Венера в Риби е нежна и привързана, макар и труднодостъпна, защото при нея има копнеж за нещо, което е трудно да се определи и следователно, трудно да се намери и задържи. Границите се размиват и тези хора често сами си позволяват да бъдат измамени, защото искат да вярват в нещо нереално. Но и добре умеят да се изплъзват и отклоняват вниманието.

ПОРЪЧАЙТЕ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Качествата на хората с Венера в Риби в Наталния хороскоп

Венера в РибиХората от Венера в Риби изглеждат като мечтателни, меки партньори. Целият начин, по който флиртуват, обещава прекрасно прекарване. Притежават неуловим чар – те са сладко игриви, леко лабилни и може би малко непостоянни.

Те високо ценят романтиката и поезията и предпочитат постепенно да „усетят“ както вас, така и връзката, която имате, така че не очаквайте голямо планиране занапред.

Тяхната повишена чувствителност понякога може да бъде подвеждаща. Да, те са емоционални хора, но ако сте влюбени в тях може да откриете,, че техните емоции са насочена не само към вас, но и към цялото човечество.

Мъжете и жените с Венера в Риби искат да знаете, че любовта им е безусловна. Те не са впечатлени от вашия обществен статут и ви обичат и приемат заради всичко, което сте отвътре.

Те си падат по аутсайдери и са привлечени от по-особените хора или от онези, които се нуждаят от някаква помощ. Поради своя романтичен поглед към света, те често са привлечени от ситуациите на страдание и мъченичество и лесно влизат в ролята на спасителя или жертвата.

За разлика от Венера във Везни, която процъфтява при равноправно партньорство, Венера в Риби всъщност е привлечена от неравенството и необходимостта от служене!

Тези хора могат доста да ви объркат или подведат и трудно ще ги дефинирате, защото те напипват интуитивно ходовете си във взаимоотношенията. Колкото и да искат, им е трудно да се ангажират формално, а когато в крайна сметка успяват, то не е ясно какво се крие под повърхността.

Да доставиш удоволствие на хора с Венера в Риби означава да се наслаждаваш на нежни и романтични моменти с тях. Обаче не винаги ще можете да разчитате на него/нея, дори може да сте сигурни, че от време на време ще извърта истината. Не трябва да забравяте, че го прави, защото се страхува да не ви нарани и не може да понесе да ви причини сърдечна болка.

Постарайте се да го разбирате, въпреки че и това не е лесна задача предвид факта, че той/тя сам не познава себе си. Дори някои хора с Венера в Риби поддържат тайни любовни връзки точно защото се чувстват неразбрани.

Опитайте се да се примирите с очевидната липса на посока във връзката ви. Тези хора са толкова възприемчиви и отворени към всички възможности отвън, че им е трудно да сами да се обвържат с някаква ясна идея или човек.

Но като цяло, те са интригуващи партньори, които ще ви възнаградят с любов, която максимално се доближава до безусловната. Този човек би ви казал: „Ще те обичам заради самия теб и ще те приема без условия. Дори целият свят да смята, че не заслужаваш любов, аз ще те видя и обикна такъв, какъвто си наистина.

Хората от Венера в Риби се оказват в любовни отношения, основани на даване, жертване в името на другия и милостивост. Те са винаги готови да простят, да позволяват всичко и да дават безкористно. И защото такива връзки изискват свръхчовешко себеотрицание и винаги създават неравенство и проблеми, те често негодуват, че са използвани.

В любовта Венера в Риби дава много, но не всичко. Най-важното да запомните е следното: грешка е да се мисли, че Венера в Риби е слаба позиция, което всичко ще приеме, но също така е грешка да се мисли, че Риби е силна, волева и водеща. Те са и двете.

Нашата препоръка е: не ги притискайте отвъд границите на техните възможности, защото макар да изглежда, че те нямат такива, винаги теглят чертата в някакъв момент.

Избягвайте да се възползвате от добрата им природа и готовността да правят жертви. Те осъзнават и приемат своята готовност да прощават като своя сила и вие също трябва да я уважавате.

Повече за знака Риби

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните