Хороскоп Везни

Месечен хороскоп Везни – Януари 2022

За вас януари носи по-силен фокус върху дома и семейния живот, скъпи Везни. Вашите инстинкти да си починете и да подобрите чувството си за сигурност и безопасност не трябва да се пренебрегват. Вероятно ще обърнете специално внимание на личните въпроси и домашните работи. Венера е във Водолей почти целия месец, което ви носи усещане за свобода и въхновение. Завършвате месеца с много повече общуване, отколкото го започвате с преместването на Слънцето във вашия сектор на забавление, романтика и творческо себеизразяване.

Пълнолунието на 6-ти ви напомня да намерите баланс между вниманието към дома и семейния живот и професионалните или „външни“ отговорности. Напомня ви да намалите натиска, който оказвате върху себе си, за да блеснете и в двете области.

С ретрограден Меркурий до 18-ти и ретрограден Марс до 12-ти очаквайте проблеми от закъснения и неточности, които несъмнено ще ви забавят. Не забравяйте, че връщането назад, което трябва да направите сега, има своя смисъл и е хубаво да преразгледате бъдещите си плановете. През изминалите седмици поради ниските нива на енергия и ентусиазъм може да сте пренасочили вниманието ви в различни посоки – да сте преоткрили стари интереси или страсти, които да са предизвикали нов интерес.

След 12-ти вече сте по-уверени в това, което искате. Не е нужно да полагате толкова усилия, за да накарате другите да разберат, видят и подкрепят вас и вашите идеи. По отношение на домашни или кариерни въпроси може дори да получите прозрение. Предстои повратна точка в движението ви напред относно работни проекти, правни дела или партньорство. Възможни са и големи награди.

Вашите смелост, увереност и яснота се завръщат сега! Но не се опитвайте да поемете твърде много натоварване наведнъж. Бавното поемане напред е най-доброто след ретрограден период. Сега вашият социален или романтичен живот набира скорост и вие естествено излизате от интроспективен период.

От 20-22-ри януари – Слънце във Водолей и Новолуние във Водолей – ви чака прилив на енергия, който ще ви пробуди и ще продължи до края на месеца. Ще можете да изразявате своята индивидуалност, уникална личност и идеи по мощни и привлекателни начини. Творческите проекти или забавления ще ви помагат да се освободите от стреса и напрежението. Готови сте да споделите себе си, чувствата и идеите си с другите.

През последната седмица на януари може да положите повече усилия, за да протегнете ръка и да помогнете на другите. Чувствате се енергични и одухотворени. Последните седмици може би сте работили над подхода си към живота и какво искате за себе си. А сега вече започвате дейно да преследвате желанията си, да действате по-директно и активно. Това е чудесно време за преследване на интелектуални интереси и обучение, за изграждане на нови умения. Любовният ви живот също става по-оживен и интересен.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Още за Зодия Везни: