Хороскоп Рак

Годишен хороскоп за Рак за 2022 г.

За Раците предстои година на нови възможности и дългосрочни перспективи. Темата на годината може да бъде свързана с финансови въпроси и здраве, както и с вашето разбиране за ценности и мироглед, с въпросите как сами се самоопределяте. За вас идва време за приключване на настоящия бизнеса и стартиране на нови дългосрочни проекти.

Плутон, в дългото си пътуване през вашия седми дом, който представлява сферата на партньорствата, връзките с обкръжението ви и близките отношения, продължава да работи за преразглеждане и дълбока трансформация в тези области на живота.

Сатурн е в осми дом, като работи върху темата за крупните нелични финанси, обменна на енергия, неизбежната промяна, ще налага ограничения и изпитания. Тази година трябва да обърнете внимание на състоянието на вашите средства. Може би обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ше ви се наложи да се справите с тези въпроси и да подредите нещата в областта на финансите и здравето. Бъдете особено внимателни при сключване на сделки, вземане на кредити и подписване на договори, тази тема изисква сериозен подход. Подредете всички финансови документи, плащайте заемите и данъците си навреме. Въпроси с ипотеки и здравно осигуряване може да са актуални тази година.

В периода от 15 септември до 23 октомври ще се актуализира конфликтният аспект на Сатурн и Уран – не трябва да се занимавате с въпроси, свързани с големи инвестиции, покупки, заеми, защото съществува риск от поемане на непосилно за вас бреме. Всяко начинание в този момент изисква трезвен и разумен подход. Кризисните ситуации ще дават възможност за преоценка на случващото се, за мъдро приемане на промените в живота, преодоляване на страховете и достигане на ново ниво.

Уран се намира в 11 дом, който отговаря за колективните дейности и колективите, обединени от една идея. Този транзит предвещава обновяване на кръга ви от приятели и нови интересни познанства, Разчитайте на повишено участие в живота ви на хора, които ще подкрепят вашите идеи и работа и ще помогнат за реализирането на мечтите ви. Колективните проекти тази година могат да бъдат особено успешни в дългосрочна перспектива. Може да се появи ново хоби, което в бъдеще да стане ваша професия или иновативна дейност, по която да се обучавате или вие да преподавате – най-вече чрез интернет платформи.

Юпитер и Нептун са силно благорпиятни във вашия девети дом, сферата на вярата и светогледа ви, на учението и далечните, пътувания. Пред вас се отварят богати възможности. За хората, които са в духовно търсене, идва време за пробив и прозрения, възможна е среща с важен Учител или ментор. Ученето през този период носи радост и удовлетворение. Вероятни са дълги пътувания и среща с интересни хора, които ще повлияят на възгледите ви, ще оставят ярка следа в живота ви.

На 11 май Юпитер преминава в огнения знак Овен и навлиза във вашия 10-ти дом на целите, кариерата, социалното положение. За вас се отварят нови професионални възможности, започва благоприятен период за напредък в кариерата, растеж на популярността, получаване на награди и признание. Възможна е смяна на работата, която е за добро, получаване на печеливши бизнес предложения и укрепване на позициите в обществото. Насочете усилията си към постигане на високи резултати не само в професионалната сфера, но и в личния си живот.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

 

Месечен хороскоп Рак – Януари 2022

От 1 до 8 януари е подходящо време да планирате нещата за предстоящия месец и за годината, да общувате със семейството си, за срещи с приятели и по-масови събирания. Страхотно време за групови излети сред природата, за посещение на културни събития. Ако не оставате сам, ще преживеете време на радост, оптимизъм, хармония, благополучие. Периодът е особено благоприятен за представители на творчески професии и публичните личности.

От 9 до 11 януари може да преживеете емоционален и енергиен спад. Опитайте се да контролирате настроението си, не се месете в делата на колеги и близки, ако те не ви помолят за това. По-добре се отдръпнете, потопете се в работата си, подредете нещата в мислите и делата си. Бъдете внимателни и на пътя, спазвайте правилата за безопасност на работа и у дома.

12 и 13 януари са благоприятни дни за творчество във всяко негово проявление и носят успех в бизнеса и в любовта. Подходящо време за срещи, преговори, културни събития, както и за лично творческо изразяване.

От 15 до 20 януари ви очаква по-силен емоционален стрес. Надценяването на собствените ви сили, инатът ви и непокорността може да доведат до проблеми и конфликти на работа и в семейството.

Периодът е доста неблагоприятен за финансови сделки и правни дела. Препоръчва се умереност в разходите. Потенциално възможен е спад на самочувствието и влошаване на кондицията ви. Диетите са полезни за вас сега, може би дори лечебен глад, както и други уелнес процедури.

Опитайте се да се контролирате през този период, не налагайте мнението си, не подхождайте с принуда и натиск, за да постигнете резултат. Вземайте решенията си разумно, като се вслушвате в мнението на колегите. Бъдете разумни, тактични и внимателни към околните. Безопасността на всички у дома и на работното място е приоритет.

От 21 до 31 януари е чудесно време за реализиране на планове и проекти. Можете уверено да осъществите идеите си, да провеждате срещи, да водите преговори и събития. Периодът е благоприятен и за хармонизиране на партньорствата ви.

На 25 и 26 януари се опитайте да не се забърквате в спорове и да не провокирате конфликти. Бъдете по-внимателни на пътя.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?