В Телец Венера е в пълната си сила – естествено чувствена, хармонична и доволна от живота, с желание да получава и притежава. През този период търсим сигурност и ценим това, което ще издържи изпитанията на времето. Апетитът ни за удоволствия е по-изразен.

Проверете дали Вашата Венера се намира в Телец като генериате своята натална карта или поръчайте личен Натален хороскоп „Кой съм аз“.

Транзитна Венера в Телец – 17 март – 2 май 2023

Венера в ТелецТелецът е насочен към всичко, което е тук и сега, и съществува в света на петте сетива. Физическият израз на любов и харесване, осезаемите материални блага са най-важни сега. Да задържим този, когото обичаме, е общата тенденция при Венера в Телец.

Негативната страна на това разположение е прекомерното желание да се получава и притежава. Дори партньорите се разглеждат като обекти, които могат да бъдат нечия собственост или актив. Ревността е следствие от ужаса да изгубиш този, когот мсяташ за свое притежание.

От финансова страна, Венера в Телец търси и лесно намира висококачествени, солидни, практични и дълготрайни артикули. Сега е по-вероятно да задържим притежанията и собствеността си, а не да я тръгуваме или излагаме на риск.

В областта на изкуство, вкусове и удоволствия – това са други сфери под управлението на Венера – през този период ще предпочитаме неща, които са земни, красиви в своята естественост, луксозни. Сега повече ще ни се иска да се поглезим и отдадем на това, което обичаме и ни доставя чувствено удоволствие. Несигурността ни притеснява повече от обикновено, защото Телецът обича стабилността пред риска, познатото и предвидимото пред авантюрите.

ПОРЪЧАЙТЕ  ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП И СОЛАР ЗА ЕДНА ГОДИНА

Венера в Телец в Наталния хороскоп

Любовта при Венера в Телец е съсредоточена върху физическия свят и създаването на удобство и комфорт – тези хора умеят да се наслаждават на чувствената страна на живота. Те представят себе си като солидни и надеждни.

Всъщност, нещо в техните маниери обещава, че ще бъдат изкусни любовници и добри партньори. Те се нуждаят от доза предвидимост и стабилност в отношенията си, дори ако тяхното Слънце се намира в по-спонтанните знаци Овен или Близнаци.

Мъжете и жените с Венера в Телец могат да се държат собственически в любовта. Най-застрашени се чувстват когато ситуациите във връзките им се развиват бързо и с висока концентрация на енергията. Те са чувствени, но по-бавни и умерени партньори, които се нуждаят от много “земни“ прояви на любов, които могат да контролират.

Техните любовници може да са разочаровани от тяхната прекалена пасивност и инертност. Вярно е, че те обикновено се съпротивляват на всякаква промяна в отношенията. Но когато ви изглеждат заседнали в даден етап на връзката, винаги можете да се успокоите, че това ги прави и много стабилни партньори.

Защо наричат Жената Телец “най-истинската жена”?

За да угодите на хора с Венера в Телец трябва да наблегнете на своята лоялност и на тяхната стойност за вас. Може да се наложи в любовните въпроси да им се доверите, защото те няма да се предадат лесно! А и считат любовта за своя експертиза.

Обещайте им удобство и уют, наблегнете на физическия контакт; предприемайте успокояващи действия. Избягвайте да ги притискате – дайте им достатъчно време, за да свикнат с промените и новите ви идеи. Вероятно ще трябва да проявите повече търпение, но резултатът обичайно си заслужава. Не забравяйте да опростявате нещата и да бъдете естествени – Телецът ще го оцени. Ето какво би казал човек с Венера в Телец

„Аз съм надежден мъж/ жена. Идеалната среща за мен се състои от добра храна, хубаво вино и гушкане вкъщи.”

Мъжът Телец – от надежден джентълмен до разярен бик

Тези хора са физически насочени любовници – много високо ценят изтънчените аромати, нежните звуци, приятните усещания и пищните форми. Могат да бъдат много търпеливи в любовта и издръжливи в секса. Чарът им е естествен и земен.

Те обичайно проявяват желание да притежават това, което харесват и обичат. Съвсем естествено откриват и са привлечени от най-качествените, луксозни и дълготрайни продукти. В изкуството – както и в по-ежедневните дрехи и вещи – харесват хармонията и спокойствието, не приемат екстравагантното, евтиното, шумното или прекалено дръзкото.

Обичайно добре си служат с пари, обичат да харчат щедро само за красиви предмети, за дълготрайни инвестиции или за храна. И точно защото знаят цената на парите и вещите, не са особено щедри хора. Доста практични и педантични са, когато става въпрос за спестяване и харчене.

Повече за знака Телец

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните