Хороскоп Везни

Годишен хороскоп за Везни за 2022 г.

През 2022 г. приоритетните за вас теми ще бъдат семейството и здравето. Плутон в края на четвърти дом завършва преустройството на вашето семейно пространство, така че сега може да не е много лесно да поддържате връзка с роднините. Ще почувствате нуждата да пречистите както дома си, така и душата си от целия негатив, който сте натрупали през последните години.

Годината е благоприятна за различни тренинги за трансформация и психологически практики. Сега можете да подготвите почвата за нови емоционални преживявания и да отворите поле за творческа изява.

Обърнете дължимото внимание на здравето си, особено през първата половин година, докато Юпитер все още се движи през вашия шести дом. Можете да срещнете правилните лекари, да научите полезни методи за укрепване на тялото. Обърнете внимание колко време отделяте за почивка. Дали не вземате живота твърде насериозно напоследък?

Тези, които имат големи творчески проекти в плана си за годината, трябва да бъдат особено внимателни към тялото си – редувайте работа и почивка, като не се насилвате до предела на пълна умора, дори ако проектът ви завладее изцяло, тъй като Сатурн в квадрат с Уран все още продължава да влияе върху вашите пети и осми дом (рисковите начинания и опасностите от кризи). Знайте, че във всичко, което обичате, можете да постигнете осезаеми резултати и да доведете до край работата, която сте започнали.

Това е добра година да се стигне до сериозно партньорство с перспектива за създаване на семейство, за установяване или изграждане на партньорство или за укрепване на съществуващи семейни връзки. Още повече, че на 11 май Юпитер преминава в седми дом – дома на партньорите – и ще имате повече шансове да срещнете правилния човек.

Възползвайте се от новите възможности, повече бъдете сред обществото, останете отворени за нови запознанства. За хората на изкуството и обществениците това е време на повишена популярност. Ще можете да се изявите пред дръгите, да влезете в полезно бизнес сътрудничество. Очаквайте помощ и подкрепа в начинанията си и напредък в партньорствата и съвместните дейности.

През късната есен Марс ще бъде ретрограден и ще направи напрегнат аспект с Нептун, което може да доведе до конфликти на база идеи и вяра, разочарование от авторитетите ви и желание да спрете да учите, дори да промените вярата си, да изоставете старите цели. Въпреки всичко, не правете прибързани заключения, помислете за различните опции, позволете си да бъдете в неизвестност за случващото се. До края на годината ще видите цялата картина.

Междувременно прибързаността ви може да създаде голям хаос и объркване в целия ви живот. Но проявете търпение, умение да погледнете на ситуацията отстрани и мъдрост – това са качествата, които ще ви помогнат да изживеете тази година по най-добрия възможен начин.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Везни – Януари 2022

Този месец е важно да се върнете към семейните проблеми, да преразгледате как сте устроили ежедневието си, да положите усилия за създаване на творчески климат в дома и да подобрите емоционалния климат. Почивката и медитацията ще помогнат за това.

От 1 до 5 януари е подходящо време да се освободите от старите неща, да направите малко “пролетно” почистване и да отделите време за себе си чрез практики като йога или психоанализа. Бъдете внимателни през този период към родителите и по-възрастните си роднини, те може да се нуждаят от вашата помощ.

От 8 до 9 януари и след това от 13 януари до края на месеца ще имате благоприятни възможности за всякакъв бизнес или проект, които са били в забрава дълго време. Но не е препоръчително да сключвате нови сделки. Но сътрудничеството със стари партньори или преразглеждането на предишни споразумения е добре дошло.

Не оказвайте директен натиск върху хората, търсете компромис, за да може всичко да се получи с ползи за всяка от страните. Ако в семейните ви отношения се таят отдавна обиди или са преглътнати стари недоразумения, сега ще бъде по-трудно да ги прикривате – вероятно ще излязат на повърхността и ще трябва да ги разрешите.

От 6 до 13 януари е период, когато можете да се намери взаимно разбирателство, да проведете важни преговори. Това е добро време за всички, които обичат да се изявяват творчески във всякакъв вид дейности. Гледайте любимите си филми, слушайте музика, ходете на изложби – така ще можете да черпите вдъхновение за своите проекти и да прекарате месеца ползотворно.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?