Какво ни кара да се задействаме? Каква е волята ни? Какъв е характерът на физическата ни енергия? Какво ни разпалва, ядосва и как изразяваме това? Какви истински страсти притежаваме и как реализираме желанията си?

Марс е в Телец от 5 юли до 20 август 2022

Положението на Марс в знак разкрива много за качествата на физическата ни природа – нашите по-агресивни и първични инстинкти, сексуалност, воля и стремеж за действие. Марс преминава през зодиака за около 2 – 2.5 години, като им периоди на ретроградно движение.

Когато Марс транзитира в Телец

Следната интерпретация се отнася до настоящата позиция (транзит) на Марс и възможните ефекти от еня върху населението като цяло. Това не е лична прогноза. Транзитите на Марс се използват най-добре за целите на елективната астрология или астрологията за избор на най-добрия момент.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

По време на този цикъл ние сме решителни, упорити и непоколебими. Марс в Телец е по-скоро пасивен, докато не бъде провокиран и е най-силен, когато проявява инат, за да надживее дадена криза или да се защити. В рязък контраст с преминалия импулсивния цикъл на Марс в Овен, сега сме склонни да преследваме целите си като вървим напред търпеливо и стоически приемаме предизвикателствата. Сега отстъпваме от войните и търсим устойчивост и дългосрочно удовлетворение.

Докато Марс е в Телец, ние бавно променяме подхода си чрез избор на упорити, а не агресивни действия. Предпочитаме методичната работа пред пионерските методи, търсим предвидимост и стабилност. Можем да бъдем инатливи и устойчиви на промените, като работим най-усилено за материална обезпеченост.

Сега не е време за поемане на рискове. Вместо това търсим конкретни, дълготрайни резултати. Нашата издръжливост е повишена и задоволяването на нашите желания и физически нужди излиза на дневен ред.

Марс в Телец в Наталния хороскоп

Знакът на Марс в наталния хороскоп разкрива много за нашата основна животинска природа, за агресивните и полезни инстинкти, за нашата сексуалност и качество на волята. Марс е слаб и нетипичен в земния знак Телец, подвластен на Венера. Тук агресивният и активен бог на войната е много различен. Мотото на хората с Марс в Телец в наталните им карти е:

„Бавно и стабилно печеля всяко състезание“

Марс в ТелецТези упорити и целенасочени хора не са известни със своята бързина, но тяхната издръжливост е огромна. Като цяло са спокойни и непринудени, но могат да проявят нрав на разярен бик, когато са прекалено провокирани. Обикновено не избухват толкова бързо, колкото другите.

Проверете в своята рождена карта дали вашият Марс се намира в Телец.

Хората с Марс в Телец ценят физическата сила и материалната стабилност. Водени са от стремеж към сигурност и особената привързаност към притежанията си. Повечето здраво работят за това, което искат да имат и проявяват огромно търпение. Не се отказват дори ако са необходими години, за да постигнат желанията си.

Повечето имат добре дефинирани дългосрочни цели и решителност да ги постигнат. Обикновено не поемат твърде много проекти наведнъж, концентрирани са и задълбочени. Имат добра преценка – ако не мислят, че могат да направят нещо, няма и да се захванат.

Адаптивността не е силната им страна. Почти невъзможно е да ги отклоните след като са взели решение по даден въпрос. “Непоклатим” е единственият начин да се опише човек с Марс в Телец, който е взел решение.

По подобен начин, всеки опит да притискате и пришпорвате тези хора е урок по разочарование. Те няма да променят темпото си за почти нищо. Виждали ли сте бик да препуска като жребец?

В сексуален план хората, родени под Марс в Телец, са доста чувствени хора. Обичайно се включват в любовната игра по-бавно, но притежават земна и мощна сензитивност. Когато успеете обаче да преодолеете тези особености, ще откриете, че тези хора са много надеждни и силни личности и чакането си струва!

Повече за знака Телец

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните