Хороскоп Близнаци

Месечен хороскоп Близнаци – Януари 2023г

През този месец сте фокусирани върху извършването на вътрешни промени и свързването с по-дълбоките ви чувства, скъпи Близнаци. Специални теми и проекти поглъщат вниманието ви и бързо се хвърляте в нещата, които обичате – Венера е във Водолей почти целия емсец. Желанието за промяна, развитие и подобрение е силно. Сега осъзнавате необходимостта да се грижите по-добре за себе си и за своите ресурси. Емоционално, това е време да поемете отговорност и да работите върху промяната на живота си отвътре навън.

Вероятно ще насочите енергията си към един или два по-важни проекта. Този месец сте в добра форма и можете да се свържите с вътрешната си сила, да получите и да се възползвате от подкрепата на другите. Януари започва със силна нужда от вътрешна промяна, трансформация и самоконтрол. Вашият фокус щр се насочи и навън по-късно през месеца, но вътрешната работа, която вършите, е мощна.

Бавно, но сигурно усещате, че нещата вървят напред. Някои ключови планети завършват ретроградността си, включително Марс, който в момента преминава през вашия знак, и вашият управител Меркурий. Дотогава може би е по-добре да изчакате с вземането на важни решения (както финансови, така и емоционални). Може да има съсредоточаване върху проблем от миналото и някои препятствия за отстраняване. Уреждането на въпроси от миналото е на дневен ред през първата половина на месеца.

При Пълнолунието в Рак на 8ми – вашия втори дом – може да възникне нова гледна точка към паричните въпроси или близките отношения. Може да разберете, че сте се занимавали твърде дълго с минала връзка или проблем и това ненужно ви е натоварвало. Сега чувствате необходимост да го преодолеете и да продължите напред.

Ретроградният Марс в Близнаци е от решаващо значение за установяване на контакт с вашите истински нужди и желания, с които се занимавате от края на октомври. Може би сте изпитвали нетърпение да вървите напред, но сте се въздържали. След 12-ти нивата на енергия и мотивация се повишават. Възможен е добър обрат на финансово или бизнес ниво. Хората ви подкрепят и това се чувства.

Вашият управител Меркурий е ретрограден до 18-ти. Когато тръгва директно, вие ще се радвате на още повече яснота и движение напред, свързано с вашите връзки, работа, здраве, партньорства, финанси и контакти. Получавате новини и резултати, което улеснява вземането на информирани решения.

Решаването на задачи и потъването в изследователска или творческа работа ви правят щастливо заети този месец. Все по-често излизате от черупката си и се наслаждавате на различни интереси и връзки..

Особено след влизането на Слънце във Водолей на 20-ти ще търсите повече активност, разнообразие или приключения. Това е отлично време да учите или преподавате, да споделяте идеи и да се свързвате с другите. Ще бъдете търсени заради вашата проницателност и перспективна мисъл.

Последната седмица от месеца е добра за постигане на яснота и мотивация. Увереността ви израства рязко и желанието ви за действие следва. Ще бъдете по-наясно какво искате. Резултатите от вашите усилия също са по-очевидни и мотивиращи.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Още за Близнаци в Астрологията