Хороскоп Козирог

Месечен хороскоп Козирог – Януари 2023

Януари за вас може да бъде месец на значими промени както на вътрешно, така и на външно ниво, скъпи Козирози. Започвате годината с ретрограден Меркурий във вашия знак, но през месеца няколко планети тръгват директно: Марс на 12-и, Меркурий на 18-и и Уран на 22-ри. Това ще ви помогне да стартирате, гледайки назад, но с напредването на времето забавянията намаляват и енергийния поток се отпушва.

Пълнолунието на 6-ти във вашия противоположен знак Рак ви води до по-добър контакт с вашите чувства. Но какво да правите с тях може все още да не ви е ясно. Не оказвайте натиск върху себе си – оставете нещата да се развият естествено. Може да се почувствате особено привързан към някаква идея или близо до вземане на решение, но да възникне пречка, забавяне или вътрешно усещане, че не сте напълно готови всичко да се приключи.

Въпреки това, с ретрограден Меркурий в Козирог до 18-ти и ретрограден Марс до 12-ти, не бързайте с големи новогодишни решения и усетете нещата. Избягвайте да прилагате принуда – повечето решения все още не се нуждаят от финализиране. Работата и партньорствата може да са малко по-сложни този месец и е важно да обмислите скорошните си дела.

Марс се обръща директно на 12-ти след повече от два месеца ретроградно движение. Очаквайте да започнете да виждате резултатите от усилията си в работата и прилив на увереност и мотивация. Проблемите се изглаждат, докато напредвате. Може да се почувствате вдъхновени да работите малко повече над нещата, които обичате, или да се съсредоточите повече върху профилактика на здравето си и уелнес процедури/

Това е сезонът на вашия рожден ден, което означава време за разкриване на възможности. Тази година започнете по-бавно, но следвайте амбициите си. Това е необичайно за начален месец, но определено е правилно. Всъщност сега можете да постигнете много. Закъсненията с личните планове са проблем за всички, като нещата ще се задвижат по-гладко след 18-ти.

Този месец има една друга подтема, която набира сила: фокусът върху вашите финанси и таланти. Венера във Водолей попада във вашия втори дом между 2-ри и 26-ти и Слънцето във Водолей се присъединява към нея на 20-ти.

Така че, след Новолунието на 22-ри може да бъдете значително по-доволни и спокойни. Разрешават се проблеми, възникват нови идеи по отношение на работа, пари и здравословни въпроси. Вие изразявате себе си с лекота, която привлича нови възможности и хора.

Последната седмица на месеца е особено позитивна. Стремежът и желанието да свършите нещата се увеличават, което ви прави по-ефективни от обикновено. Появява се възможност да съчетаете предприемчивост и сигурност, а това е вашата специалност!

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

 

Повече за знака Козирог