Стрелецът е деветият знак от зодиака. Той олицетворява интегрирането на придобитото знание и опит в по-голяма и цялостна система, във философия или учение. Стрелецът гледа в перспектива – той е ориентиран към бъдещето и се стреми да открие смисъла във всичко, като възприема света по цялостен начин.

Слънцето преминава през знака Стрелец всяка година между 22 ноември и 21 декември. Това е месеца преди Коледа и зимното слънцестоене. Обикновено е време на усилен труд с поглед напред към бъдещето.

При преминаването на Слънцето от Скорпион в Стрелец, нашият фокус се измества от необходимостта за близка връзка с някого и потапянето в себе си към желанието да обобщим преживяното, за да достигнем до някакъв извод, който ще ни издигне и свърже с нещо по-голямо от нас.

Докато Слънцето се движи през този огнен и подвижен знак, можем да предприемем стъпки за увеличаване на нашето разбиране и осъзнаване на света наоколо.

Имаме повече кураж да разширим хоризонтите си и да приемем нови начини на мислене. Имаме възможността да видим „голямата картина“ и да осмислим детайлите на баналното си съществуване. Въпреки, че Стрелецът дава склонност към повишени очаквания и неоснован оптимизъм, той ни помага да се погрижим за своята вяра, надежда и визия за бъдещето.

Прочетете повече за знака Стрелец

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните