Хороскоп Лъв

Годишен хороскоп за Лъв за 2022 г.

Благоприятна година да подобрите финансовото си състояние, да укрепите здравето, да се занимавате с образование или преподаване. Въпросите за бизнес партньорствата ви и сътрудничеството с другите, за личните ви връзки, както и теми, свързани с мирогледа ви, ще излязат на дневен ред.

Плутон е в шести дом – на задълженията, службата, здравето и режима на живот – ще ви наложи да подредите нещата в тези области. В работата си може да станете по-независими, задълженията ви да се променят коренно и да поемете нови, по-крупни проекти.

Сатурн в седми дом на партньорството и връзките с обществеността ще изисква сериозна ревизия на вашите контакти, на отношенията с околните и ще бъде тест за здравината на брака ви. Ще имате нужда от търпение, ще трябва да поемете отговорност и да положите усилия, за да разрешите въпросите за връзките и партньорствата. Сатурн обича реда и закона, той ще донесе също така стабилност в отношенията ви: възможно е дългоочаквано формализиране на връзка чрез брак, затваряне на важни сделки и договори.

Всички несериозни, безсмислени и мимолетни връзки може да свършат точно през този период, но не си струва да се тревожите за тях. През периода на конфликтен аспект от 15 септември до 23 октомври между Сатурн от Уран – а Уран се намира във вашия 10-ти дом на кариерата, социален статус и житейски цели – ще се изисква специално внимание към професионалните въпроси и личните отношения.

Възможни са болезнени прекъсвания на връзки, сривове в споразумения и прекратяване на сътрудничество. Лъвовете са любители на самостоятелността в отношенията, но ако искате да запазите връзките, които са ви скъпи, проявете предпазливост, настройте се за диалог и потърсете компромис. Не трябва да планирате съдебни спорове в този период и разрешаване на правни случаи, защото вероятността да спечелите е много малка.

Юпитер и Нептун са в осми дом – на крупните финанси, енергийното здраве, значимите кризи и наложителните промени. Това предвещава най-вече подобряване на финансовото ви положение – възможно е получаване на стипендии, поява на спонсор, приток на клиенти, вземане на заем при изгодни условия.

Това е добър период за започване на мащабен бизнес и инвестиции. Основното предупреждение е да спазвате умереност във всичко, като преценявате силата си спрямо възможностите. Не поемайте задължения, които няма да можете да изпълните. Привлечете подкрепа на специалисти по тези въпроси, имате пълната необходима информация. Добро време за упражняване на духовни практики.

С преминаването на Юпитер в Овен на 11 май във вашия девети дом на вярата, мирогледа, обучението и далечните пътувания, пред вас ще се отвори възможност да разширите хоризонтите си. Може да получите стипендия или чуждестранна субсидия за образование или бизнес, да намерите отговори на много житейски въпроси, да се занимавате с културологични и духовни изследвания. Планираните пътувания за този период ще оставят незаличима следа в живота ви. Ученето и преподаването ще бъдат удовлетворяващи и приятни.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

 

Месечен хороскоп Лъв – Януари 2022

По време на празниците сигурно ще се чувствате превъзбудени. Срещи, приятелски събирания, занимания на открито, посещение на културни събития ще ви донесат радост и ще ви заредят с енергия. Положителното отношение към всички задачи, приливът на трудов ентусиазъм и творческият подем ще ви помогнат да извлечете максимална позла от началото на годината

От 14 до 22 януари работоспособността ви ще се увеличава: всяка работа ще ви спори и ще ви приляга. Благоприятен период за изследвания и научна работа. В общуването се опитайте да бъдете по-деликатни, избягвайте натиска и принудата. От 20 януари започва период на по-активни контакти, ще се чувствате по-свободни, отворени за възможноти и спокойни.

От 28 януари до 31 януари може да почувствате необичайно нервно напрежение, което може да ви вкара в конфликти и кавги. Прибързаните решения и действия могат да доведат до грешки и неприятни изненади. Това са неблагоприятни дни за срещи и преговори. Бъдете дипломатични, проявявайте такт и дипломацията в общуването, не се поддавайте на проковации. Бъдете особено внимателни на пътя.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?