„Ако веднага не успеете, опитайте отново. И отново“ – това може да бъде личната мантра на всеки Телец. Външно мъжът Телец често изглежда бавен и тромав, но под сдържаната му, непринудена външност се крие солиден характер.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Телец и Асцендент Телец. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

телец

Следете актуалния Месечен хороскоп за Телец

 

и Хороскопа в аванс за Телец

 

ТИ СИ ТЕЛЕЦ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Мъжът Телец

11 Характеристики на мъжа Телец

Кои са най-изявените характеристики на тази порода мъже?

Горд и достолепен
Подобно на бика, който атакува матадора с високо вдигната глава и разширени ноздри, мъжът Телец посреща всяко предизвикателство по пътя си с гордост и решителност.

Упорит или инат
Мъжът Телец е олицетворение на постоянство, решимост и сила. Той е стабилен и упорит, особено след като вземе решение, но ако го ядосате, упоритостта му може да достигне до изключителен и напълно безсмислен инат.

Търпелив и последователен
От друга страна, точно тази упоритост го прави уникално последователен и можете да разчитате, че ще довърши започнатото, дори да се забави. Мъжът Телец е търпелив и често работохолик. Той е от породата, която ще преследва обещаната голяма печалба до края на света.

Знае си цената
Може дори да е щастлив да бъде “товарното добиче” за определен период от време, ако това означава, че ще пожъне наградите по-късно. Усилията и борбата са ценни за него, но на финалната линия ще настоява да получи справедливите си награди.

Разяреният Бик
Мъжът Телец има горещ нрав – провокирате ли го, поемате личен риск. Дори в началото да прояви слонско търпение, няма да се поколебае да отвърне. А щом размахате червен флаг под носа му, той ще забие копито в земята и ще се хвърли в битка.

Сетивен и материален
Телец е земен знак, затова мъжът Телец обича всичко физическо, осезаемо и материално. Да се овъргаля в купа сено, да потъне в копринени чаршафи и като цяло, да се потопи в изобилие, е от любимите му занимания.

С вкус за лукса
Тактилен и с афинитет за фините неща, мъжът Телец ще се заобиколи с комфорт и лукс – изискана храна, скъпо вино, класически изкуства. La dolce vita или сладкият живот е това, към което се стреми.

Галантен традиционалист
В своята същност мъжът Телец е традиционен и благоразумен. Той е изискан джентълмен от старата школа, който ще отваря врати за вас и ще ви подарява бельо. Загрижен и мил, с влажни като на добиче очи, той притежава спокоен и срамежлив чар.

Силно чувство за собственост
Мъжът Телец работи усилено за всичко, което притежава и може да бъде егоист, когато става въпрос за споделяне на любимите му вещи. Чувството му за собственост е изключително силно развито и естествено се прехвърля и към партньорите му.

Предпочита зоната на комфорта
Този джентълмен е склонен да бъде предпазлив в живота и ще се придържа към зоната си на комфорт. Познатата рутина и емоционалната стабилност са начин на живот за мъжа Телец. Той обича да знае какво да очаква от кариерата, живота и връзката си.

Консервативен, не обича промените
Приключението ще бъде пожертвано в полза на практичността, а любовта към познатото ще победи промяната. Основна цел в живота му е да има уютен дом, топло огнище, истински верен партньор и добър живот.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ТЕЛЕЦ

Любов, сексуалност и връзка с мъж Телец

Телецът се управлява от Венера, което придава на мъжа Телец физическо очарование, умения да флиртува и силно желание да притежава обекта на своята любов.

Любовта на мъжа Телец

Земен, леко грубоват, но изразено сластен, мъжът Телец с пълни шепи гребе от живота и любовта. Изключително чувствен и сензитивен, той реагира по-добре на нежно докосване, отколкото на камшичена принуда.

Телецът не е обигран играч в любовта. Той приема всичко за чиста монета и много буквално, така че освен ако наистина не се опитвате да се дистанцирате от него, не му предлагайте „отворена връзка“ или „малко прекъсване“. Тези половинчати думи не съществуват в речника на Телеца.

Романс с мъж Телец

Управляван от Венера, мъжът Телец ще се прояви като изненадващ романтик, особено когато е във връзка. Той ще избере партньорка, която да бъде неговият най-добър приятел и любовница, за да прекара остатъка от живота си с нея. За него обещанията стават ненарушими клетви и той ще направи всичко възможно да стои зад думата, която е дал. Освен надежден, той е и реалист и никога не би обещал нещо, ако знае, че не може да го изпълни.

Защо наричат Жената Телец “най-истинската жена”?

Връзка с мъж Телец

Мъжът Телец се наслаждава на предвидимостта и интимността на връзките и упорито ще се опитва да накара нещата да сработят. Не се разделя с лекота с любимите си, нито е непостоянен любовник, който прелита от флирт на флирт.

Дамите, които обожават старомодните маниери и държат да бъдат третирани учтиво, ще се тълпят около него. Той внимателно избира и завладява своята територия, придържа се към нея и с радост би живял там до края на дните си.

Външно тих и сдържан, този мъж може да бъде изключително ревнив и обсебващ. Той ще покаже дивата страна на природата си, ако се наложи да защити това, което чувства, че е негово.

Сексуалността на мъжа Телец

Нежен с любовниците си, той е силен и чувствен жребец в спалнята. Сексът за този Венерианец е като висше изкуство, което трябва да се практикува не само за наслада, но и за усъвършенстване. А развилнелият се бик ще остави дълбока следа в сърцата на своите партньорки.

Няма смисъл от бързане, когато сте в леглото с мъж Телец. Той ще изследва любимата си сякаш е музикален инструмент, за да извлече най-красивата музика и да задоволи с внимание към всички нейни капризи и желания.

Този мъж изпитва удоволствие от интимността на физическия контакт, но не е прекалено смел или иновативен в секса – въпреки, че правилният партньор може да промени това. Но дори да не е голям авантюрист, мъжът Телец определено не е скучен, а неговата превъзходна издръжливост може да го направи доста атлетичен и желан любовник.

Съвместимост на Телец с другите знаци

Идеалните партньори за мъжа Телец трябва да са инициативни и енергични, за да внасят динамика в отношенията, но и достаъчно търпеливи и с вкус към красивото, за да синхронизират начина си на живот с телеца. Мъжът Телец като темперамент се счита сходен с другите земни знаци Дева и Козирог и обичайно добре се разбира с водните Риби и Рак, но тези отношения могат да станат скучни или безцелни.

В любовната сфера мъжът Телец има нужда от някой, който да направи връзката вълнуваща и страстна, да насочва нейното развитие. Затова едни от най-бурните и интересни романси са между Телец и знаците на Марс Овен и Скорпион. Телецът дава стабилност и довършва започнатото, а марсовите партньориги ги започват, подклаждат огъня и водят напред.

Тук описваме съвместимостта само между зодиите или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните