Хороскоп Риби

Месечен хороскоп Риби – Юни 2022

През този месец ще имате силно желание да се докажете по някакъв начин, например, като разрешите финансови проблеми. Най-добре е сега да не планирате ваканция далеч от дома. Може би няма да искате да излезете в почивка и да заминете? Или житейските обстоятелства да ви задържат у дома и няма да можете да го направите?

Но това ще е за добрео.Юни за вас е период на повишена производителност. Само не забравяйте, че във всичко са необходими мярка и предпазливост: не се претоварвайте, за да не си създавате стрес, особено през втората десетдневка.

След 22 юни са възможни неразумни разходи. Опитайте се да харчите според своите желания и финансови възможности. Може да нямате достатъчно пари за някои покупки и ще трябва да вземете назаем. Препоръчително е да изчислите разходите си предварително и да не пазарувате импулсивно и необмислено.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Риби за 2022 г.

Психическата нагласа ще бъде много важна за вашето здраве и успех през тази година. Въображението и интуицията ще ви помогнат във всички жизненоважни въпроси.

Това е добър период да изградите своя авторитет. Образование, изкуство, фармация, социални дейности и благотворителност са водещите сфери на дейност, в които можете да бъдете от голяма полза за света.

Относно здравето – прекомерното ядене и пиене може да повлияе негативно на черния ви дроб, да повиши кръвното налягане и да доведе до наднормено тегло повече от всякога, така че бъдете внимателни и умерени. За да избегнете здравословни проблеми, е полезно да се движите повече, да правите разходки на чист въздух и да водете умерен начин на живот.

От средата на май до края на октомври е подходящо време да подобрите финансовото си състояние. Тази година трябва да обърнете специално внимание на всичко, което е свързано със спазване на дисциплина и следване на закона.

Вероятно ще ви бъде много трудно да се занимавате с работа, където се изисква съблюдаването на строги правила и ограничения. Периодично ще имате желание да разрушавате остарели форми и отношения, да поемете по напълно нов и непознат път.

Възможна е глобална трансформация на житейските ви планове. Подходящо е да изпълнявате задачите си в колектив от приятели и сътрудници, да търсите приятелска подкрепа. Така работата ще ви донесе значимо удовлетворение и печалби.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Риби – Май 2022

През майските празници (до 10ти) за вас е най-добре да пътувате ред природата или да идете на село / на вилата. През този период ще разберете по-ясно какво искате и в каква посока трябва да се движите. Възможно е да ви хрумнат много интересни идеи. Освен това, ще можете да разчитате на помощта и съдействието на приятели, близки роднини и членове на семейството.

В средата на май има шансове да осъществите мечта, особено ако е зряла в съзнанието ви от дълго време. Вашата жизнерадост и положително отношение ще предизвикат симпатии у хората. Ще бъдете приемани и приветствани с радост и дори възхищение

През третата декада на май можете да преживеете духовно единение с близък или любим човек, особено на 23, 24 и 25 май. Както никога досега, ще можете да се разберете взаимно без думи и обяснения. Това е добро време за семейни събирания и романтични партита, с изключение на 27-ми.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Риби – Април 2022

В началото на месеца всяка комуникация ще допринася за разширяване на хоризонтите ви. Много добре ще разграничавате смислените и съдържателни неща в общия поток от информация.

До 20 април е подходящ период за решаване на проблеми, свързани с увеличаването на капиталите ви. Ще имате възможност да направите изгодна финансова трансакция, като активно привличате пари от партньори. Също така, може да научите подкрепата и покровителството на влиятелни хора.

През третата декада на април вратите на дома ви трябва да бъдат широко отворени за най-близките ви роднини, колеги и приятели. Но вашата повишена чувствителност и уязвимост при общуването с тях може да създаде някои трудности. Опитайте се да не приемате всичко прекалено лично, особено между 22 и 24 април, защото тази нервност може да окаже отрицателно въздействие върху вашето здраве.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Риби – Март 2022

От самото начало на месеца жаждата ви за активност ще се увеличи и ще почувствате прилив на сили. Енергията, която е спяла във вас, ще излезе и ще ви помогне творчески да промените живота си. Ще получите шанс да работите по-ефективно, отколкото в други периоди. Все пак имайте предвид, че ще трябва да положите съзнателни усилия, за да постигнете реален резултат, в противен случай благоприятните възможности могат да подминат. Тези дни са неблагоприятни за дела, свързани с продължителна работа.

В началото на втората декада на месеца домът ви ще играе най-важна роля в живота ви. Ще искате да станете център на вниманието на всички членове на вашето семейство, да заемете водеща позиция. Искате всички да се вслушат в вашите съвети и препоръки, но си струва да помните, че това е и период на висока отговорност към роднини и приятели. Ще трябва да разрешите проблемите им и да се задълбочите в ситуации, свързани с техния живот. След 22 март можете да започнете да се занимавате с някакъв нов бизнес или домашна работа.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Риби – Февруари 2022

До 20 февруари се погрижете за здравето си, защото заради семейни и служебни въпроси можете да забравите за своето благосъстояние и това ще бъде грешка. Започнете да предприемате превантивни мерки, без да чакате тревожни симптоми. Направите профилактика с помощта на правилно хранене, физически упраженения, следвайте дневен режим, за да избегнете досадни грешки и недоразумения.

През третата декада на месеца (след преминаването на Слънцето в Риби) ще имате нови благоприятни възможности за започване на активна дейност и бизнес сътрудничество, както и сключване на изгодни сделки и договори. Ще имате много идеи, които искате да приложите на практика, да осъществите много планове. Но ще се наложи много прецизно да оцените своите възможности, така че начинанията ви да не се сринат. Солидни и заможни покровители ще могат да ви окажат материална помощ при необходимост или да ви дадат добри заеми с ниски лихви, които да изплатите много скоро.

Личните ви отношения през втората половина на месеца ще бъдат наситени и ярки, особено на 23 и 24 февруари. Но можете да имате повод за ревност или завист. Не се поддавайте на мрачните мисли и ще можете напълно да се насладите на своята връзка.

Астро прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Риби – Януари 2022

През първата декада на месеца ще се радвате на добра популярност и авторитет сред приятели и съмишленици. Чрез чар и обаяние можете да постигнете повече както в личния си живот, така и в работата. През този период можете спокойно да си насрочвате романтични срещи. Това също е добро време за съвместна почивка с близки приятели.

До средата на месеца, особено на 11 януари, натоварващите отговорности на работното място или напомнянето за ваши задължения могат да създадат негативна атмосфера в екипа. Служителите и сътрудниците ви няма да се отзоват и да ви помогнат, ако се се разпореждате без да проявите колегиалност към тях.

През втората половина на месеца, особено на 16, 23 и 29, професионалните ви умения ще ви помогнат да постигнете успех и признание. Можете да разчитате на разбиране и помощ от ръководството, на влиятелни хора и спонсори.

В края на месеца старите чувства към колега могат внезапно отново да избухнат и това събитие напълно да ви погълне. Най-важното е да не афиширате връзката си, за да не ви осъждат колегите.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?