Хороскоп Скорпион

Годишен хороскоп за Скорпион за 2022 г.

През 2022 г. идва времето да преминете от премисляне на планове и идеи към предприемане на действия. Юпитер на 11 май преминава в огнения знак Овен и вашия шести дом, което ви приканва да заемете по-активна позиция в средата си, да покажете себе си и своите умения.

Това е добра година да превърнете хобито си в бизнес и служба на другите или да станете по-активни в работния екип. Освен това, семейството ви и делата на роднините ще изискват повече внимание. Може да се наложи да решите въпроси, свързани с недвижими имоти.

Сатурн продължава да се движи през четвърти дом, като акцентира проблеми в дома ви, които могат да бъдат решени с ремонт, основен или козметичен, или просто с голямо пренареждане на мебелите и обновяване на интериора. Вероятно ще трябва да заемете позицията на най-отговорния член на семейството, да отделите много внимание и грижи за родители и по-възрастни роднини.

Ако имате непълнолетни деца, през първата половина на годината ще трябва да решавате проблема с тяхното образование и допълнителни курсове. Използвайте това време, за да им помогнете да разширят хоризонтите си и да открият различни начини за творчество и бъдещи професии. Юпитер е във вашия пети дом през първата половина на годината и в нейния край, което означава, че вашите деца и любими хора ще могат да постигнат успех, а всичките ви творчески начинания ще зарадват не само вас, но и околните.

Уран в седми дом продължава да носи нестабилност в партньорските ви дела. Темата за личната свободата и единомислието ще остане особено важна. И тъй като квадратът на Уран със Сатурн – Сатурн е в четвърти дом, вашите житейски основи – ще продължи през първата половина на годината, постигането на спокойствие във връзките ви ще бъде трудно. Освободете се от твърдите си изисквания за близките си отношения и забравете рамките – събитията в тази област са много силни и могат да променят възгледите ви за света като цяло.

През есента е важно да обърнете внимание на здравето и финансовите си дела. Марс ще бъде ретрограден и в напрегнат аспект с Нептун, което ще доведе до смущения в тези зони. Нежелателно е в този момент да се планират операции. Също, не трябва да се вземат големи заеми, да се инвестират крупни суми и да се рискува с финанси. Добре е да спортувате, да поддържате психическото си здраве и да намерите баланс между работа и почивка.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

 

Месечен хороскоп Скорпион – Януари 2022

През този месец ще имате възможност и нужда да се срещнете със стари приятели и затова можете да станете организатор на подобни събития. Приятелските срещи ще ви помогнат да укрепите връзките си; периодът като цяло е благоприятен за установяване на бизнес и лични отношения. Но говорим за стари връзки – новите познанства могат да бъдат доста кратки и емоционално студени.

Сега трябва да се въздържате от инвестиране в изкуство и антики. Този месец е неуспешен за големи покупки и вложения, особено за предмети на изкуството и лукса. В периода от 4 до 19 януари бъдете внимателни във финансовите си трансакции, не се увличайте по кредити и лотарии, възможни са измамни ситуации.

Ако имате деца, в периода от 3-ти до 14-ти януари ще можете за разрешите въпроси, свързани с тяхното образование. Възможно е в живота ви да се върнат учители и ментори от миналото ви. Акос е обучавате, а и на работа, добре е да преговорите по-трудния материал, да подобрите знанията си и да повторите по-важното от това, което сте преминали.

След 25 януари предприемчивостта и производителността ви ще се увеличат, вероятни са интересни бизнес пътувания и курсове за обучение. Също така времето е благоприятно за завършване на вече започната работа, дописване на статии и дипломни работи, приключване на изследвания, елиминиране на грешките в тях.

Студентите не трябва да се страхуват да се явят повторни на изпити – може да получат по-висока оценка от предишната. Но това няма да стане бързо и лесно, трябва да научите добре материала. Това важи за всяка област в живота ви, в която подлежите на някакъв повторен изпит или проверка.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?