Хороскоп Риби

Месечен хороскоп Риби – Януари 2023

През януари продължава вашият фокус върху приятели, групови дейности, сътрудничество, работа в група или дългосрочни проекти, скъпи Риби. Той също така въвежда нова тема – за почивка, възстановяване и специално внимание към вътрешния мир. Венера е във Водолей почти целия месец, което подкрепя обновлението в тези обласи.

Трябва обаче да се стараете ефективно да управлявате времето си, тъй като Марс е ретрограден до 12-ти и Меркурий е ретрограден до 18-ти Закъсненията и връщането назад са нормална част от картината за всички. Стремете се да си починете от твърде много действия и натиск за вземане на решения и се съсредоточете върху целите си за постигане на щастие.

Имате достатъчно време да преработите плановете си по ваш вкус, така че направете каквото можете, за да избегнете стреса. Докато Меркурий е стационарен около 16-18-ти недоразуменията могат значително да се увеличат, включвайки приятели, мечти или планове, като объркат всички замесени. Но след това ще бъдете по-наясно за своите цели, връзки и партньорства.

Пълнолунието на 6-7 носи значими идеи или разговори, свързани главно с приятели и връзки или планове за бъдещето, като осветли скорошни събития. Прозрението, което получавате сега, може да е малко ново или неразбираемо, но да ви помогне да проправите пътя към нови начала и нагласи.

Марс се обръща директно на 12-ти, което за вас носи напредък относно пари, материални придобивки, семейните въпроси и личните ви таланти. В идеалния случай, забавяниета в тези области през последните два месеца водят до пренасочване, което ви помага да разберете по-ясно ситуацията и желанията си. След 12-ти ще имате повече емоционална мотивация за преследване на интересите ви и търсене на удовлетворение. Макар личният ви живот да остава натоварен, това е вид „натовареност“, с която можете да се справите. Когато съществуват проблеми, справянето с тях е много по-лесно, когато знаете точно какви са те.

Чувството за неопределеност или под натиск се разсейва след 20-ти, когато Слънцето влиза във Водолей. Ще получите информация, която ще ви помага да се изяснят нещата и да придвижите живота си напред.

Последната седмица на януари носи по-съществена нужда да се оттеглите в усамотение, да се погрижите за себе си, да си поемете дъх. Това е период за завършване на вашата слънчева година и извличане на максимума от спокойния размисъл и личното време.

През януари все пак вие сте в добра позиция да промените и стабилизирате критични области от живота си, особено емоции, дългове, взаимоотношения, условия на живот и семейство. Сега може да получите отлична подкрепа от близките си. Това е чудесно време да подобрите условията на живот и финансовото си положение. Лек домашен ремонт, преместване или друга промяна в дома може да има силно значение. Желанията са по-ясни и вие се чувствате уверени за ново начало.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Повече за знака Риби

  • Зодия Риби | Pisces 19.02. – 20.03. в Натална карта. Слънце в Риби
  • Асцендент Риби (Pisces) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии
  • Двойнственият Мъж Риби – романтичен или наивен, мистичен или измамен?
  • Жената Риби – мистична жрица и непоправима мечтателка