Как се променя характерът на хората от зодия Риби, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Риби

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Риби и Асцендент Овен

Външно изглеждат директни, открити и напористи, но вътрешно се чувстват много различно. Те се нуждаят от споделяне, от топлина и нежност. Често са много напрегнати, не отстъпват лесно, което създава препятствия в отношенията им с околните. Създават впечатление на много самоуверени хора, но вътрешно са готови да правят жертви и да помагат безрезервно.

Зодия Риби и Асцендент Телец

Чувстват се като извънземини в този свят, опитват се да прелетят през живота сякаш без да стъпват на земята. Много са внимателни и избягват всякаква форма на риск. Носят се по течението без да се опитват да се вкопчат или задържат за нещо. Ако изпуснат нещо или някого, не се и опитват да го уловят отново – “Значи не е било за мен”, е тяхната философия. Мечтателни и чувствителни хора, с богато въображение и изтънчено усещане за красота.

риби зодияЗодия Риби и Асцендент Близнаци

Могат да бъдат много успешни в работата си благодарение на комбинацията от буден ум и невероятно въображение. Способни са да се захванат и с най-невероятните и необичайни проекти и успешно да ги реализират. Те имат способността да разбират околните – едновременно интуитивно и рационално – и това много им помага в общуването, но доста добре се чувстват и сами. Полагат усилия да намерят своя собствен и личен път и дори в най-близките си връзки остават независими и леко дистанцирани.

Зодия Риби и Асцендент Рак

Крайно чувствителни, отразяват и реагират на настроението както на партньорите, така и на цялата обстановка. Но скриват реакциите си под маската на сериозност, отчужденост или вглъбеност в себе си. Същевременно остро се нуждят от сърдечна близост. Могат да се вкопчат в партньора и да се страхуват да го оставят дори за кратко време. Без да го показват, са много упорити и инатливи, а когато са увлечени в дадена тема или работа, стават и външно напористи.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Риби и Асцендент Лъв

Изпитват потребност да бъдат активни, но често не им достига самоувереност, трябва да бъдат поддържани от близките си. С течение на времето ще я придобият и ще станат по-самостоятелни. Много са чувствителни, като интуитивно усещат състянието и енергията на околните – до степен самите те да се “заразяват” с чуждото настроение.

Зодия Риби и Асцендент Дева

Много силно се нуждаят от партньор, като първоначално изискват от него надеждност и опора. След това разбират, че освен сигурността, им трябва и дълбока емоционална близост. Могат да я постигнат след като преодолеят присъщата си недоверчивост и свръх критичност. Жените са мили и обаятелни в общуването, но се усеща и строгост в поведението им. Мъжете са сериозни и сдържани.

Двойнственият Мъж Риби – романтичен или наивен, мистичен или измамен?

Зодия Риби и Асцендент Везни

Външно са скромни и изглеждат смирени, но зад тази фасада се крие добро самочувствие. Потопени в дейността си, те рядко се разкриват пред околните. При тези хора имаме много противоречия: между чувства и разум, самоотверженост и крайност на възгледите. Работливи и грижовни, но същевременно заети предимно със себе си и своя вътрешен свят. Много често трудно са разбрани дори от най-близките си хора.

Зодия Риби и Асцендент Скорпион

Много чувствителни, силно реагират на настроенията на партньора и събеседника, попиват енергията на цялото обкръжение. Гравитират към комфортен и уютен начин на живот, към приятно, не напрегнато и релаксирано прекарване на времето. Притежават голям торчески потенциал, но за да го реализират, често не им достига упоритост и целенасочени усилия.

Жената Риби – мистична жрица и непоправима мечтателка

Зодия Риби и Асцендент Стрелец

Имат одухотворен, деликатен и творчески характер. Бързо се въодушевяват и се втурват към идеализираните си цели, искат да постигнат нещо значимо. Въпреки меката си външност, притежават вътрешна устойчивост и упорство. Обикновено не им достига увереност в себе си, затова за пълната им реализация им е нужен партньор.

Зодия Риби и Асцендент Козирог

Сдържани в поведението си, но и много обаятелни. Стараят се да направят добро впечатление. Имат широк кръг от познати, но най-добре се чувстват в малки компании с близките си или в уединение. С лекота се обучават, но са много зависими от характера на този, който го учи. Често поемат върху себе си по-големи отговорности, отколкото могат да изпълнят.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Риби и Асцендент Водолей

Външно са не драматични и подвижни, но вътрешно са дълбоки и чувствителни. Зад привидната скромност и равняване по другите се крие доста висока самооценка. Притежават творчески или необичайни, редки способности. Доверяват се на интуицията си повече, отколкото на здравия разум. В работата си са старателни и изпълнителни, особено жените. Мъжете понякога да склонни да следват илюзиите си или да поемат неоправдани рискове.

Зодия Риби и Асцендент Риби

Притежават изключително висока чувствителност и интуитивно са наясно, че житейските борни не са за тях. Предпочитат да живеят в уединение, потопени в домашния живот и семейния си кръг. Но притежават големи запаси от енергия, за да завършват своите начинания и да заемат достойно място в обществото/ Най-добрите сред тях – благодарение на изтънченото си естетично чувство и творчески потенциал – са способни да оставят забележителна следа в изкуството.

Прочетете още за знака Риби

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните