Представен от двойка риби, това е последният знак в зодиака. Мъжът Риби е щедър и нематериален. Духовното пътуване, вътрешното търсене и емоционалният свят са това, което интересува мъжа Риби, а емоциите му го определят като човек. Този сантиментален акцент също означава, че той е силно интуитивен и може телепатично да усеща какво мислят или чувстват другите.

Следете актуалния Хороскоп за Риби

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Риби.

 

ТИ СИ РИБИ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

 

Когато говорите с мъж Риби, може би ще почувствате, че това е някой, който живее в два различни свята. Илюзорният свят от мечти, сънища и тайни е толкова реален за Рибите, колкото действителността, а понякога и повече. Този фокус върху въображаемото го прави мистериозен и загадъчен, трудно е да се разбере какво наистина мисли или чувства.

Дали ще бъде очарователна златна рибка или хищна акула, мъжът Риби често ще показва двойственост в личността си. Въплъщавайки водната стихия, той е пластичен и непринуден, способен да плува по течението. Но под този спокоен поток често се крият дълбоки и опасни води.

Спокойният и обран външен вид на мъж Риби обичайно прикрива неговата страстна и чувствителна вътрешна природа. Той притежава силно и ярко въображение и обичайно умее да изразява състоянията си чрез писане, музика, танц или песни. Енигматичен и креативен, мъжете Риби често се изявяват в изкуствата.

Групата на известните мъже зодия Риби включва велики мислители, художници, актьори и визионери като Нат Кинг Коул, Алберт Айнщайн, Реноар, Кърт Кобейн и Брус Уилис.

Мъж Риби

Любовта на мъжа Риби

Срамежлив и мълчалив, той не се доближава директно до обекта на любовта си, като предпочита да “плува в кръг” наоколо и да преценява ситуацията, преди да клъвне стръвта и да се гмурне. Рибите никога не се влюбват от пръв поглед. След като намери правилния партньор, той приема ролята на предан партньор и верен любовник. Той умее да дава всичко от себе си, когато става дума за романтичното му увлечение.

Въпреки, че “морето е пълно с риба”, ако успеете да хванете мъж Риби, това е отличен улов, от който вероятно няма да искате да се откажете. Мечтателен, състрадателен и услужлив, мъжът Риби обича да задоволява нуждите на партньора си. Той ще измисли вкусни изненади и романтични жестове и само една дума на благодарност е достатъчна, за да се почувства оценен. Спокоен и никога напрегнат, мъжът Риби е много непринуден партньор. Освен ако не бъде разочарован, той обичайно остава верен на своята половинка.

Мъжът Риби копнее да бъде лудо влюбен. Романтичната и всеотдайна любов представлява върховен идеал за него. Чувствата му са дълбоки и той умее да обича с безкористна чистота. В любовните отношения е като лятна буря – преминава от топлината на дълго чакания дъжд, през грохота на гръмотевиците и светкавиците и накрая към спокойното омиротворяване след екстаза.

Зодия Риби | Pisces 19.02. – 20.03. в Наталната карта

Сексуалността на мъжа Риби

Привидно тихият и непретенциозен мъж Риби е неподозирано чувствен и страстен в спалнята. Той обича фантазиите и ролевите игри. Любовните игрите са негова естествена стихия и той е чувствен съблазнител, пълен с изненади, креативен и отдаден любовник.

Когато прави любов, той ще бъде бавен и внимателен. Очакванията му за любовния акт са за приказна пищност или мистичен ритуал, а неговият идеал е изразен в най-великите романси, стихове и песни. Любовта е буря и рай за Рибите и той ще очаква дори океаните да се разделят, когато най-накрая застане пред своя специален човек.

Но не съдете за мъжа Риби по нежния му, кротък поглед – тихите води са най-дълбоки – а в този случай под тихите води кипи водовъртеж от страсти и желание. Неговата интуиция и умение да задоволява са качества на истински Казанова, който знае как да доставя нежно и интензивно сексуално удоволствие.

Жената Риби – мистична жрица и непоправима мечтателка

Връзките на мъжа Риби

Мъжът Риби е лоялен към приятелите и семейството си и често поставя тяхното благополучие пред своето собствено. Той е съпричастен и състрадателен човек, който може да представи различните гледни точки по разбираем начин и по този начин да донесе мир и съгласие сред околните.

Въпреки, че обикновено не изпъква в ролята на отявлен лидер, мъжът Риби притежава мощно, но сдържано поведение, и често е призоваван от приятели, семейство и колеги, за да ги преведе през напрегната ситуация. Макар да го наричат мечтател, мъжът Риби е винаги се отзовава, когато е необходимо.

Асцендент Риби (Pisces) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Съвместимост на Риби с другите знаци

Риби обикновено се считат за най-близки по темперамент с другите водни знаци Рак и Скорпион, както и със земните Телец и Козирог. Много често обаче Риби се свързват с практичния знак Дева на принципа на привличане на противоположностите.

Тук разглеждаме съвместимостта само между слънчевите знаци или асценентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните