Когато си имате работа с мъж Стрелец – а това може да бъде както зодия Стрелец, така и Асцендент Стрелец – не забравяйте, че не всеки мъж, който се скита свободно, е изгубена душа. Мъжът Стрелец е по природа бродяга и вечен пътешественик. Но за него не всичко е забавление и игри. Той търси Истината, Красотата и Мъдростта и смята, че единственият начин, по който може да открие своя идеал, е да пътува, да се среща с много хора и да търси духовните измерения на света.

Стрелецът е представен от кентавъра – същество наполовина човек, наполовина кон. В римската митология кентаврите се считали за мъдри интелектуалци, но те никога не изгубват и първичната си животинска природа. Същият паралел може да се направи за мъжа Стрелец и неговите две крайни проявления – мъдрец и учител и вироглав, див жребец.

Хороскопи по зодии

 

Следете актуалния Хороскоп за Стрелец

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Стрелец

 

ТИ СИ СТРЕЛЕЦ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Мъж Стрелец

Характеристики на Мъжа Стрелец

Мъжът Стрелец е мислител, с ясна и логична позиция и мащабен подход към всяка ситуация. Той може да бъде и ентусиазиран слушател, който ще възприеме това, което имате да кажете, но ще обработи информацията, за да стигне до собствените си заключения и решения. Той обаче прави това толкова бързо и обобщаващо, че обикновено пропуска важни подробности.

Знанието е важно за мъжа Стрелец, тъй като на него се базира отношението му към живота. Той се интересува от философия, религия и смисъла на всичко.

Управляван от Юпитер, мъжът Стрелец носи известна благородна осанка. Той демонстрира усета и самоувереността на роден лидер и е едновременно щедър и справедлив. Търсейки непрестанно познание, мъжът Стрелец изпитва жажда за всичко ново и непознато. Тази постоянна нужда от нови откривателства означава, че ако не му дадете достатъчно свобода, той ще започне да се чувства потиснат и ще стане силно напрегнат.

Късметът работи за мъжа Стрелец. Той е очарователен и общителен, понякога дори хазартно безгрижен. Стрелецът обикновено има широк социален кръг. Вниманието му лесно може да бъде отвлечено, тъй като абсолютно всичко може да го очарова. Той е търсач на истината и дава равни възможности на всяка идея, като е готов да промени мнението си без да поглежда назад.

Вечният оптимист и авантюрист на зодиака, мъжът Стрелец се наслаждава на приключенията в живота си, където и да го отведе пътят му. Сред най-известните представители са Брад Пит, Бен Стилър, Брус Лий, Джими Хендрикс и Джим Морисън.

Жената Стрелец – космополитна дама, търсеща истината или непокорна амазонка

Да разбираме мъжа Стрелец

Винаги позитивно настроен, мъжът Стрелец с нетърпение очаква всеки нов ден и приключението, което той му носи. Независимо дали става въпрос за пътуване, работа или игра, този човек се опитва да увеличи знанията си за всичко, което прави.

Мъжът Стрелец е търсач на истината и иска да открие какво всъщност представлява животът. Очарован от всичко около себе си, той непредубедено бърза да изследва нови и противоречиви теми, особено в областта на вярата, морала и философията. След като провокирате мъжа Стрелец, ще се окажете дълбоко въвлечени в интелектуално стимулиращ разговор по всяка тема, която изберете.

Мъжът Стрелец не работи по график, така че няма смисъл да му задавате такъв. Графиците са твърде ограничаващи и конкретни, а той се нуждае от пространство и гъвкавост, за да променя плановете си, за да отговаря на неговите, а не на ужди нужди.

Зодия Стрелец | Sagittarius 22.11. – 21.12. в Натална карта

Любов, връзки и сексуалност на мъжа Стрелец

Когато става дума за любовна игра, мъжът Стрелец никога не пропуска целта. Той е игрив, флиртуващ и винаги над нещата. Поради неговия отворен ум и вечно любопитна природа любовните отношения на мъжа Стрелец никога не са едни и същи. Подходът му е интелектуален – той трябва да разбере какво е любовта, преди да си позволи да се влюби.

Взаимоотношения

Мъжът Стрелец търси партньор, който споделя страстта му към всичко ново и различно. Той иска спътник, който да пътува с него до различни места – както в метафоричния смисъл, така и във физическия.

Само не забравяйте, че с импулсивния Стрелец всичко е възможно – от дискусия на маса за въздействието на глобалното затопляне върху кораловите рифове до резервирането на полет, излитащ утре сутринта, за да наблюдавате мъртвата риба по тези рифове.

Партньорите му често искат този мъж да изразява по-открито своята обич и отдаденост, но свободната природа на мъжа Стрелец му пречи да поема емоционални ангажименти. Неговата собствена независимост не трябва да бъде ограничавана и той ще позволява половинката му да бъде еднакво самоуверена и свободна. При това, той не е нито ревнив, нито обсебващ или тираничен.

Сексуалност

Забавен, спонтанен и пламенен в леглото, мъжът Стрелец е завършен любовник. Поради собствената си праволинейна природа, той ще оцени когато партньорът му храбро направи първия ход. Сексуалността е много важна за него и той има не едно или две завоевания.

Сексът е любимият спорт на всеки мъж Стрелец и този полумъж, полу-жребец няма да има нищо против да предаде контрола между чаршафите на правилния “ездач”. Той е самоуверен и непредубеден, което означава, че много малко са местата, позите или играчките, които не би изпробвал.

Любовник с въображение, мъжът Стрелец не проявява особени задръжки, когато става дума за лудории в спалнята и с ентусиазъм ще изследва нови чувствени области с партньора си.

Приятелства

Весел, надежден и с много приятели – това е мъжът Стрелец. Той е щедър и винаги готов да помогне на приятели и близки, когато имат нужда от това. Единствено неточната преценка на възможностите му и малко безразсъдният му характер го карат да поема ангажименти, които не винаги е в състояние да изпълни.

Попитайте мъжа Стрелец за съвет и той ще ви го даде без колебание, но неговият директен и честен отговор може да не винаги да е това, което искате да чуете или можете да понесете безболезнено. Затова не му задавайте въпроси, освен ако не сте готови за безпощадно откровен отговор!

Асцендент Стрелец (Sagittarius) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Мъжът Стрелец и парите

Животът на мъжа Стрелец не е доминиран от пари и материален интерес. Той се нуждае от тях, но само като средство за своята независимост и осъществяване на амбициозните му планове. Той дори може да мисли, че всякакви дългосрочни инвестиции биха го лишили от автономията да прави каквото пожелае.

Понякога твърде оптимистичен, мъжът Стрелец може да пренебрегне някои отрицателни аспекти на своите финансови решения и да се впусне в авантюри. Затова му се препоръчва повече предпазливост при боравенето с пари и фискалното планиране.

Кариерата на мъжа Стрелец

Стрелец е подвижен и съответно по-инертен знак, затова този мъж трябва да бъде постоянно предизвикван с нови и провокиращи мисълта му задачи. Ако не го държате интелектуално ангажиран с дадена работа, този джентълмен бързо ще продължи по пътя си напред.

Най-подходящи професии са предприемач, маркетинг специалист, рекламист, академичен работник или преподавател, екскурзовод, юридически консултант, философ, издател.

Като ярък идеалист, мъжът Стрелец е преди всичко хуманист, който би бил успешен във всяко призвание, където вижда себе си като ментор, защитник на правото и поддръжник на аутсайдера.

Здравето на мъжа Стрелец

Лесно е да се разбере защо мъжът Стрелец е винаги физически активен (понякога като буен кон), след като знаем, че този зодиакален знак управлява таза на тялото и бедрата – области, характеризиращи движението в човешката анатомия.

Съответно заболяванията, фрактурите и травмите в тези области са най-често срещани за мъжа Стрелец. Контролирането на теглото чрез поддържане на висока активност е най-добрата препоръка (диетите едва ли ще са успешни), като трябва да се внимава да не се претоварват краката.

Юпитер е най-голямата планета, затова и управляваният от него Стрелец и показател за по-едри и пълни фигури. Мъжът Стрелец може да натрупа допълнително тегло в по-късните си години, но не се тревожи за това – той все още е физически привлекателен и го приема като част от съзряването.

Съвместимост с другите зодии

Стрелец обикновено се счита за най-съвместим с огнените като него Овен и Лъв, както и с въздушните Везни и Водолей. Въпреки това, синастрията или партньорската съвместимост е много по-сложна, отколкото само съчетаването на зодиите.

Открийте потенциала на връзката си с астро Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните