Хороскоп Телец

Месечен хороскоп Телец – Януари 2023

През този месец може да сте особено вдъхновени от споделени идеи, скъпи Телци, и да уестите приятна промяна в темпото си на живот. Насочването към непознати територии, независимо дали ментални или физически, може да отключи възможности и ползи. Помощта на другите или изучаването на нови неща ще се окаже особено приятно. Венера във Водолей около върха на картата ви помага за подобряване на вашата репутация.

Три планети завършват своите ретроградни фази през януари: Марс е ретрограден до 12-ти, Меркурий е ретрограден до 18-ти и Уран (във вашия знак) също, но до 22-ри. Въпреки че процесът е бавен, той е стабилен и вие си връщате спокойствието и се чувствате по-уверени. Закъсненията намаляват, информацията и желанията стават по-ясни. Можете да очаквате по-ясно общуване и по-добро приемане за вашите таланти, ползи за материалните ви активи и финансово положение.

Дотогава може да изпитвате нерешителност или на неопределеност. Но промените, връщането назад и препятствията са нужни и ще ви пренасочат към по-подходящ път, затова останете гъвкави. Може да има някои обрати в плановете ви, проверявайте по-често графика и контактите си.

С напредването на януари вие ще успявате да черпите ресурси по пътя си. Може да постигнете напредък във финансите и начинанията си за печелене на пари, ако се справяте по-добре с приоритетите си.

От 20-ти Слънцето влиза във Водолей и се насочва към върха на вашата карта. Там ще попадне и Новолунието. Уран, управителят на тази област, се обръща директно! Тези неща внасят прилив на енергия във вашата кариера, публични отговорности, репутация и житейски цели, с по-голям фокус върху дългосрочните цели и ефективност. Получавате конкретно усещане за това, което наистина цените на практическо и професионално ниво. Съсредоточете се върху иновативните и уникални похвати в работата си, за да привличате ресурси и точните хора към себе си.

С директен Уран в Телец, ентусиазмът ви ще върви нагоре. Вие сте по-способни да виждате възможности, които сте пренебрегвали в миналото. Може да има обрат във финансовата/ бизнес област в края на месеца. По-бавното начало на януари сигурно ви е допаднало повече, но в края му ще сте по-целенасочени и спонтанни.

Финансите, семейните и домашни въпроси, вашето личностно развитие са приоритет за вас и ще бъдете в добра форма. Прилив на енергия към бизнес и финансовите въпроси. Стремете се да споделяте с околните своя порив за напредък и нетърпение за бъдещето, за да постигнете най-добри резултати.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Още за знака Телец