Как се променя характерът на хората от зодия Стрелец, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Хороскопи по зодииСледете актуалния Месечен хороскоп за Стрелец

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Стрелец и Асцендент Овен

Изпълни са със сила и жадуват действие, стремят се към сериозни постижения и нерядко- към много високи цели. Искат да бъдат винаги първи и бързо се обучават. Като правило, са много искрени и готови за честно състезание. Умеят да губят, макар да полагат големи усилия за това. Обичат да споделят своите знания и опит с другите.

Зодия Стрелец и Асцендент Телец

Могат да бъдат особено прилежни и дълго да чакат своя успех, каквото ид а имс трува това. Тяхната присъща вярност и надеждност често не е оценявана и остава скрита. Жените са готови да следват своя избраник до края на света, като очакват от него стабилност. Мъжете са склонни да поемат неоправдани рискове, докато се борят за своя успех.

Стрелец ЗодияЗодия Стрелец и Асцендент Близнаци

Приемат водеща роля в колектива и в кръга от близки хора, но не обчат да остават в самота. Присъствието на другите ги вдъхновява и разнообразява активността им. Обичайно намират много достойни партньори, проявяват избирателност, дори снобизъм, и в любовта, и в приятелствата си. Прекрасно умеят да водят преговори, могат да мотивират голям колектив за постигането на общи цели. Притежават качества на добри партньори, колективни играчи са, но все пак доста независими.

Зодия Стрелец и Асцендент Рак

Външно са спокойни, дружелюбни, много избирателни в подбора на контакти и познанства. Активно се стремят да постигнат успех и признание в работата. Като цяло, стават добри специалисти, но имат и много висока оценка за способностите си, което им създава проблеми в службата и с околните. Жените са по-силни, често и властни, въпреки, че се държат спокойно и не агресивно.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Стрелец и Асцендент Лъв

Притежават силно чувство за собствено достойнство и/ или демонстративна гордост. Мъжете са по-сдържани, докато жените обичат да се изявяват публично. Много е важно да имат свое любимо занимание или бизнес, защото иначе без цел ще се изгубят. За жените е подобно, но при тях успехите на децата и грижите по тях могат да станат цел и основно занимание.

Зодия Близнаци и Асцендент Дева

Сериозни и старателни работници, стремят се да свършат работата си по най-добрия възможен начин. Притежават педантичен ум и бързо се преориентират в ситуациите. Притежават ценни качества на комуникатор и служител, които използват да постигнат добро положение в обществото.

Лицата на мъжа Стрелец – авантюрист, неукротим жребец, предприемач, мъдрец

Зодия Стрелец и Асцендент Везни

Дейни и целеустремени, много искат да постигнат успех в своята област, затова постоянно се учат и усъвършенстват като специалисти. Честолюбиви и горди са, но дипломатично го прикриват. Опитват се честно да заслужат любовта и уважението на хората. Избирателни са към приятелите, затова и нямат широк кръг. В партньорствата са щедри и сърдечни, но и ревностно пазят своята независимсот.

Зодия Стрелец и Асцендент Скорпион

Самолюбиви, дружелюбни в общуването. С високо ниво на претенции, но не винаги могат да намерят достойни цели и партньори. Ако ги намерят обаче, ще работят упорито, за да ги достигнат. В близките отношения жените задават тона, а мъжете са склонни да отстъпват на дамите. Избирателни са в избора на приятели, поради което близкият им кръг е ограничен.

Жената Стрелец – космополитна дама, търсеща истината или непокорна амазонка

Зодия Стрелец и Асцендент Стрелец

Сякаш греят от обаяние, като са и доста настойчиви в действията си. Когато имат цел, вървят право към нея и увличат околните. Високо ценят себе си и собстеените си възможности. Ако не успеят да намерят призванието си, се затварят в себе си, но оставт все така упорити. Мъжете са самолюбиви, жените малко по-малко, но и в двата случая зад външността на възрастен често се крият млад юноша или девойка.

Зодия Стрелец и Асцендент Козирог

Хора с изострено чувство за собствено достойнство и големи амбиции. Но не винаги им се отдава да реализират своите претенции, защото когато срещнат съпротивление, се отдръпват и затварят в себе си. Въпреки външния им приятен маниер на общуване, са по-интровертни. Изключително избирателни са при подбора на приятели, предявяват високи изисквания и към партньорите, поради което често остават сами.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Стрелец и Асцендент Водолей

Творчески личности с необичайни увлечения и интереси. Могат да станат център на колектив от единомишленици, но и да останат в своя ъгъл и да се занимават с нещо интересно. Имат много подвижен и любопитан ум, но са прекалено предпазливи. В близките си отношения са заети предимно със себе си и не са склонни да задържат хора, които са ги напуснали.

Зодия Стрелец и Асцендент Риби

Стремят се да заемат достойно място в обществото, поставят своята дейност над всичко. Даже за жените кариерата често е по-важна от семейството. В поведението си най-много се опасяват да не изглеждат непривлекателни. Във всичко, което правят, се стремят да гледат в перспектива, да не се ограничават само до най-близкото бъдеще. Тяхната чувствителност и интуция им помагат да приложат своите принципи на практика.

Прочетете повече за знака Стрелец

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните