Хороскоп Лъв

Месечен хороскоп Лъв – Януари 2023

Януари за вас поставя темите върху здраве, работа и режим на живот, скъпи Лъвове, и акцент върху близките взаимоотношения и партньорства. Време е да се справите с „малките неща“, които ще направят живота ви по-гладък. Може да трябва да оправяте грешките, направени в миналото, да навкасвате закъснения или да чакате важна информация. Но вашите усилия и направените промени ще ви помогнат в бъдеще. Пълнолунието на 6-ти ви напомня да се съсредоточите върху оздравителни процедури и осъзнаване, за да може да се върнете към работата и задълженията си със свежи сили.

Сега искате да сте полезни и продуктивни. Силните теми за вас този месец са организиране, подобряване на здравето, повишаване на ефективността и хармонизиране с другите.

С ретрограден Меркурий до 18-ти може да се чувствате в неизвестност или сякаш изоставате. Но след това ще стане по-лесно да се справяте уверено със своята работа, домакински задължения и дневен режим.

Марс се обръща директно на 12-ти и нивата на мотивация се подобряват, когато ясно следвате желанията си. Диотогава се стремете да се справяте спокойно със забавянията. Въпреки, че връщането назад не винаги е приятно, можете да направите съществени промени и подобрения, които в крайна сметка ще ви бъдат от голяма полза. Докато Марс е бил ретрограден, може да сте преживели известно разочарование от целите или мечтите, които не са се сбъдвали достатъчно бързо. Но може и да сте видели старите неща с нови очи.

Изпълнението на плановете се придвижва напред след 12-ти. Приятелства се оправят, емоционалните усложнения също. Ще разберете кой е на ваша страна, ще се изяснят вашите желания. Както при повечето въпроси този месец, най-добре е да не очаквате незабавни резултати. Имайте вяра, че бавно, но сигурно ще стигнете там, където искате.

С Венера във Водолей – вашата сфера на партньорствата – от 2-ти до 26-ти изявата пред околните излиза на фокус, близките взаимоотношения укрепват. С този транзит вие търсите хармония и съгласие. Това е добър момент да внесете повече баланс в живота си, да постигнете мир с околните, да изразите своята привързаност и да положите повече усилия, за да разберете партньорите си.

След това 20-22 Слънцето също навлиза във Водолей и този сектор, което още усилва енергията. Там настъпва и Новолунието и след това Уран, управителят на вашия партньорски дом, се обръща директно. Всички тези транзити подпомагат движението напред в отношенията с всички край вас, дават възможност за ново начало, яснота и подобрение.

Очаквайте и развитие в технологични проекти през последната седмица на януари. Ако намерите начин едновременно да се забавлявате и да печелите пари, да преподавате и да учите или нещо подобно, трябва да прегърнете шанса. Сътрудничеството с околните може да ви даде магическо сега. Настроението ви е оптимистично, което ви помага да довеждате задачите си до край и по-уверено да се свързвате с другите. Добри новини и за вашите мотивация, като възобновената енергия достига до вас чрез партньор, приятел или сътрудник.

ПОРЪЧАЙ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

 

Още за знака Лъв