Хората с изгряващ знак Риби са изключително впечатлителни, имат мечтателна нагласа и изглеждат мекосърдечни. Те виждат света такъв, какъвто те самите искат да го видят във всеки един момент, така че обективността не е силната им страна. Както не е и вземането на решения!

Следете актуалния Хороскоп за Риби –

Mесечни хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

ПОРЪЧАЙ ГОДИШЕН И СОЛАРЕН ХОРOСКОП ЗА РИБИ

За хората с Асцендент Риби често се казва, че приличат на филмови звезди – те притежават не толкова симетричната красота на правилните пропорции, колкото неуловимо излъчване и чар, които се усещат като мека аура, а маниерите им са омагьосващи за другите.

„Плувай по течението“ изглежда подходящо мото за хората с Асцендент Риби. Те се движат по света сякаш без посока, по ненатрапчив и без усилие начин. Обикновено ги определят като артистични персони, които обичат спокойствието, но техните отворени сърца и умове им създават имидж, подобен на хамелеон – другите никога не знаят какво лице ще видят на следващия ден. Въпреки, че най-често са тихи и срамежливи, в някои моменти те се разкриват като доста приказливи и страстни.

Искате да разберете кой е Вашият Асцендент и неговото значение? Генерирайте своят безплатен натален хороскоп сега.

Хората с изгряващи Риби не приемат да им слагат етикети – от една страна защото техните черти са променливи, но и те не искат да бъдат определяни по никакъв начин. Те са с неспокойна, търсеща природа, която не може да бъде ограничена и доволна от само един начин на живот или битие.

Асцендент Риби бягат от суровите, обективни факти и тежката реалност като от чума. Те нямат ясен план за утре или дори за днес, като предпочитат да държат нещата отворени. Тъй като променят мнението си достатъчно често и обичат да “напипват“ пътя си през живота, прекалената организация или планиране им се струват силно ограничаващи. Те сякаш ходят с глави в облаците и дори когато привлечете вниманието им, тяхната отнесеност е очевидна.

Тъй като срещуположният знак е Дева, хората с Асцендент Риби се нуждаят от практичен, надежден и земен партньор, който да им осигури стабилност. Те са привлечени и привличат хора, които ги връщат на земята и затова често именно на най-близките си оставят справянето с малките подробности и връзката с реалния свят.

Хората с Асцендент Риби често са по-чувствителни към лекарства, опиати, алкохол и са по-склонни към зависимости. Изглежда физиката им е по-податлива на всякакви влияния, включително психични.

Научете повече как се прави изчисляване на асцендент в астрологията.

ПОРЪЧАЙ  РОЖДЕН И ГОДИШЕН ХОРOСКОП ЗА РИБИ

Към хората с Асцендент Риби

Зодия Риби | PiscesВие сте енигматичен, деликатен и чувствителен човек, с дълбоко разбиране за другите. Толерантен сте и приемате хората без осъждане. В шумна и конкурентна атмосфера често се отдръпвате, тъй като не сте агресивен човек, който се налага, и не харесвате конфликтите.

Пасивност и дистанция

Като цяло сте склонен към пасивност, предпочитате да изчакате, да наблюдавате отстрани, дълго да опипвате почвата, да научавате все повече – но да действате по-малко. Вашият начин за справяне с проблемите се свежда до това да оставите нещата да се решат от само себе си вместо да ги насочвате или да налагате своята воля.

Интуиция и духовност

Може би имате дълбоко духовно или религиозно усещане за живота, но не в смисъла на ортодоксална религия, а по-скоро интуитивно възприятие за взаимната свързаност на всички живи същества. За вас светът е необятен и многообразен като океана и в него дребните и материални човешки стремежи изглеждат нищожни.

Въпреки, че сте достатъчно разумен като всеки друг човек, вие не се отличавате с рационален и логичен подход към живота. Често опитите да се общува с вас чрез логически аргументи са безполезни. Вие се водите от своите чувства и интуиция, а не от ума си, което може да обърка или ядоса по-рационалните ви приятели.

Светът на въображението

Нуждаете се от спокойна обстановка, за да проявите себе си най-силно и периодите на тихо уединение са от съществено значение за емоционалния ви и психически баланс и благополучие. Светът на вашето въображение е много важен за вас и често съвсем реален – като място, където предпочитате да избягате, когато външният свят стане твърде суров, взискателен или просто безинтересен.

Състрадателност 

Освен това, вие сте много състрадателни и не търпите да виждате как страда някое друго същество – било то човек, животно или дори растение! Тъй като много лесно давате и прощавате, хората, които страдат или са лишени от нещо, гравитират около вас, усещайки вашата съчувствена природа. Често продължавате да давате, дори когато осъзнаете, че другите се възползват от вас или са станали прекалено зависими. С лекота пренебрегвате и оправдавате човешките слабости, включително и вашите собствени. Умението да поставяте приоритети и граници не е сред вашите силни страни.

Многообразие от мнения

Вие знаете със сигурност, че в живота и света съществува много повече, отколкото може да бъде обяснено и сложено в категориите на разума, затова съзнанието ви е отворено и възприемчиво към такива области като психични явления, телепатия, парапсихология и т.н. Вие не се придържате към ясни, стриктни и ограничени нагласи както повечето хора, което ви позволява да видите многообразието от различни гледни точки и да приемете всички тях като валидни. Това в негативен аспект води до неясноти, несигурност и объркване в отношенията ви, но от друга, дава много гъвкав и цялостен подход към всеки проблем.

Научете какво означава Асцендент или Изгряващ знак в рождения хороскоп и как се различава от зодията.

Асцендент Риби в комбинация с 12те Зодии

Всеки човек се ражда с различна комбинация от Асцендент (изгряващ знак) и слънчев знак (зодия). Ето какви качества дават комбинациите на Асцендент Риби с всяка от зодиите:

Асцендент Риби със Зодия Овен

Притежават прекрасен нюх, с който усещат обкръжението си. Но тяхната импулсивност и прибързаност им пречи да се възползват от това, което им подсказва нюхът. Като цяло, не умеят да чакат, втурват се през глава. Прекалено бързо започват да действат, а когато срещнат съпротивление, преждевременно се оттеглят. Могат дълго да се колебаят дали да упорстват или да отстъпят. Трябва да слушат интуицията си, за да ппстгнат белестящи резултати.

Асцендент Риби със Зодия Телец

Имат добър инстинкт за живота и стабилна връзка с реалността. Умеят да си създават нужните връзки, прекрасно водят преговори и с деликатност получават квквото желаят. Интуитивно си избират точния партньор, който е способен да им окаже нужната подкрепа и да осигури безопасността им. С готовност носят на раменете си отговорност за любимите си хора.

Асцендент Риби със Зодия Близнаци

На пръв поглед, меки и отстъпчиви хора, но могат да проявят рядка настойчивост, когато нещата опрат до нещо важно за тях – най-вече, дома и семейството. По-трудно достигат до високо положение в обществото, освен ако не са родени с такова, защото не са много дисциплинирани и последователни. Но притежават отлични комуникативни особености и да усещат хората, затова могат да бъдат прекрасни медиатори.

Асцендент Риби със Зодия Рак

Чувствителни и привързани към дома и семейството. Склонни са да разчитат на партньора си за практичните неща, но винаги го поддържат емоционално и помагат със съвети, базирани на интуицията си. Притежват творчески потенциал. Способни са дълбоко да се увлекат и потопят в някаква сфера и да и посветят цялото си време. Забележителната им интуиция им помага успешно да се занимават с ясновидство или визуални изкуства.

Асцендент Риби със Зодия Лъв

Зад приятния маниер на поведение, който загатва за неувереност в себе си, реално се крие много силна воля. Тези хора много добре знаят какво искат и упорито получават желаното. Отлично умеят да издават заповеди под формата на молби. Ръководят големи групо с такт, но същевременно много изкъсо ги държат като прилагат силата си меко. Винаги са готови, без да жалят сили, да се погрижат за своите си.

Асцендент Риби със Зодия Дева

Вътрешно са много сериозни и дори суховати, но в обществото смекчават тази сериозност с усмивки и мило поведение. Достатъчно са самостоятелни, но въпреки това през целия си живот и в реализацията на целите си са много зависими от околните, често опитват да им подражават. Изпитват дълбока потребност от любов и съчувствие, но не я търсят активно. Когато не получават взаимност в своите чувства, гордостта им ги принуждава да се затворят в себе си.

Асцендент Риби със Зодия Везни

Усмихнати и обаятелни. С лекота се сближават с хората, като активно се стараят да се харесат и това им се удава. Усещат интуитивно силните и слабите страни на околните и ги използват. Действат винаги тактично, имат и творчески таланти. Зад външната си активност в общуването обаче прикриват вътрешната си откъснатост и самовглъбеност. Партньорите са им необходими, за да чувстват стабилност в света.

Асцендент Риби със Зодия Скорпион

Упорити в достигането на своите цели, способни са самостоятелно да работят над това, което ги е увлякло. Често избират по-необичаен подход, присъщи са им духовните интереси. Техният характер е дълбок, действат задълбочено както в работата си, така и в личния си живот. Много са самолюбиви, но не го демонстрират. Ако бъдат засегнати, не се хвърлят в конфликта, а се отдръпват в себе си..

Асцендент Риби със Зодия Стрелец

Стремят се да заемат достойно място в обществото, поставят своята дейност над всичко. Даже за жените кариерата често е по-важна от семейството. В поведението си най-много се опасяват да не изглеждат непривлекателни. Във всичко, което правят, се стремят да гледат в перспектива, да не се ограничават само до най-близкото бъдеще. Тяхната чувствителност и интуция им помагат да приложат своите принципи на практика.

Асцендент Риби със Зодия Козирог

Впечатлителни и чувствителни, тези хора не желаят да стоят в общата редица. На тях не трябва да им се налагат твърди ограничения, нужно е да им се дава възможност да действат свободно. Тогава ще станат незаменими – могат да внесат в живота нови преживявания, а в работата нови идеи. Не обичат житейските борби, не много охотно поемат рискове, но хранят големи надежди.

Асцендент Риби със Зодия Водолей

Увличат се по мащаба – могат да се захванат с големи проекти, които всички смятат за неизпълними. Но ако се налага са се борят за тях, се съгласяват и на по-малко – не се чувстват готови за житейските изпитания. Склонни са да се потопят в семейните дела и личния си живот. Но онези, които имат достатъчно упоритост – благодарение на възпитанието си или на близки хора – да способни да действат като двигатели на промените и дрои да влязат в историята.

Асцендент Риби със Зодия Риби

Притежават изключително висока чувствителност и интуитивно са наясно, че житейските борни не са за тях. Предпочитат да живеят в уединение, потопени в домашния живот и семейния си кръг. Но притежават големи запаси от енергия, за да завършват своите начинания и да заемат достойно място в обществото/ Най-добрите сред тях – благодарение на изтънченото си естетично чувство и творчески потенциал – са способни да оставят забележителна следа в изкуството.

Прочетете повече за знака Риби

Зодия Риби (20.02. – 20.03.)

Двойнственият Мъж Риби – романтичен или наивен, мистичен или измамен?

Жената Риби – мистична жрица и непоправима мечтателка

Меркурий в Риби – емоционална комуникация, интуитивна мисъл

Венера в Риби – състрадателна мечтателка за безусловна любов

Марс в Риби – Колеблива енергия с мощен творчески потенциал

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните