Хороскоп Водолей

Месечен хороскоп Водолей – Януари 2023

Този месец може да се чувствате особено ангажирани с емоционалния си живот, включително семейни и домашни въпроси, скъпи Водолеи. Може също така да получите шанс да изяви своята креативност, а контатки, пътувания и обучения може да бъде особено удовлетворяващи. В същото време, до 20-ти януари имате по-голяма нужда от почивка, релаксация и известно ниво на оттегляне от трудни ситуации. Разбира се, месецът набира инерция с напредването си.

Обръщате нов лист след 20-22-ри – топката е във вашето поле. Първо, Слънцето навлиза във Водолей, а веднага след това настъпва и Новолунието във Водолей. Плюс това, тогава вашият планетарен управител, Уран, се обръща директно. Време е за лично преоткриване и изразяване, за освежаваща промяна. Хората ви виждат малко по-различно, така че се стремете максимално да използвате това в своя полза.

По това време Меркурий и Марс вече ще са се обърнали директно и за вас започва период на сила за удоволствие, личен магнетизъм и самоувереност.

Първите 2-3седмици от месеца може да наложат известно преосмисляне на вашите планове. Време е да съберете ресурсите си за предстоящите месеци. Доколкото е възможно, избягвайте да форсирате нещата. По-склонни да размишлявате върху скорошни преживявания и да усвоявате уроците им. Поглеждането към миналото за вникване в проблемите на настоящето всъщност е много ценно. И все пак Пълнолунието на 6-ти ви държи в тон с целите за реализация и профилактика на здравето – ще отделите време за тези неща.

Натъпва страхотно време да обработите последните събития и да намерите начини да оставите зад гърба си нефункциониращите неща. Докато го правите, вие освобождавате емоционално пространство, за да поканите нова енергия в живота си.

Реално движение напред с планове или новини, които чакате, може да се постигне след 12-ти – дотогава Марс е ретрограден. Тази промяна на посоката слага край на закъсненията и липсата на яснота с общуването, романтиката, творческите занимания и обученията.

С напредването на месеца се чувствате по-силни отвътре навън, готови да се справите с проблеми, да поемете предизвикателства. Меркурий остава ретрограден до 18-ти, но вие събирате мотивация и яснота, която идва от това, че знаете какво искате.

Венера е във Водолей – вашия знак – между 2-ри и 26-ти и другите ви виждат като симпатични и особено желани партньори. А може би по-важното е, че се отнасяте към себе си по-нежно!

В идеалния случай, през последните месеци сте открили области, в които вашият подход или методи могат да се подобрят, и сега сте готови да направите промени. Януари е време за придобиване на увереност относно любовна връзка или собствените ви чувства. В края на януари животът ви ще започне да се ускорява и все по-малко ще се тревожите за следващия си ход. Може да поразмътите водите, но всичко е в името на прогреса!

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Повече за знака Водолей: