Хороскоп Риби

Годишен хороскоп за Риби за 2022 г.

Психическата нагласа ще бъде много важна за вашето здраве и успех през тази година. Въображението и интуицията ще ви помогнат във всички жизненоважни въпроси.

Това е добър период да изградите своя авторитет. Образование, изкуство, фармация, социални дейности и благотворителност са водещите сфери на дейност, в които можете да бъдете от голяма полза за света.

Относно здравето – прекомерното ядене и пиене може да повлияе негативно на черния ви дроб, да повиши кръвното налягане и да доведе до наднормено тегло повече от всякога, така че бъдете внимателни и умерени. За да избегнете здравословни проблеми, е полезно да се движите повече, да правите разходки на чист въздух и да водете умерен начин на живот.

От средата на май до края на октомври е подходящо време да подобрите финансовото си състояние. Тази година трябва да обърнете специално внимание на всичко, което е свързано със спазване на дисциплина и следване на закона.

Вероятно ще ви бъде много трудно да се занимавате с работа, където се изисква съблюдаването на строги правила и ограничения. Периодично ще имате желание да разрушавате остарели форми и отношения, да поемете по напълно нов и непознат път.

Възможна е глобална трансформация на житейските ви планове. Подходящо е да изпълнявате задачите си в колектив от приятели и сътрудници, да търсите приятелска подкрепа. Така работата ще ви донесе значимо удовлетворение и печалби.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Риби – Януари 2022

През първата декада на месеца ще се радвате на добра популярност и авторитет сред приятели и съмишленици. Чрез чар и обаяние можете да постигнете повече както в личния си живот, така и в работата. През този период можете спокойно да си насрочвате романтични срещи. Това също е добро време за съвместна почивка с близки приятели.

До средата на месеца, особено на 11 януари, натоварващите отговорности на работното място или напомнянето за ваши задължения могат да създадат негативна атмосфера в екипа. Служителите и сътрудниците ви няма да се отзоват и да ви помогнат, ако се се разпореждате без да проявите колегиалност към тях.

През втората половина на месеца, особено на 16, 23 и 29, професионалните ви умения ще ви помогнат да постигнете успех и признание. Можете да разчитате на разбиране и помощ от ръководството, на влиятелни хора и спонсори.

В края на месеца старите чувства към колега могат внезапно отново да избухнат и това събитие напълно да ви погълне. Най-важното е да не афиширате връзката си, за да не ви осъждат колегите.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?