Знакът Стрелец – а това може да бъде както зодия Стрелец, така и Асцендент Стрелец – e начетен, любознателен и ненаситно любопитен за целия свят около себе си. Той управлява сферата на философията, далечните пътувания и висшето образование. Затова жената Стрелец търси смисъла на всичко и преследва истината на всяка цена.

Хороскопи по зодии

 

Следете актуалния Хороскоп за Стрелец

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Стрелец

 

ТИ СИ СТРЕЛЕЦ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Жена Стрелец

Как да разпознаете Жената Стрелец?

Тя умее да общува задълбочено с всеки мъж, жена или дете и темите за разговор могат да обхващат пълната гама – от политика до религия и сексуални предпочитания. Нищо не е забранено или табу в нейното търсене на отговора на всичко.

Жената Стрелец е гъвкава в подхода си и изключително очарователна, като умее да се наслаждава на всяко преживяване, което й се предостави. Стрелците обикновено са откровени и независими – примамлива комбинация за мнозина.

Призната за истинска амазонка, когато преследва целите си жената Стрелец всъщност иска да разкрие какво представлява животът. Тази непредубедена жена е способна да се захласне по всичко, особено по непознати е и противоречиви области във философията, моралните норми и вярванията. Ако успеете да я провокирате, тя ще поведе интелектуално стимулиращ разговор за това какво кара света да се върти.

Не предлагайте на тази жена точен график, защото той е твърде ограничаващ за устрема и. Тя също се нуждае от гъвкавост, за да променя плановете и целите си, както и когато намери за добре, а не както някой друг диктува.

Точният момент на влизане на Слънцето във всеки знак може да варира от година на година и зависи от часовият пояс. Ако не сте сигурни в своята зодия, генерирайте своята натална карта безплатно.

Уверена и оптимистично настроена, жената Стрелец с нетърпение очаква да види какво ще и донесе всеки нов ден. Пътуване, работа или игра, тази дама търси приключения и авантюри, както и трупане на повече познания за всичко, което прави.

Жената Стрелец и Любовта

Любовта е една от вечните загадки за всяка жена Стрелец – да обича е едновременно най-желаната й награда, и най-тайното ѝ съкровище. Тя иска партньор, който да е равностоен на интелектуално и физическо ниво, някой, който може да й обясни тайните на живота и мистиката на любовта.

Тя се страхува от дълбока интимност и затова често любовта при нея възниква първо като приятелство. Влюбената жена Стрелец е честна и вярна. Тя играе по правилата и дори когато е влюбена до уши, е в състояние да поддържа прилична независимост. Тази неподатливост към драми само засилва нейния чар.

Лицата на мъжа Стрелец – авантюрист, неукротим жребец, предприемач, мъдрец

Жената Стрелец и Връзките

Тя обича общуването и желае партньор, който като приятел да споделя любовта й към истината и знанието. Отношенията с нея се отличават с динамика и авантюризъм, като например необикновени и далечни пътувания – както метафорични, така и буквални.

Тя бързо се ентусиазира от всички нови неща и за да я спечели, партньорът й трябва да е начетен и много да е пътувал. За да се получи връзата им, е необходимо той да бъде в крак с нейната космополитност и интерес към философия, екзотичните земи и вълнуващи открития. Жената Стрелеца винаги е се прицелва много точно и когато е във връзка е лоялен и предан партньор.

Излизате с жена Стрелец? Вижте вашата Партньорска съвместимост / с хорскопа Синастрия.

Жената Стрелец и Приятелствата

Интелектуална и приключенски настроена, тя обича да се скита по света със своите бойни другари. Тя често е душата на компанията, с необичаен усет за забавление и любов към лудите фантазии. Всичко това, съчетано с познанията ѝ за култура, философия и пътешествия, я прави много търсен събеседник.

Когато искате вашият свят да се обогати и разшири с нови идеи и познание, говорете с приятелката си Стрелец. Тя има приятелства с хора от всички сфери на живота, от различни националности и култури, като обичайно остава напълно безпристрастна. Стрелецът обичайно избира за най-добри приятели хора от знаците Везни и Водолей.

Сексуалността на Жената Стрелец

Жената Стрелец е истински пожар в спалнята, както подобава на огнен знак. Тя подхожда към секса чисто физически, а не от емоционална или практична гледна точка, което я прави неустоима прелъстителка. Самонадеяна и уверена, тя е много чувствено същество и желанието й за приключения означава, че като любовница е готова за всичко и по всяко време!

В съответствие с цялостния ѝ подход към живота, жената Стрелец се наслаждава на различни сексуални преживявания. Любовник, който е едновременно артистичен и креативен, би ѝ подхождал най-добре, а всеки мъж, който иска да спечели уважението ѝ в сексуален смисъл, трябва да бъде едновременно смел и находчив.

Стилът на Жената Стрелец

Винаги подчинена на жаждата си за знания, Жената Стрелец може да се прояви като истински изследовател, когато става въпрос за мода и стил. Тя не обича да следва модните тенденции, нито би правила демонстрации с избора си на дрежи. Устремена е да следва целите си, затова за нея е важно да се чувства комфортно в облеклото си.

Семпъл, бохемски и непретенциозен, модният стил на жената Стрелец е глътка свеж въздух. Естествените материи като памук, вълна и лен й подхождат най-добре. Като истинско хипи, тя обича дълги цветни поли, широки дънки и по-спортно облекло. Ползва минимален грим и рядко слага бижута, тъй като накитите просто пречат на динамичната ѝ натура.

Научете повече за знака Стрелец:

Венера в Стрелец – Оптимизъм, романтични авантюри и наслада от живота

Меркурий в Стрелец – Оптимистичен поглед върху цялата картина

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните