Хороскоп Водолей

Годишен хороскоп за Водолей за 2022 г.

Тази година продължава темата от 2021 г., през която поехте пътя на себепознанието и започнахте промяна на самия себе си като начин за преструктуриране и реорганизация на живота ви. Годината е посветена на намиране на вътрешни ресурси и формиране на независима опора в себе си. Всичко това се прави с конкретна цел – занапред да придобиете специалните сила и талант на лидер.

Продължават вътрешните трансформации, които водят до външни промени. 2022-ра година е време на нови финансови възможности, съдбовни събития, свързани със семейството (вкл. промяна на вашето място и роля в него), с кариерата и самореализацията ви.

През януари бъдете близо със семейството си и по-пестеливи. Февруари е времето на придобивки, ремонт на дома, увеличение на доходите. Специално внимание трябва да се обърне на събитията от втората половина на април и май – кариерните и финансовите въпроси ще играят важна роля за вас.

Юни е време да погледнете дълбоко в себе си и да се впуснете в самоанализ.През юли амбициите отново се пробуждат – ще искате да пътувате (или учите) в чужбина, дори да направите околосветско пътешествие, да установите полезни чуждестранни контакти. И такава възможност ще се появи.

През октомври темата за кариерата и амбицията ще бъде по-гореща от всякога. Ще трябва да направите важна крачка: нагоре или надолу. В същото време съществува голям риск заради тази стъпка да развалите отношенията си с близките. Решавайте с приоритет на сърцето си, а не с ума

Ходът на Юпитер напред ще ви въвлече в проекти с потенциал и ще отвори възможност за общуване със съмишленици. Ноември също може да ви донесе нещо специално. В края на годината вниманието ви ще бъде насочено към търсене на финансови ресурси и ще можете много успешно да реализирате плановете си.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

 

Месечен хороскоп Водолей – Януари 2022

Този месец е богат на изненади от различно естество. Между 2-ри и 11-ти януари, можете да си организирате истинска ваканция и празнични пътувания. Или точно обратното – да се изявите в бизнес преговори, да блеснете с интелекта и чара си, да проявите творчество. Вашият дом е отворен за съмишленици – подходящо е да завържете нови познанства, да укрепите приятелски и семейни връзки.

На 11-13 внимавайте по време на шофиране, при пътуване или спортна активност. Подбирайте си добре думите, защото недоразуменията могат да доведат до неприятни последици. Празниците се заменят с вълна от напрежение и изненади. Меркурий се обръща в ретроградно движение и е в на квадрат с Уран, който означава едно: затегнете предпазните колани.

Бъдете особено внимателни от 16-ти до 19-ти. Техниката, комуникаците, превозните средства могат да се държат странно, така че избягвайте резки движения и остри думи. Периодът се отличава с много недоизказаност и неразбирателство. Нарасналото напрежение може да провокира конфликти с членове на семейството, децата да са неконтролируеми, да излязат на повърхността стари проблеми. Това е добър момент да се консултирате с терапевт или да поговорите с близките си за да разрешите напрегнатите ситуации.

След 12ти купувайте само най-необходимото, внимателно работете с електрически уреди и оборудване. При таква ретроградност не се започва нов бизнес, внимателно се работи с документи, препоръчително е да отложите всичко важно, особено сделки с недвижими имоти. Положението ще се подобри за кратко на 21-ви, ще почувствате прилив на сили и оптимизъм.

Всеки, който положи усилия да не конфронтира и да анализира ситуацията, ще бъде възнаграден с добри резултати и отлично настроение. За всички, които са били в конфликт, най-подходящото време за помирение е 24-27 януари.

От 25-ти активността ви се увеличава, имате възможност да увеличите ресурсите си с помощта на нови идеи, модерни разработки, нестандартни решения. Издръжливостта, дисциплината, вътрешната готовност да спазвате взетите решения ще ви помогнат да запазите контрол и преминете през месеца по най-добрия за вас начин.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?