„Ако веднага не успеете, опитайте отново. И отново“ – това може да бъде личната мантра на всеки Телец. Външно мъжът Телец често изглежда бавен и тромав, но под сдържаната му, непринудена външност се крие солиден характер.

ТИ СИ ТЕЛЕЦ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Телец и Асцендент Телец. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

телец Следете актуалния Месечен хороскоп за Телец

Асцендент или зодия.

 

11 Характеристики на мъжа Телец

Кои са най-изявените характеристики на тази порода мъже?

Горд и достолепен
Подобно на бика, който атакува матадора с високо вдигната глава и разширени ноздри, мъжът Телец посреща всяко предизвикателство по пътя си с гордост и решителност.

Упорит или инат
Мъжът Телец е олицетворение на постоянство, решимост и сила. Той е стабилен и упорит, особено след като вземе решение, но ако го ядосате, упоритостта му може да достигне до изключителен и напълно безсмислен инат.

Търпелив и последователен
От друга страна, точно тази упоритост го прави уникално последователен и можете да разчитате, че ще довърши започнатото, дори да се забави. Мъжът Телец е търпелив и често работохолик. Той е от породата, която ще преследва обещаната голяма печалба до края на света.

Знае си цената
Може дори да е щастлив да бъде “товарното добиче” за определен период от време, ако това означава, че ще пожъне наградите по-късно. Усилията и борбата са ценни за него, но на финалната линия ще настоява да получи справедливите си награди.

Мъжът Телец
Именити представители на зодия Телец – Jamie Dornan, Александър Сано, Dave Gahan, Channing Tatum

Разяреният Бик
Мъжът Телец има горещ нрав – провокирате ли го, поемате личен риск. Дори в началото да прояви слонско търпение, няма да се поколебае да отвърне. А щом размахате червен флаг под носа му, той ще забие копито в земята и ще се хвърли в битка.

Сетивен и материален
Телец е земен знак, затова мъжът Телец обича всичко физическо, осезаемо и материално. Да се овъргаля в купа сено, да потъне в копринени чаршафи и като цяло, да се потопи в изобилие, е от любимите му занимания.

С вкус за лукса
Тактилен и с афинитет за фините неща, мъжът Телец ще се заобиколи с комфорт и лукс – изискана храна, скъпо вино, класически изкуства. La dolce vita или сладкият живот е това, към което се стреми.

Галантен традиционалист
В своята същност мъжът Телец е традиционен и благоразумен. Той е изискан джентълмен от старата школа, който ще отваря врати за вас и ще ви подарява бельо. Загрижен и мил, с влажни като на добиче очи, той притежава спокоен и срамежлив чар.

Силно чувство за собственост
Мъжът Телец работи усилено за всичко, което притежава и може да бъде егоист, когато става въпрос за споделяне на любимите му вещи. Чувството му за собственост е изключително силно развито и естествено се прехвърля и към партньорите му.

Предпочита зоната на комфорта
Този джентълмен е склонен да бъде предпазлив в живота и ще се придържа към зоната си на комфорт. Познатата рутина и емоционалната стабилност са начин на живот за мъжа Телец. Той обича да знае какво да очаква от кариерата, живота и връзката си.

Консервативен, не обича промените
Приключението ще бъде пожертвано в полза на практичността, а любовта към познатото ще победи промяната. Основна цел в живота му е да има уютен дом, топло огнище, истински верен партньор и добър живот.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ТЕЛЕЦ

Любов, сексуалност и връзка с мъж Телец

Телецът се управлява от Венера, което придава на мъжа Телец физическо очарование, умения да флиртува и силно желание да притежава обекта на своята любов.

Любовта на мъжа Телец

Земен, леко грубоват, но изразено сластен, мъжът Телец с пълни шепи гребе от живота и любовта. Изключително чувствен и сензитивен, той реагира по-добре на нежно докосване, отколкото на камшичена принуда.

Телецът не е обигран играч в любовта. Той приема всичко за чиста монета и много буквално, така че освен ако наистина не се опитвате да се дистанцирате от него, не му предлагайте „отворена връзка“ или „малко прекъсване“. Тези половинчати думи не съществуват в речника на Телеца.

Романс с мъж Телец

Управляван от Венера, мъжът Телец ще се прояви като изненадващ романтик, особено когато е във връзка. Той ще избере партньорка, която да бъде неговият най-добър приятел и любовница, за да прекара остатъка от живота си с нея. За него обещанията стават ненарушими клетви и той ще направи всичко възможно да стои зад думата, която е дал. Освен надежден, той е и реалист и никога не би обещал нещо, ако знае, че не може да го изпълни.

Защо наричат Жената Телец “най-истинската жена”?

Връзка с мъж Телец

Мъжът Телец се наслаждава на предвидимостта и интимността на връзките и упорито ще се опитва да накара нещата да сработят. Не се разделя с лекота с любимите си, нито е непостоянен любовник, който прелита от флирт на флирт.

Дамите, които обожават старомодните маниери и държат да бъдат третирани учтиво, ще се тълпят около него. Той внимателно избира и завладява своята територия, придържа се към нея и с радост би живял там до края на дните си.

Външно тих и сдържан, този мъж може да бъде изключително ревнив и обсебващ. Той ще покаже дивата страна на природата си, ако се наложи да защити това, което чувства, че е негово.

Сексуалността на мъжа Телец

Нежен с любовниците си, той е силен и чувствен жребец в спалнята. Сексът за този Венерианец е като висше изкуство, което трябва да се практикува не само за наслада, но и за усъвършенстване. А развилнелият се бик ще остави дълбока следа в сърцата на своите партньорки.

Няма смисъл от бързане, когато сте в леглото с мъж Телец. Той ще изследва любимата си сякаш е музикален инструмент, за да извлече най-красивата музика и да задоволи с внимание към всички нейни капризи и желания.

Този мъж изпитва удоволствие от интимността на физическия контакт, но не е прекалено смел или иновативен в секса – въпреки, че правилният партньор може да промени това. Но дори да не е голям авантюрист, мъжът Телец определено не е скучен, а неговата превъзходна издръжливост може да го направи доста атлетичен и желан любовник.

Съвместимост на Телец с другите знаци

Идеалните партньори за мъжа Телец трябва да са инициативни и енергични, за да внасят динамика в отношенията, но и достаъчно търпеливи и с вкус към красивото, за да синхронизират начина си на живот с телеца. Мъжът Телец като темперамент се счита сходен с другите земни знаци Дева и Козирог и обичайно добре се разбира с водните Риби и Рак, но тези отношения могат да станат скучни или безцелни.

В любовната сфера мъжът Телец има нужда от някой, който да направи връзката вълнуваща и страстна, да насочва нейното развитие. Затова едни от най-бурните и интересни романси са между Телец и знаците на Марс Овен и Скорпион. Телецът дава стабилност и довършва започнатото, а марсовите партньориги ги започват, подклаждат огъня и водят напред.

Тук описваме съвместимостта само между зодиите или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните