Разположението на Венера по знак определя какви лични качества се проявяват в отношението към сферите на човешкия опит, които тя управлява:  любовта, романтиката, флирта, красотата, хармонията в живота ни и нашите финанси. А Стрелец е подвижен, огнен знак, който се отличава с високи стандарти, космополитна философия, широки разбирания и мащабно мислене, а най-вече – със зареждащ оптимизъм.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Лични качества при Венера в Стрелец в Наталната карта

Съчетанието между планета и зодиакален знак е аналогична на актьор и неговия костюм. Когато Венера попада в Стрелец наталния хороскоп, това е признак за позитивното отношение, копнеж за изобилие и приключения, авантюристично любопитството към другия пол и света, желанието за щедрост към любимите и благоденствие в живота.

Мъжете и жените с Венера в Стрелец в наталния хороскоп ни прелъстяват със своите широки усмивки и заразителен смях, с лекотата на шегите си, завладяват ни с мащабните си планове и безгранични мечти, обезоръжават ни с приятелското си, флиртуващо поведение.

Те се гордеят с широко скроеното си мислене, но може да забележите, че това води до постоянно преценяване и дори осъждане.

Те не харесват любимите им хора да страдат от задръжки, да са прекалено скучни или емоционално интензивни и драматични. Като цяло са по-неспокойни и понякога непостоянни в изборите си и не търпят да се задълбава много в едно нещо.

Ето как би се изразил човек с това разположение: „Аз съм забавен и интересен. Познавам радостта да живееш и обичам да се смея. Отворен съм за всякакви преживявания.”

Когато срещнат трудности във връзката си, те изпитват огромна нужда да избягат далеч. Обикновено това означава да излязат за малко, за да им се случи нещо ново, преди да се приберат обратно в уюта на дома. Но авантюризмът им може да се окаже по-силен и трудно да се задържат на едно място.

Когато хората с Венера в Стрелец са влюбени, те трябва да почувстват, че отношенията имат смисъл и бъдеще, че разширяват собствените си хоризонти чрез връзката си. Те ще искат от вас да учите нови неща и да преживявате всичко заедно.

Това са идеалистични хора, които държат да цените техните вярвания, визия за света и ценности. Те могат да бъдат очарователна, но объркваща смесица от безгрижие и сериозност. По душа, те са пътешественици и търсачи и не се ангажират с връзките си толкова лесно, колкото другите хора.

Как да спечелите човек с Венера в Стрелец?

Това са хора, влюбени в изобилието на живота. Не е нужно да сте изтънчени, излъскани или грациозни, за да спечелите благоволението им. За тях е секси да обичаш живота и да умееш да му се наслаждаваш с пълна сила.

За да са доволни от връзката си, хората с Венера в Стрелец имат ужда от много пространство и перспектива за растеж заедно. Избягвайте да се забивате в един коловоз и проявете разбиране към нуждата им да продължават напред.

Научете се да се смеете на шегите им, но винаги се отнасяйте сериозно към техните приказки, дори да вучат несвързано. Избягвайте да критикувате техните убеждения, партнирайте им добронамерено в дебати и философствайте заедно с тях. Когато почувстват нужда да придобият нов опит и да се впуснат в ново приключение, присъединете се към тях!

Свикнете се да не забелязвате тяхната непохватност към вас и вашите чувства. Важно е да ги оставите сами да вземат решенията си – избягвайте да ги поставяте под натиск, а още по-малко, да ги принуждавате да се обвързват.

Отношение към връзките през годините

Когато имаме намесен знака Стрелец, винаги стои темата за придобиване на опит и мъдрост. Затова и тези хора преминават през различни фази на живота си по отношение на любовта и партньорствата.

В младостта си предпочитат партньори, с които преди всичко да се забавляват, да пътуват, да приключенстват. Физическата атрактивност на партньора също е особео важна. През този начален етап на живота си те осъществяват израстването чрез придобиване на многообразен, широк опит в живота, чрез който се учат и обогатяват. Но по-трудно се задълбочават в една връзка.

В по-късните си години техните интереси и приоритети се променят. Заедно с количествените натрупвания и без да губят своя непресъхващ оптимизъм в любовната сфера те започват да ценят други качества. Тогава е по-важно партньорът да притежава интелект, да е придобил опит, мъдрост и знания.

С годините енергията на Стрелеца преминава от интереса към непрестанните развлечения и удоволствия към по-сериозни дори духовни насоки.Тогава ще преподчетат да имат до себе си не толкова забавен и атрактивен партньор, колкото верен приятел и съмишленик в живота, с когото да реализират духовните си цели и да откриват смисъла на живота.

Прочетете повече за знака Стрелец:

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните