В Телец Венера е в пълната си сила – естествено чувствена, хармонична и доволна от живота, с желание да получава и притежава. Тези хора умеят да се наслаждават на чувствената страна на живота.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Венера в Телец в Наталната карта

Венера в Телец

Любовта при Венера в Телец е съсредоточена върху физическия свят и създаването на удобство и комфорт – Те представят себе си като солидни и надеждни.

Всъщност, нещо в техните маниери обещава, че ще бъдат изкусни любовници и добри партньори. Те се нуждаят от доза предвидимост и стабилност в отношенията си, дори ако тяхното Слънце се намира в по-спонтанните знаци Овен или Близнаци.

Мъжете и жените с Венера в Телец могат да се държат собственически в любовта. Най-застрашени се чувстват когато ситуациите във връзките им се развиват бързо и с висока концентрация на енергията. Те са чувствени, но по-бавни и умерени партньори, които се нуждаят от много “земни“ прояви на любов, които могат да контролират.

Техните любовници може да са разочаровани от тяхната прекалена пасивност и инертност. Вярно е, че те обикновено се съпротивляват на всякаква промяна в отношенията. Но когато ви изглеждат заседнали в даден етап на връзката, винаги можете да се успокоите, че това ги прави и много стабилни партньори.

За да угодите на хора с Венера в Телец трябва да наблегнете на своята лоялност и на тяхната стойност за вас. Може да се наложи в любовните въпроси да им се доверите, защото те няма да се предадат лесно! А и считат любовта за своя експертиза.

Обещайте им удобство и уют, наблегнете на физическия контакт; предприемайте успокояващи действия. Избягвайте да ги притискате – дайте им достатъчно време, за да свикнат с промените и новите ви идеи. Вероятно ще трябва да проявите повече търпение, но резултатът обичайно си заслужава. Не забравяйте да опростявате нещата и да бъдете естествени – Телецът ще го оцени. Ето какво би казал човек с Венера в Телец

„Аз съм надежден мъж/ жена. Идеалната среща за мен се състои от добра храна, хубаво вино и гушкане вкъщи.”

Тези хора са физически насочени любовници – много високо ценят изтънчените аромати, нежните звуци, приятните усещания и пищните форми. Могат да бъдат много търпеливи в любовта и издръжливи в секса. Чарът им е естествен и земен.

Те обичайно проявяват желание да притежават това, което харесват и обичат. Съвсем естествено откриват и са привлечени от най-качествените, луксозни и дълготрайни продукти. В изкуството – както и в по-ежедневните дрехи и вещи – харесват хармонията и спокойствието, не приемат екстравагантното, евтиното, шумното или прекалено дръзкото.

Обичайно добре си служат с пари, обичат да харчат щедро само за красиви предмети, за дълготрайни инвестиции или за храна. И точно защото знаят цената на парите и вещите, не са особено щедри хора. Доста практични и педантични са, когато става въпрос за спестяване и харчене.

Повече за знака Телец

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните