Това са някои от най-често задаваните въпроси от клиентите на AstroScript при поръчка на лични писмени хороскопи от сайта. Тези въпроси ще ви помогнат да се ориентирате в съдържанието и смисъла на нашите хороскопи.

Поръчвам хороскоп за първи път. Откъде да започна?

Задължително от Рождения хороскоп. Рождената ви карта е основата на всички останали хороскопи. Рожденият хороскоп ще ви служи за цял живот и можете ежедневно да го преоткривате и надгражате – на пазара има най-много литература с интерпретации на рождени хороскопи и когато познавате компонентите на своя “натал”, ще можете допълнително да четете за тях.

 

Кой ваш хороскоп най-много се доближава до консултация с астролог на живо?

Комбинацията от Рожден хороскоп и Едногодишна прогноза задоволява любопитството към темата за характера и прогноза за следващите 12 месеца и е най-добрата първа стъпка в професионалната астрология. Така сме кръстили и най-популярния си комбинирания хороскоп – “Най-добрият старт”.

Друг вариант е да поръчате Рожден хороскоп отделно и кобинирания прогнозен хороскоп-пакет „Всичко за годината“

 

Интересувам се от бъдещето си. Кой хороскоп ще ми помогне?

Предлагаме два прогнозни хороскопа, които общо използват три различни прогнозни метода.

И двата са за период от 12 месеца/ 1 година.

Прогнозният хороскоп „Накъде отивам?“ може да се поръча по всяко време, защото покрива 12 месеца от датата на поръчка или друга избрана начална дата.

Соларният хороскоп е добре да се поръчва около рождения ден, плюс-минус 2-3 месеца, защото важи от него до следващия.

Можете да ги поръчате самостоятелно или в пакет „Всичко за годината“ с отстъпка.

 

Каква е разликата между Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?” и Соларен хороскоп прогноза “Настоящата ми година”?

Общото е, че и двата се използват за прогноза и са за период от 12 месец/ 1 година. Но са базирани на напълно различни прогнозни методологии:

При Соларният се работи с картата от най-близкия ви рожден ден. Тя се съставя за момента, в който Слънцето се върне на точните градуси както в момента на рждането ви. Приема се и се тълкува като карта за съответнта ви година.

При традиционния прогнозен хороскоп се вземат картите на Транзитите (това, което се случва в момента на небето) и на Прогресиите (прогресирането или движението на рождената ви карта през времето на принципа ден-година – например, картата на 40-я ден след като сте се родили отговаря на 40та ви година). Транзитните и прогресивни карти се съотнасят към рождената ви карта, за да се проследи динамиката на времето спрямо вашата лична житейска програма.

Най-важното е, че двата хороскопа са съвсем различни и се допълват и в интерпретациите няма как да има дублиране, защото подходите са напълно различни.

 

В момента романтичната ми връзка е най-важното нещо в живота ми. Как астрологията може да ми помогне?

AstroScript предлага класическия партньорски хороскоп по метода Синастрия, които разглежда личните  отношения като взаимодействие между двама отделни индивида. Този хороскоп фокусира върху психологията на отношенията и ролите, които партньорите играят в животите си. Той е статичен и важи за цял живот и не включва прогноза в конкретни срокове.

 

Все пак, искам да зная какво ще се случи с мен и моя партньор?

За да се добави прогноза към Партньорската астрология, която описва статично отношенията ви, можете да поръчате Прогноза отделно за себе си за своя партньор и да проследите дали има синхрон между събитията в неговия живот и вашия. Това е така, защото дори когато двама човека се привличат, заедно са и много си допадат като характери и ценности, техните житейски програми  и цели могат драстично да се разминават и да е невъзможно да намерят общ път.

Как да поръчам и заплатя хороскоп

Не се колебайте да ни пишете на имейлa, ако не откривате желаните отговори.

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните