Знакът на Марс в наталния хороскоп разкрива много за нашата основна животинска природа, за агресивните и полезни инстинкти, за нашата сексуалност и качество на волята.

Марс е слаб и нетипичен в земния знак Телец, подвластен на Венера. Тук агресивният и активен бог на войната е много различен.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Характеристики на хората с Марс в Телец в Наталната карта

Марс в ТелецМотото на хората с Марс в Телец в наталните им карти е: „Бавно и стабилно печеля всяко състезание“

Тези упорити и целенасочени хора не са известни със своята бързина, но тяхната издръжливост е огромна. Като цяло са спокойни и непринудени, но могат да проявят нрав на разярен бик, когато са прекалено провокирани. Обикновено не избухват толкова бързо, колкото другите.

Хората с Марс в Телец ценят физическата сила и материалната стабилност. Водени са от стремеж към сигурност и особената привързаност към притежанията си.

Повечето здраво работят за това, което искат да имат и проявяват огромно търпение. Не се отказват дори ако са необходими години, за да постигнат желанията си.

Повечето имат добре дефинирани дългосрочни цели и решителност да ги постигнат. Обикновено не поемат твърде много проекти наведнъж, концентрирани са и задълбочени. Имат добра преценка – ако не мислят, че могат да направят нещо, няма и да се захванат.

Адаптивността не е силната им страна. Почти невъзможно е да ги отклоните след като са взели решение по даден въпрос. “Непоклатим” е единственият начин да се опише човек с Марс в Телец, който е взел решение.

По подобен начин, всеки опит да притискате и пришпорвате тези хора е урок по разочарование. Те няма да променят темпото си за почти нищо. Виждали ли сте бик да препуска като жребец?

В сексуален план хората, родени под Марс в Телец, са доста чувствени хора. Обичайно се включват в любовната игра по-бавно, но притежават земна и мощна сензитивност.

Когато успеете обаче да преодолеете тези особености, ще откриете, че тези хора са много надеждни и силни личности и чакането си струва!

Повече за знака Телец

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните