Как се променя характерът на хората от зодия Телец, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Телец

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Телец и Асцендент Овен

Трудолюбив, упорит и напорист. Умее да довежда делата до кра им, майстор е в това, което прави. Мъжете – при цялата им сериозност и солидност в зряла възраст – остават и малко деца. Жените са много силни личности, надеждна опора за съпрузите си и децата, а на работа – сред най-добрите служители.

Зодия Телец и Асцендент Телец

Сдържани и спокойни, но пълни със скрити сили. Тази вътрешна мощ понякога избива в поведението им, особено ако дълбоко и силно ги засегнете. Всеки, който посмее да ги обиди, ще усети тяхната скрита енергия. В работата си са много подробни и старателни, можете да им доверите и най-важните и отговорни задачи. Тези хора изпитват необходимост от интезнивни и дълбоки преживявания, не обичат самостоятелността и самотата..

телец зодияЗодия Телец и Асцендент Близнаци

Конкретни и практични, техният ум е насочен към решаване на житейски проблеми. Лесно намират изгодни варианти и предложения, прекрасно владеят необходимата им информация. Притежават сръчни ръце, поради което с лекота собственоръчно оправят много неща. Предпочитат уединението, домошарския начин на живор, при възможност работят от вкъщи. Много се грижат за близките си и винаги са готови да окажат помощ и услуга.

Зодия Телец и Асцендент Рак

Усмихнати, много приятни в общуването. Съчетават практичното и конкретното с романтика, дори идеализъм. Харесват и изискват спокойствие, ред и материална обезпеченост. Способни са на емоционална съпричастност и се стремят към любов. Упорито следват целите си. В работата си са изключително старателни и надеждни, но категорично избягват рисковете. Жените са обаятелни и мили, но проявяват голям инат. Много са привързани към децата.

Мъжът Телец – от надежден джентълмен до разярен бик

Зодия Телец и Асцендент Лъв

Упорити и спокойни, с чувство за собствено достойнство. Лидери в своето обкръжение, заемат забележителни позиции и в службата. Много педантично и в детайли опознават всичко, което ги касае лично. Изключително са директни и твърдо се придържат към своята позиция.

Зодия Телец и Асцендент Дева

Изразено упорити, настоятелни, майстори са в своята професия. Заети са преди всичко със своите увлечения, семейство и служба, а с хората се държат малко на разстояние, хладно. Много твърдо стоят на позициите си и е почти невъзможно да ги убедиш да променят възгледите си и взетите решения.

Защо наричат Жената Телец “най-истинската жена”?

Зодия Телец и Асцендент Везни

Обичайно са очарователни, тактични и мили. Притежават артистични наклонности. Грижат се за външния си вид и добре се обличат, обичат да са елегантни и спретнати. Съчетават в себе си вътрешна сила и устойчивост с умението да поддържат топли и емоционални партньорства.

Зодия Телец и Асцендент Скорпион

Сдържани и спокойни, но пълни със скрити сили. Тази вътрешна мощ понякога избива в поведението им, особено ако дълбоко и силно ги засегнете. Всеки, който посмее да ги обиди, ще усети тяхната скрита енергия. В работата си са много подробни и старателни, можете да им доверите и най-важните и отговорни задачи. Тези хора изпитват необходимост от интезнивни и дълбоки преживявания, не обичат самостоятелността и самотата.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Телец и Асцендент Стрелец

Изрядни работници, отнасят се много сериозно към своите отговорности. Активно се стремят към успех в своята област, като амбициите им растат с годините. От тях стават добри ръководители. И жените, и мъжете обичат децата и са грижовни, сериозно и разумно се отнасят към възпитанието на децата.

Зодия Телец и Асцендент Козирог

Активни, работливи. Имат сериозно отношение към живота, но са склонни да драматизират в отношенията. С парите си са много внимателни и точни, но могат внезапно да похарчат голяма сума, ако нещо много им хареса. Обичат децата и специално се грижат за тяхното възпитание и образование.

Зодия Телец и Асцендент Водолей

За околните изглеждат много привлекателни, с тях се общува непринудено и приятно. Внасят оживление край себе си, сред приятели и в забавленията. Надделява обаче практичното им мислене. Център на живота им е семейството и децата. Притежават творчески качества и способност да създадат свой бизнес и да успеят в него. Въпреки цялата си динамичност, обичайно се устройват и задържат на едно място.

Зодия Телец и Асцендент Риби

Имат добър инстинкт за живота и стабилна връзка с реалността. Умеят да си създават нужните връзки, прекрасно водят преговори и с деликатност получават квквото желаят. Интуитивно си избират точния партньор, който е способен да им окаже нужната подкрепа и да осигури безопасността им. С готовност носят на раменете си отговорност за любимите си хора.

Още за знака Телец

Митoлогия за Овен: Златното руно

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните