Хороскоп Телец

Годишен хороскоп за Телец за 2022 г.

2022-ра година за Телците е време на изпитание за тяхната съвестност, отговорност и старание. Най-важните теми за годината са: работа, себепознание, партньорства. Опитайте се да се съсредоточите върху едно нещо, не се ядосвайте за дреболии. Може би ще усетите влиянието на Плутон, който вече носи дълбоки промени в личния ви свят и целия ви начин на живот.

10-ти дом е сферата на реализацията и обществения статус, на кариерата и целите. Сатурн, който се задържа доста дълго време във вашия 10-ти дом, може да даде много натоварен работен график, да ви наложат ревизии и проверки, да се увеличи натоварването ви и възложените отговорности. Също, възможни са трудности в отношенията с началство и високопоставени лица, проблеми при решаване на въпроси в официалните власти и държавни институции.

Сатурн през вашия 10-ти и 11-ти дом ще провокира обстоятелства, които пречат на развитието на делата ви и възпрепятстват реализацията на мечти и планове. Но тези от вас, които не са боят от много работа, отговорно и съвестно изпълняват своите задължения и спазват споразуменията, ще бъдат възнаградени. Може да бъдете повишени или да ви възложат по-отговорна служба. Но ако не сте работили достатъчно или сте били немарливи и недобросъвестни към работата си, не очаквайте признание. Сатурн е строг и справедлив.

2022-ра не е много благоприятна година да смените работата си. Сатурн е в конфликтен аспект с Уран. Уран преминава през вашия 1-ви дом, който е сферата на вашата личност и изисква обновление, свобода, промяна и прогрес Но Сатунр ще го възпира. Опитайте се да не вършите необмислени действия, бъдете особено внимателни в периода от 15 септември до 23 октомври. Особено репз този период не се противопоставяйте на наложените правила. Оставете решенията на началниците си, като опитате да се адаптирате към ситуацията с по-силните от вас, да търсите компромис.

Юпитер преминава през водния знак Риби и вашия 11-ти дом от януари до май. Това означава, че можете да разчитате на подкрепа от приятели и съмишленици, да придобиете авторитет в колектив. Участвайте в обществено полезни дела като акции на благотворителност и социални каузи.

След 11 май Юпитер преминава в огнения знак Овен и ще влезе във вашия 12-ти дом. Тогава картината ще се промени. Бъдете внимателни към предложенията, които ще получите – може да възникнат предпоставки за стартиране на нови проекти и бизнес, които ще донесат успех в бъдещето, дори към момента да са по-скоро тайни и не съвсем ясно формулирани.

Повечето Телци ще са по-силно повлияни от поредицата затъмнения през годината – в периода от 30 април до 16 май, както и от 25 октомври до 8 ноември. Затъмненията ще поставят въпросите за самоопределението ви, за вашето личностно развитие, себепознание и относно вашите партньорства. Бъдете мъдри, търпеливи и разумни и всичко ще се подреди както трябва.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

 

Месечен хороскоп Телец – Януари 2022г

През този месец може да почувствате нужда да се потопите навътре в себе си, да искате да се затворите емоционално и да не парадирате с чувствата си. Може би ще има някаква преоценка на ценностите ви и преосмисляне в сферата на емоционалните ви интереси.

Не забравяйте, че месецът не е подходящ за създаване на нови романтични запознанства, възникналата сега връзка едва ли ще бъде продължителна. Не трябва да експериментирате с промяна на външния си вид, както и да правите големи и скъпи покупки, по-добре е да изчакате с това до февруари.

Периодът от 3 до 10 януари трябва да прекарате с близки приятели, семейство, колеги. Ще можете да разрешите всички конфликти, да укрепите и подобрите семейните си връзки, да внесете хармония и топлина във взаимоотношенията. Времето е идеално за посещение на културни събития, за емоционално общуване, укрепване на духовната близост. Организирайте домашни събирания, разходете се на чист въздух, споделяйте любовта си с близките – колкото повече им давате, толкова по-голям заряд от енергия ще получавате.

Този период е благоприятен за представителите на творческите професии, насърчава се кретивното себеизразяване. В професионалната сфера ще можете да реализирате най-смелите си проекти и планове, по които отдавна работите.

Основното правило през този период е да спазвате умереност във всичко, да се опитате да си угаждате по-малко и да не се поддавате на всякакви желания и капризи.

През последната декада на месеца насочете всичките си усилия към работа като укрепвате отношенията си. Вашите надежди и стремежи могат да се сбъднат и да доведат до успех. Използвайте нестандартни, оригинални и оригинални подходи и вложените усилия ви ще се отплатят.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?