Хороскоп Овен -

Месечен хороскоп Овен – Януари 2023

Отговорностите ви към външния свят са на преден план за вас този месец, скъпи Овни. Въпреки, че може да сте целенасочени и фокусирани върху работоспособността си, имате и прекрасни възможности да общувате и да се забавлявате. Сега сте в добра форма по отношение професионалните си задължения, но с течение на месеца ще се интересувате повече от приятелства, свързване с другите и групови дейности.

Януари е силен за осмисляне и подхранване на дългосрочните ви мечти и стремежи. Чувствате се по-малко натиск в работа и задължения и повече приети и подкрепяни от другите.

Около Пълнолунието на 6-ти може да придобиете нова представа за своя жизнен път или кариера. Това е време да видите скорошни решения, проекти и събития в нова светлина и да получите по-силно усещане какво искате от живота напред. Обърнете особено внимание на разговорите или информацията, която идва, свързана с дългосрочни цели, работа и отговорности.

Въпреки че все още не е моментът за вземане на генерални решения в тази насока, това е важен момент за придобиване на по-добро разбиране на целите ви и за предефиниране на очакванията ви. Пълнолунието също така обръща вниманието ви към домашните въпроси и близките хора. Намирането на задоволителен баланс между вашия вътрешен и външен живот може да бъде фокус сега.

До 12-ти вашият управител Марс е ретрограден – когато ибърне директно, енергията и увереността ви се увеличава. Това е повратна точка за вашата енергия и желания. Също така е време да оставите зад гърба си всички трудности в себеизразяването, прокарването на идеите си или със съседи и братя/сестри – ще можете активно да оправяте проблемните зони.

До 18-ти и Меркурий е ретрограден, затова може да има известно преосмисляне, преработване и връщане назад по проекти. Макар понякога това да е разочароващо, то е важна работа, която ви помага да направите необходимите промени. С промяната може да има известен хаос в комуникациите. Но блокажите отпадат! Подхождайте към нещата бавно, но сигурно и ако откриете, че съжалявате за скорошни решения, работете върху поправянето им стъпка по стъпка.

На 20-22 Слънцето преминава във Водолей – вашия социален и приятелски кръг, там настъпва Новолуние, а след това Уран, водолейският управител, се обръща директно. Тези събития внасят силен тласък в приятелствата ви, колективната работа, мечтите и надеждите. Това е силно време за сътрудничество, способни сте на огромни усилия за постигане на личните ви цели. Венера е във Водолей почти през целия месец и влияе на финасите Ви.

До края на януари оставате заети, можете да постигнете измерим напредък, вместо да се фокусирате основно върху отстраняването на проблеми. Ежедневните дела стават по-управляеми и прости. Вашите оригинални идеи могат да привлекат вниманието на високопоставени хора. Увеличава се енергията и мотивацияти за учене или други лични интереси и хобита.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Повече за знака Овен