Жената Телец е нежна и грижовна, но може да има някои твърди мнения, които не подлежат на промяна – това е силата на нейния характер. Телец е вторият знак в зодиака и неговата енергия отговаря на пролетта в пълен разцвет. Телецът се управлява от “хрисимата” Венера и се определя като пасивен, женски знак. Притежава изкусителна привлекателност, земна чувственост и практичност. Основното й предизвикателство е да се научи да споделя.

Елементът на Телец е земята, затова енергията му се свърза с първичната майка земя. Жената Телец носи символичната роля на земеделеца. Тя преминава през живота като засажда и подхранва семената на своя труд и търпеливо чака те да дадат плод.

телец

Следете актуалния Месечен хороскоп за Телец

 

и Хороскопа в аванс за Телец

 

ТИ СИ ТЕЛЕЦ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Тази интерпретация се отнася за жени от Зодия Телец и Асцендент Телец. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Жена Телец

14 Характеристики на Жената Телец

Кои са основните характеристики на жената Телец? Избрахме четиринадесет от тях, които ви представяме:

Най-търпеливата жена
Жената Телец е разумна и търпелива – много печеливши качества. Телецът е миролюбив знак и влиза в битка само след като е бил провокиран твърде дълго. Външно нейният нрав рядко се вижда, тъй като тази жена се стреми към баланс и спокойствие в живота.

Устойчива и силна
Телците са упорити, проявяват забележителен инат и устойчивост пред трудностите до степен невъзможна за другите знаци. Тази способност да издържа през нелеки моменти, както и нейната емоционална сила, правят жените Телец сила, с която трябва да се съобразявате.

Скрит теперамент на бик
Вярна на своя символ, Бика, тя може да бъде спокойна и упорита, но под повърхността се крие експлозивен нрав, който макар и бавно, може да се разпали до унищожителен конфликт. Жената Телец има силен характер и гневът ѝ ще се отприщи, когато бъде тласната до границите на търпението.

Приятелски настроена
Въпреки че е умна, тя не се интересува да се доказва като интелектуалец, ако няма някаква полза. Тя ще е доволна да остави приятелите си да се изявяват, докато тя осигурява дружелюбната среда, в която това да се случва.

Предпочита сигурността
Тъй като тя по принцип не е склонна към приключения, промяната може да бъде заплаха за нея. По-вероятно е да влезе в коловоз и да запази статуквото, така че всяка промяна, която се случва в живота й, обикновено идва отвън. Въпреки това, каквито и изненади да й носи животът, тя се учи бързо от тях и е малко вероятно да направи същата грешка два пъти.

Ще я покорите с красота
Жените Телец като цяло са с благ характер и харесват красиви малки жестове на обич. Лична серенада или няколко екзотични орхидеи биха свършили отлична работа. Тя обича природата и не желае нищо повече от това да живее в комфортна и цветна среда.

Обича да си угажда
Телецът обича лакомства и ще реагира на сладки изкушения много по-добре, отколкото на принуди и забрани. Тя обича лукса и се стреми да се обгражда с красиви вещи. Нзае цената както на материалните неща, така и на … хората.

Отдадена на любимия си
Когато е влюбена, тази жена сякаш е с капаци за света, напълно фокусирана върху любовния си живот. Тя е много щедра с партньора си и въпреки че Телецът е известен с това, че е донякъде егоистичен, тя често поставя нуждите на любимия си над своите.

Флиртът и ухажването са важни
Привързана и чувствена, жената Телец истински се наслаждава на романтичната тръпка от ухажването, Тя ще отдели доста време да влезе в любовна връзка и трябва да бъде ухажвана. Страстна и нежна, жената Телец по природа е съблазнителка и ще изкушава половинката си както в спалнята, така и извън нея.

Бавно се обвързва
Телецът бавно и предпазливо се обвързва, рядко се втурва. Може да отнеме доста време, за да се развият отношенията, защото тя обмисля внимателно всички последствия от интимността с партньора си. Жената Телец може да излиза с някого продължително време и партньорът ѝ да мисли, че всичко върви добре, докато всъщност тя да не е решила. Тя иска да го опознае и да бъде сигурна, че е направила правилния избор.

Спокойни отношения
Жената Телец не демонстрира толкова вълнението си, колкото повечето жени, и предлага връзка, която е стабилна и не напрегната. Много е трудно наистина да я разгневиш, тъй като тя има навика да пренебрегва неща, на които другите могат да реагират бурно. Тя обгрижва любимите си хора по изненадващо романтичен начин, като се има предвид практичния й начин на справяне с останалата част от живота си.

Мъжът Телец – от надежден джентълмен до разярен бик

Тя е “истинската жена”
Телецът има сдържано, миролюбиво и търпеливо качество, което мнозина безпогрешно оценяват и намират за неустоимо. Потенциалните ухажори усещат, че тази жена е солидна, никога отчаяна или прекалено нуждаеща се от тях. Затова често е описвана като „най-истинската жена“. Тя не е крещи, за да бъде чута и забелязана. Тя е чувствена и женствена, но същевременно вътрешно силна и решителна.

Действа успокояващо на околните
Когато става въпрос за привличане, тайното оръжие на Телец е спокойствието. Около нея има изключително успокояваща аура, която е голяма рядкост в свят, изпълнен със стресирани и нервни хора. Лесно е да се довериш на Телец и да разчиташ на нея.

Надеждна и вярна
Телецът отделя доста време, за да допусне любим човек в сърцето си. Но когато го направи, това е за дълго. Тази жена може да бъде непоколебима и да ви защити до смърт, ако възникне нужда. Тя не е мнителна и може да ревнува, но само ако е наистина провокирана.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ТЕЛЕЦ

Съвместимост на Жената Телец с другите знаци

Идеалните партньори за жената Телец трябва да са смели и енергични, за да поемат иницативата в отношенията, но и достаъчно търпеливи и с вкус към красивото, за да синхронизират начина си на живот с Телеца. Като темперамент Жената Телец се счита сходна с другите земни знаци Дева и Козирог и обичайно добре се разбира с водните Риби и Рак, но тези отношения могат да станат скучни или безцелни.

В любовната сфера жената Телец има нужда от някой, който да я ухажва и покорява, да прави връзката вълнуваща и страстна. Затова едни от най-интересните и легендарни романси са между Телец и знаците на Марс Овен и Скорпион. Телецът дава стабилност и довършва започнатото, а марсовите партньориги ги водят напед като подклаждат огъня и са активни в промените.

Тук описваме съвместимостта само между зодиите или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните