Хороскоп Дева

Годишен хороскоп за Дева за 2022 г.

2022-ра година ще отвори пред вас нови възможности в бизнес партньорства и лични отношения. Важни теми на годината ще бъдат въпросите за по-добра работа, изпълнение на задълженията, подобряване на здравето и финансите.

Преминаването на Сатурн през шести дом – на службата и ежедневните задължения, профилактиката и здравето – ще насочи вниманието ви към тези сфери на живота. Настъпва период на сериозни натоварвания, може би принудително ще се подчинявате на по-строг график, ще трябва да работите върху отношенията си с колеги и близки. Това може да бъде време за оптимизация във вашата фирма или предприятие, която ще наложи съкращения. Усърдието ви, отговорното отношение и съвестната работа ще бъдат оценени по заслуги и вашите позиции няма да пострадат.

Но поради прекомерно натоварване, здравословното ви състояние може да изисква повече внимание. Превантивните мерки, взети предварително за укрепването му, като оптимален дневен режим, здравословна диета, физическа активност – ще повишат вашата устойчивост на стрес и имунитет.

От 15 септември до 23 октомври конфликтният аспект между Сатурн до Уран – Уран се намира във вашия девети дом – ще повлияе на сфери като висше образование, пътуване, вяра и мироглед. Този аспект може да доведе до неочаквани промени, напрежение, забавяне и пречки в бизнеса и обучението, при взаимодействие с чуждестранни партньори и шефове, в далечните пътувания. Ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да положите усилия, за да преодолеете тези сътресения и ограничения

Юпитер преминава през във вашия седми дом – на партньорствата, брака, социалните отношения. Той може да донесе много полезни и интересни запознанства, да разшири кръга ви на общуване, професионалните изяви. Има шанс да завържете ново романтично познанство, дори да се ожените, да донесе хармония във вече установени връзки и ги укрепи.

Юпитер също дава добра възможност за привличане на спонсори, подкрепа от авторитетни личности, увеличаване на влиянието ви, популяризиране на дейността ви и слава. Възползвайте се съзнателно от тази позиция и пред вас ще се отворят нови перспективи за сътрудничество.

От 11 май Юпитер преминава в огнения знак Овен и влиза във вашия осми дом – на крупните финанси, енергийния обмен, здраве, наложителни промени и трансформиращи кризи. С целенасочени усилия, ще можете значително да подобрите финансовото си състояние, да укрепите здравето си.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Дева – Януари 2022

От 2 януари контактите ви ще се увеличат, ще ви стане по-лесно да се запознавате и общувате. Но не се надявайте, че запознанствата през този период ще бъдат устойчиви и продължителни, така че се забавлявайте на момента.

Прекарвайте време със семейството си, с близки приятели и любими хора – общуването с тях ще ви донесе много положителни емоции. Свежите, оригинални идеи, които ви изпълват, ще намерят отзвук в сърцата на любимите хора.

На работното място започва добър период за планиране на работата. Може да ви хрумнат нови, ярки, интересни начинания, да се увеличат пътуванията и разговорите ви, но и да ви очаква повече работа с бумащини и документи. Първата декада на месеца е благоприятен период за взаимноизгодни търговски операции и сделки.

12-16 януари са натоварени дни. Възможни са прекъсвания в преговорите, забавяния, дезинформация, конфликти и недоразумения. Не планирайте важни разговори и срещи за тези дни, не провокирайте околните, бъдете сдържани и тактични, опитайте се да изслушате всички гледни точки по обсъжданите въпроси преди да вземете важни решения.

Когато пътувате, бъдете акуратни, спазвайте правилата за движение, особено на 14 януари. Тези дни и здравето ви може да изисква внимание, главно по отношение на нервната и дихателната система. Внимавайте да не настивате, предприемайте профилактични здравни мерки, например отидете на сауна.

От 14 януари до 3 февруари е период, през който по-трудно ще се концентрирате. Работата ще се забавя, споразуменията могат да бъдат осуетени, оборудването да се поврежда, да се губят документи. През този период не трябва да започвате нови проекти, да постъпвате на нова работа, да регистрирате фирми и да сключвате брак. Ретрограден Меркурий – който управлява Девата – също е неблагоприятен за нови запознанства, за медицински процедури, за закупувате на оборудване или автомобил – по-добре е да ремонтирате настоящия.

Сега е добре да се върнете към недовършените проекти, да прегледате документацията си, да направите ревизия, да завършите започнатото. Ще можете да подобрите и усъвършенствате вече свършената работа, да доведете до края всичко важно.

28-30 януари е отличен период за потапяне в изследователска, самостоятелна работа. Трудно време за преговори и срещи, различията и споровете ще са непосилни за разрешаване. Опитайте се да изпълнявате ежедневните си дейностсти без да провокирате конфликти, не се забърквайте в интриги. Бъдете по-меки и дипломатични с обкръжението си, избягвайте конфронтацията.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?