За хората с Асцендент Стрелец светът е изпълнен с приключения, ентусиазъм за нови преживявания и най-вече надежда и непоклатима вяра в доброто. Някои дори може да изглеждат наивни или прекалено оптимистични. Мащабните планове, големите обещания и готовността да се впуснат в нови експерименти са теми, силно свързани с тези хора, въпреки че реализацията не е най-силната им страна.

Хороскопи по зодииСледете актуалния Хороскоп за Стрелец –

Mесечни хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

ПОРЪЧАЙ ГОДИШЕН И СОЛАРЕН ХОРОСКОП ЗА СТРЕЛЕЦ

Тези хора са активни, но и донякъде неспокойни. Винаги изглежда, че търсят нещо, което сякаш не могат да достигнат или разберат напълно, и мнозина правят това през целия си живот.

Повечето Стрелци по асцендент имат много да кажат на хората и да предложат на света. Те имат мнение за всичко и обичат да го споделят с другите. Техните прозрения обикновено са интересни и вълнуващи, въпреки, че често липсват ключови подробности. Понякога могат да бъдат доста директни и помитащи, но въпреки това са достатъчно симпатични, за да им бъдат бързо простени залитанията.

Не всички с този асцендент са открити хора и екстроверти, макар да излъчват самоувереност. Но дори по-тихите и с ненатрапчиво присъствие не се отказват от предизвикателствата и опитностите в живота.

Разберете какво означава Асцендент или Изгряващ знак в рождения хороскоп и как се различава от зодията.

Една от най-очевидните и привлекателни черти при хората с асцендент Стрелец е тяхната готовност да се смеят и да подхождат с чувство за хумор. Дори когато се чувстват тъжни, те успяват да намерят смешното в живота и да се забавляват с каквото животът им поднесе. Знакът на Юпитер, който управлява Стрелеца, ще посочи характера на техния хумор – при Юпитер в Козирог, например, той може да бъде по-саркастичен, но въпреки това, крие надежда и бодър дух.

Научете повече как се прави изчисляване на асцендент в астрологията.

Към хората с Асцендент Стрелец

Жизнерадостни, ентусиазирани и темпераментни, вие обичате приключенията, промяната, изследването на нови територии и не ви харесва да сте ограничени в един и същ малък свят, дори той да е познат, безопасен и сигурен.

Оптимизъм и поглед напред

Изпитвате силно нетърпение и копнеж за нещо по-голямо от всичко, което вече сте преживели и опознали, и често живеете в мечтите си. Склонни сте да мислите, че тревата е по-зелена там, където все още не сте били, и затова обичате постоянното движение, буквално или символично. Като непоправими идеалисти и оптимисти, винаги очаквате нещо по-добро в бъдещето.

Целеустременост и откривателство

Обичате да имате цел, нещо, към което да се стремите, но след като я постигнете, веднага се насочвате към нещо друго. Винаги сте нащрек за нови възможности и подобно на комарджия, сте готови да рискувате, за да достигнете нова златна жилка. Да бъдете в ролята на откривател е това, което прави живота интересен за вас. Имате голяма вяра в живота и бързо се възстановявате след разочарование и неуспех.

Свободолюбие

Вие сте свободолюбиви и целенасочени, не можете да търпите да бъдете ограничавани дълго време и приятелите и близките ви трябва да уважават нуждата ви от свободно движение. Обвързващите ангажименти и отговорности често ви отегчават, затова може да се противопоставяте на съзряването и поемането на задълженията на възрастните.

Екстровертност и ентисуазъм

Вие сте приятелски настроени и екстровертни, и имате страхотен усет за забавление и игри. Освен това, сте философски настроени и често открито говорите за своите убеждения. Понякога се увличате с ентусиазма си и сте склонни да преувеличавате.

Мащабност и менторски умения

Често сте доста бъбриви, лесно давате големи обещания и обикновено сте доста убедителни. Правите всичко по много забележим начин, щедро. Обичате да притежавате най-доброто и не понасяте скъперничеството и дребнавостта. Визията ви за нещата винаги е мащабна – виждате общата картина и принципи, затова и сте подходящи за преподаватели, духовни водачи и политици.

Подвижни и мъдри

Другите хора виждат във вас добър партньор и приятел, но не винаги последователен и стабилен. Може да ви възприемат и като мъдър човек, тъй като не се занимавате с дреболии, а предавате общия план за разглеждане на ситуациите, който отваря нови възможности.

Вие сте човек, който вярва в доброто и късмета, никога не се отказвате от житейски опит и вдъхновявате другите да продължават да гледат напред.

ПОРЪЧАЙ РОЖДЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА СТРЕЛЕЦ

Асцендент Стрелец в комбинация с 12те Зодии

Всеки човек се ражда с различна комбинация от Асцендент (изгряващ знак) и слънчев знак (зодия). Ето какви качества дават комбинациите на Асцендент Стрелец с всяка от зодиите:

Асцендент Стрелец със Зодия Овен

Активни и напористи, в общуването винаги са водещи. Контактни и дружелюбни. Като цяло са по-саможиви, но могат да си сътрудничат при необходимост. Директно вървят по своя избран път. За дребните неща са отстъпчиви, шедри са, но за принципните въпроси – никога. Понякога толкова ценят свободата, че предпочитат да живеят сами.
Жените са активни в работата и командват в семейството.

Асцендент Стрелец със Зодия Телец

Изрядни работници, отнасят се много сериозно към своите отговорности. Активно се стремят към успех в своята област, като амбициите им растат с годините. От тях стават добри ръководители. И жените, и мъжете обичат децата и са грижовни, сериозно и разумно се отнасят към възпитанието на децата.

Асцендент Стрелец със Зодия Близнаци

Ярки лидери, във всякакъв колектив са първи или сред първите. Обичат да се показват пред публика, не се притесняват да демонстрират своите достойнства. В общуването са дружелюбни, стига да не поставяте под съмнение техния авторитет, иначе много директно и категорично ще докажат своята правота. Зад привидната си независимост прикриват необходимостта си от партньори и публика.

Асцендент Стрелец със Зодия Рак

Съчетават чувствителност и дълбока емоционалност с особено силно чувство за собствено достойнство. Могат да постигнат много в живота си, ако намерят своето призвание и житейска цел. Много са привързани към семейството си, но също така се стремят и към професионален растеж. Особено за жените е много трудно да се разкъсват между домакинството и службата.

Асцендент Стрелец със Зодия Лъв

Силни и самостоятелни, изпълнени с оптимизъм и стремежи да създадат нещо свое. По природа са лидери, които не могат да приемат ролята на втория – или са първи, или действат сами. Едновременно са много горди и достолепни, но и дружелюбни и щедри. Изключително са егоцентрични и в приятелствата си, и в любовта – не умеят да делят любимите хора с другите и не прощават измяната.

Асцендент Стрелец със Зодия Дева

Чудесни в работата си и с много качества на ръководители. В служебно отношение всичко им върви по мед и масло, отговорни са и добре разбират всички детайли. Отлични наставници и надеждни приятели. Техните навици и начин на действие са напълно предсказуеми, остават верни на себе си – затова и в партньорствата на тях може да се разчита. Обичат реда и спазването на границите и изискат това от другите.

Асцендент Стрелец със Зодия Везни

Енергични и обаятелни романтици, които се стремят към нови хоризонти. Въпреки активността си са малко отчуждени от останалия свят. Ако намерят своето призвание, стават идейни лидери, способни да създадат ново обществено движение. Но ако не намерят своя път, са склонни да се изолират. Жените често са доволни да останат съпруги и домакини, независимо от способностите си.

Асцендент Стрелец със Зодия Скорпион

Външно са тихи, не многословни, но в тях може да кипи голяма страст, изпълват ги бурни емоции. Когато се заемат с някакво дело, не го оставят докато не приключат. Ако се влюбят, упорито и последователно се борят да спечелят благосклонността на любимия човек, докато сами изграят от любов. Силно самолюбиви са и горди и могат да избухнат много неочаквано, когато са разгневени.

Асцендент Стрелец със Зодия Стрелец

Сякаш греят от обаяние, като са и доста настойчиви в действията си. Когато имат цел, вървят право към нея и увличат околните. Високо ценят себе си и собстеените си възможности. Ако не успеят да намерят призванието си, се затварят в себе си, но оставт все така упорити. Мъжете са самолюбиви, жените малко по-малко, но и в двата случая зад външността на възрастен често се крият млад юноша или девойка.

Асцендент Стрелец със Зодия Козирог

Целеустремени, дейни, упорито работят и достигат практични и реални резултати в работата си. Винаги се държат достолепно и са много избирателни към контактите и приятелите си. Жените са сериозни и отговорни, могат да носят цялото семейство на раменете си. Мъжете запазват младежкия си дух в течение на целия си живот.

Асцендент Стрелец със Зодия Водолей

Надарени са с оригиналност, необичайни и разностранни качества. С лекота се обучават, особено ако им бъде обещан успех. Дружелюбни са, но все пак много избирателни във връзките си. С лекота влизат в конатакт, но дълготрайни отношения установяват с малко хора. Понякога изискват от партньора си повече, отколкото може да им даде, но за сметка на това са му верни.

Асцендент Стрелец със Зодия Риби

Имат одухотворен, деликатен и творчески характер. Бързо се въодушевяват и се втурват към идеализираните си цели, искат да постигнат нещо значимо. Въпреки меката си външност, притежават вътрешна устойчивост и упорство. Обикновено не им достига увереност в себе си, затова за пълната им реализация им е нужен партньор.

Прочетете повече за знака Стрелец

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните