Хороскоп Дева

Месечен хороскоп Дева – Януари 2023

Този месец поставяте фокус върху своя социален и романтичен живот, творчески начинания, приятелства, хобита и търсенето на по-удовлетворяващи начини за себеизразяване, скъпи Деви. Намирате нови или оригинални начини да изразите своята креативна страна и да освободите напрежението по приятни начини.

Въпреки ясния фокус върху романтиката, децата или творческите проекти, около Пълнолунието на 6-ти, отговорностите към приятели или групи, които може би сте пренебрегвали, ще излязат наяве. Намирането на баланс чрез по-равномерно разпределяне на времето е важно сега.

През този месец ще поставяте своя уникален отпечатък върху всичко, което правите – прекрасен процес на себеизразяване. Това е силно време за нов подход относно романтичен и/или творчески въпрос. Може да има възобновяване на връзка със стар приятел, което ще ви накара да видите тази минала връзка по нов начин. Преосмисляте предишни позиции относно нуждите си от романтика и удоволствие. Може да бъде период и за връщане към стари хобита и забавления.

Ретроградният Марс завършва своя цикъл на 12-ти и може да преживеете приятен обрат във увереността си в своите цели, бизнес начинания, кариера и ежедневни дела. Става по-ясно накъде отивате, а по-важното е, че знаете и какво искате. Нивата ви на мотивация може да са спаднали напоследък, но сега сте отново вдъхновени.

И ретроградният Меркурий, управителят на вашия знак, също тръгва директно на 18-ти. Затова ще имате моменти, когато може да се чувствате в неизвестност относно чакани новини или да трябва да направите някаква стъпка назад. За щастие, вашата работа по поправки и ревизии ще ви проправи пътя за щастливи успехи по-късно.

С тръгването на Меркурий директно, доскорошните усложнения както в професионалния, така и в личния ви живот чувствително ще намалеят. Кариерните въпроси набират скорост и получаването на точни отговори става по-лесно. Засилва се желанието ви да продължавате напред и по-малко да се занимавате с изглаждането на стари проблеми. Любовните отношения също ще станат по-малко сложни, а изразяването на чувствата – по-спонтанно

Венера във Водолей между 2-ри и 26-ти попада във вашата сфера на службата, ежедневието и навиците, където ще внесе оживление и благоприятни възможности. След 20-ти и Слънцето влиза във Водолей, за да получите още повече енергия за действие: В тази област ще попадне и Новолунието – възможни са промени и реформи. Вероятно ще усетите благотворен прилив на енергия, за да се погрижите за рутинните ви задължения и да укрепите здравето си.

Към края на месеца ще откликвате на събитията и хората около себе си с повече желание и последователност. Целите ви ще изглеждат постижими,а вие ще се гордеете с резултата от усилията си, което ще ви мотивира допълнително.След седмици на преоценка на кариерата или житейския си път, отново ще преследвате мечтите си. Завършвате януари с желание да предприемете решителни действия и твърда увереност да продължите напред.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Още за знака Дева: