Хороскоп Близнаци

Годишен хороскоп за Близнаци за 2022 г.

2022-ра година ви носи големи успехи, късмет, нарастваща популярност, напредък в бизнеса и получаване на заслужени награди. Не губете енергията си за дреболии, а веднага се заемете с по-мащабни дела и проекти. Годината е благоприятна за представителите на творческите професии, на по-крупния бизнес и като цяло за всякакви нови начинания. Най-важното е да не надценявате възможностите си.

Юпитер се движи през вашия 10-ти дом (отговорен за кариерата и житейските цели) и отваря врати за широк спектър от дейности за вас – възможности за реализиране на смели планове, професионален растеж и кариера, разширяване на хоризонтите, за духовно развитие. В работата могат да се отворят нови перспективи, да се стартират обещаващи проекти и да получите нови бизнес предложения. Годината благоприятства смяната на работата, при това, с повишение и по-добра заплата.

Добри възможности ще се отворят не само в професионалния, но и в личния ви живот. Нептун, който преминава през вашия 10 дом, може да даде ярка и романтична любов. Планетата обаче ще допринесе и неяснота в реализацията ви, объркване в развитието, така че опитайте от самото начало да правите реалистични планове. Не забравяйте, че успехът идва при активните и усърдни хора. Нищо не се дава просто така, трябва да положите усилия, за да може късметът да ви се усмихне.

На 11 май Юпитер ще се премине в огнения знак Овен, като ще навлезе във вашия 11-ти дом. На преден план излизат дейностите в група от съмишленици, екипната работа. Ще можете да осъществите полезни и силни връзки, както бизнес, така и приятелски. Работете за укрепване на доверието, за привличане на подкрепата на шефове и подчинени, за подобряване на финансовото ви състояние.

Сатурн преминава през вашия 9ти дом и поставя темите за вярата ви и мирогледа, за образованието ви, за далечни пътувания. Позицията може да се прояви по два начина: ще ви се наложи да подхождате сериозно и отговорно, да влагате усилия (например, в образователния процес), или ще срещате трудно преодолими обстоятелства и ограничения. Особено при пътувания, спазвайте всички правила и разпоредби, за да нямате проблеми с властите.

Между 15 септември и 23 октомври може остро да осъзнаете трудностите в посочените сфери на 9ти дом. По това време Сатурн ще бъде в конфликтен аспект с Уран, който от своя страна се намира във вашия 12 дом. Възможни са конфликти на идеологическа основа. При далечни пътувания могат да възникнат проблеми и забрани, така че е по-добре да не ги планирате за тези дати.

Освен това, този период е неблагоприятен за решаване на съдебни и правни въпроси. Намерете компромис и не влошавайте ситуацията. Умението да не правите прибързани заключения и да гледате на ситуацията през очите на другите и от различни ъгли, ще ви помогне да изживеете цялата година по възможно най-добрия начин.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Близнаци – Януари 2022

След 3 януари социалният ви кръг ще се разшири, ще има повече контакти, в общуването ще се чувствате по-освободени. Може би ще бъдете затрупани с ярки, оригинални идеи. Ако работата ви включва общуване с клиенти, очаквайте повишено търсене на вашите услуги.

От 12 до 16 януари трябва да бъдете внимателни във всички области на дейност. Вашата планета Меркурий е стационарна. Периодът е неблагоприятен за пътувания, срещи, преговори, интервюта. Това е време, когато нервната възбуда и раздразнителност могат да доведат до конфликти и караници. Внимавайте с думата си, контролирайте се, не провокирайте раздори, бъдете внимателни към събеседниците и партньорите си.

Опитайте се да проверявате точността на всяка информация, която е важна за вас. Не вземайте прибързани, необмислени решения, не подписвайте договори. Спазвайте правилата за движение, тъй като през този период се увеличава и процентът на произшествията.

От 14 януари до 3 февруари Меркурий се движи ретроградно, затова не започвайте нови проекти, не сменяйте работата си, не регистрирайте фирми. По-добре е да се занимавате само с непосредствените си текущи проекти. Периодът също е неблагоприятен за покупки на оборудване и и на автомобили -, по-добре е да изчакате с това до февруари.

Сега е подходящ момент да завършите започнатата работа, да подредите документите си, да направите ревизия, за да поправите грешки и да допълните липсите в предишните си дела.

Романтичните срещи през този месец се очертават като краткотрайни и нестабилни за всички знаци. Ако обаче решите да напуснете някого завинаги или да се разделите с настоящата си работа, сега е подходящият момент.

Дните от 28 до 30 януари са благоприятни за дейности, които изискват силна умствена концентрация, за решаване на сложни проблеми, за генериране на ярки идеи.

Когато общувате с колеги и близки, опитайте се да избягвате натиска и принудата, проявявайте загриженост и деликатност. Прекарването на повече време в туризъм и разходки на чист въздух ще ви помогне да успокоите ума си и да намалите тревожността и напрежението.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?