на отношенията с роднините. Кратките пътувания до интересни места във вашия район ще разширят хоризонтите ви и подобрят физическото състояние.

От 9 до 13 януари се откажете от големи покупки и не разчитайте на стабилност от нови начини за печелене на пари, по-добро време за тези въпроси ще се отвори след края на месеца.

След 25 януари можете успешно да насочите усилията си към намиране на стабилни приходи или да направите промени в условията си на работа. Преминете към по-свободен график, модернизирайте работните си инструменти и техника, автоматизирайте рутинните процеси.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?