Хороскоп Овен -

Годишен хороскоп за Овен за 2022 г.

За вас 2022-ра година е много по-добра от предишната. Предоставя ви се възможност да промените живота към по-добро, да започнете печеливш бизнес, да промотирате важен проект, да започнете нещо ново в дългосрочен план и смело да изпълнявате плановете си.

Плутон продължава своето дългосрочно движение през вашия 10ти дом, който отговаря за социалния ви статус, кариера и житейски цели. Нещо ще се случи в живота ви в тези сфери, независимо от вашите желания. Но в същото време сега вашите волеви качества са в своя апогей и можете сами да се измъкнете от натиска на обстоятелствата като започнете нов етап от живота си и направите кардинални промени във всички области, които го изискват.

Уран преминава през вашия втори дом, сферата на ресурсите и финансите, което може да даде до нестабилност и непредсказуемост относно доходите и физическото ви състояние. Трябва да помните, че ако желаете, със сигурност ще намерите алтернативни източници на доходи, свързани с Уранова област, например работа с интернет ресурси, иновативни проекти или инженерни разработки, онлайн платформи и консултации. Уран е в конфликтен аспект със Сатурн в първите месеци на годината и между 15 септември и 23 октомври, когато за вас не е благоприятно време за финансови транзакции. Бъди внимателни..

Сатурн преминава през 11 дом, където ще отсее случайните хора от вашия живот, оставяйки най-надеждните приятели и съмишленици, на които можете спокойно да разчитате. Вашите идеи и мечти придобиват конкретен характер и се превръщат в ясни планове.

На 11 май Юпитер преминава във вашия огнен знак Овен. За вас започва много благоприятен период с продължителност цяла година. Възползвайте се от тази възможност, бъдете по-активни и креативни, не пропускайте шансовете си за успех. Ще почувствате прилив на физически сили и самочувствие, на жизненост и желание за самореализация. Ще можете да започнете нови дългосрочни проекти, да реализирате по-мащабни планове, да разшите своите хоризонти.

Основното правило при този аспект е трезвото да оценявате силите си спрямо предоставените възможности и когато е необходимо, да сприрате. Овните, които са предразположени към пълнота, трябва задължително да следват диета с достатъчна физическа активност, за да не увеличите много теглото си.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Овен – Януари 2022

От 4 до 19 януари не прекалявайте с удоволствията. Преяждането и прекомерната консумация на алкохол през тези дни повече от всякога ще се отразят пагубно на здравето ви. Приемайте лекарства с повишено внимание, има опасност от предозиране и алергични реакции. Използвайте началото на месеца, за да участвате в културни събития и духовни практики.

През този месец силните емоционални преживявания и тревоги няма да имат реална основа и често ще се оказват пресилени, но могат да доведат до изтощение на физическите ви сили. За вас са полезни разходките на чист въздух, развлекателните дейности, очистителните процедури, диетата или лечебното гладуване.

Не разчитайте на дългосрочни връзки при запознанствата си през този период. (Венера е ретроградна) Ако пътувате из страната или по света, пазете се от кражби и измами.

През последната десетдневка на месеца точката на концентрация на вашата сила ще се измести към постигане на високи резултати в работата. (Марс излиза на върха на картата) Добрите ви волеви качества ще ви помогнат да се конкурирате с колеги и опоненти. Много важно е да действате в рамките на закона. Не се противопоставяйте на шефа си, опитайте се да преговаряте, не забравяйте, че можете да го направите.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?