Хороскоп Козирог

Годишен хороскоп за Козирог за 2022 г.

За вас 2022-ра е година, в която ще трябва много усърдно да работите, за да печелите добре. Но след като се справите с това, ви очаква просперитет. Ако през 2021-ва сте работили упорито и методично, то сега няма защо да се притеснявате – продължавайте в същия дух и няма да имате финансови затруднения. Но ако не сте положили необходимите усилия, тогава са възможни парични загуби и недостиг на средства.

Самодисциплината и търпението ще ви помогнат да се справите с всички предстоящи затруднения и ограничения. Не очаквайте твърде бързи резултати и не разчитайте на ранен успех. Трябва да се настроите за търпелива работа, понякога по-тежки натоварвания. Ще имате малко възможности за почивка, ще се изисква много хладнокръвие и самоконтрол.

Това време ще се характеризира с известен авантюризъм и рискованост, ще ви бъде трудно ако сте свободолюбив човек, да останете в тясна рамка. Усилват се качества като независимост и импулсивност, увеличава се жаждата за рискови ситуации. Затова бъдете внимателни дали сами не създавате сътресенията с необмислени действия.

Трябва да се въздържате от големи покупки до средата на януари, в началото на април и през септември. А що се отнася до здравето, при повишената ви работна натовареност, се опитайте да не се претоварвате. Планирайте задълженията и работата си, придържайте се към предварително очертания план и не пренебрегвайте времето за почивка.

Не забравяйте за фитнес и правете редовни, но не изтощителни физически натоварвания като разходки на чист въздух и бързо ходене. Това ще ви помогне да поддържате тялото си в добра физическа форма.

Година е благоприятна за учене и изследователска работа, както и за установяване на регулярни контакти с по-близките роднини.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП СЕГА

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

 

Месечен хороскоп Козирог – Януари 2022

Като цяло, добър месец за Козирозите, още от сутринта на първия ден ще усетите радост от започването на нещо ново. Трябва да внимавате с консумацията на големи количества алкохол или лекарства – има опасност от интоксикация. Можете да се насладите, като слушате любимите си филмови мелодии, хубава класическа музика, като се разхождате на чист въздух – това ще ви помогне да се заредите с енергия.

От 2-ри до 7-ми лекотата на общуване и желанието ви да научите нещо ново ще ви провокира да направите културни, образователни или ;ични пътувания из страната и чужбина. Но когато пътувате, бъдете внимателни и умерени във всичко: храна, алкохол, физически натоварвания. “Пътуванията” могат да се осъществят и чрез четене на книга, гледане на научнопопулярен филм, придобиване на важно знание.

След 9-ти бъдете особено внимателни по пътищата и стриктно спазвайте правилата за движение – особено важно е ограничението на скоростта. В разговорите с близките избягвайте грубите, независими изказвания – този месец общуването с роднини може да бъде стресиращо. За каквото и да се говори, не налагайте своята гледна точка, търсете компромис, обсъждайте ситуацията от различни страни, дайте възможност на всеки да се изкаже.

Препоръки за работещите с документи: след 14-ти следете внимателно изготвянето и подписването на договори и книжа. Ако харесате някаква техника или оборудване, не забравяйте да го проверите преди да го купите. А ако имате възможност, по-добре отложете покупката до началото на февруари.

Около 18 януари бъдете внимателни при пътуване и не се забърквайте в конфликти на публични места – ако нарушите правилата, вероятно ще получите глоба.

След 24-ъи особено активно ще искате да се изявявате и доказвате – най-доброто решение е интензивното занимание със спорт или танци, физически упражнения, разходки и бягане на чист въздух.

Астро прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?