Хороскоп Рак

Месечен хороскоп Рак – Януари 2023

Януари за вас поставя силен фокус върху отношенията и връзките, скъпи Раци, както и върху качествени проекти и дейности. Връзките и договаряниета са в центъра – активно работите те да са успешни. Дори с малко връщане назад, успявате да подреждате нещата и да внесете повече баланс в живота си. Пълнолунието на 6-ти носи мощна енергия за справяне със заровени чувства, скрити нужди и желания.

Меркурий е ретрограден до 18-ти, а Марс е ретрограден до 12-ти и е време за планиране на стратегии и корекции, вместо да се движите напред в изцяло нови начинания. Нивата на лична енергия остават ниски, но перспективите ви се подобряват с напредването на месеца. Може да се обърнете към други, ако е необходимо, имате подкрепа до себе си.

След 12-ти вече няма да сте склонни да задържате недоволството си и макар да е необходима допълнителна вътрешна работа, сега е ясно какво да правите. Марс остава на заден план във вашата карта, насочвайки вниманието ви зад кулисите още известно време – помислете как да се преориентирате. Марс ще влезе в Рак на 25 март, когато е по-вероятно да започнете да реализирате плановете си.

Венера е във Водолей от 2-ри до 26-ти – това е вашата сфера на интимни отношения. Слънцето влиза във Водолей и също се насочва към тази област след 20-ти. Това носи оживление в личния живот. Интересът ви към драматичните теми и дълбоките отношения се засилва. Това е добър период да потърсите важните отговорите първо вътре в себе си. Създаването на близка връзка може да има голямо значение.

През последните няколко дни на януари Венера влиза в Риби – ще сте готови да поемете отговорността за емоционален въпрос, който може да е отлаган отдавна. Ако по-рано сте имали склонност към протакане или застой в отбранителна позиция, сега сте наясно как да продължите напред. Подходящ момент да се откажете от лош навик.

Имайте предвид, че Марс ще се наммира в сферата на скритите действия, което предполага, че сте във фаза на подготовка на нови проекти и планове. Не е нужно да бездействате по време на този транзит и ще реализирате желанието си да свършите работата си сега. Проявата на смелост в емоционалния живот може да ви се отплати.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Още за знака Рак

  • Зодия Рак | Cancer 22.06. – 22.07. в Натална карта.
  • Асцендент Рак (Cancer) в наталния хороскоп. Комбинации със зодиите
  • Мъжът Рак – кавалер от старата школа с деликатна природа
  • Жената Рак и нейните неподозирани дълбочини от емоции и чувственост