Жената Риби е като мистериозна, чувствена русалка, чиито тайни се пазят зад неразгадаемите, дълбоки очи. Тя е романтична душа с богато въображение и духовна нагласа. Подобно на реките и моретата, в които плуват рибите, жените под този знак притежават както дълбока емоционалност, така и силни подводни течения – така че внимавайте за тихите води – те често крият чувствителна природа.

Следете актуалния Хороскоп за Риби

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Риби.

 

ТИ СИ РИБИ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Жена Риби

Най-интуитивната жена

Любопитна и нежна, жената Риби е мечтател. Тя придава голямо значение на невидимото в живота, независимо дали става дума за собствените ѝ емоции или света на духовността и религията. Това е силно интуитивна жена, която винаги търси – и намира – дълбокия смисъл и същност на живота. Тя сякаш попива в цялото си същество събитията около себе си като прави връзки, които другите хора никога не биха видели. Може да бъде доста проницателна за чувствата и мотивите на околните.

По течението или срещу него

Жената Риби е чувствителна и грижовна и умее максимално да се съобразява с нуждите на другите. Но тя трябва да реши как ще се движи през живота – по течението или срещу него. Като непоправима и романтична мечтателка, тя умее бързо да избяга от суровите реалности на живота, като потъва в свят, в който може да бъде всичко каквото пожелае. Това може да се окаже както бягство от проблемите, така и уникален творчески начин да се справи с тях. Нейното предизвикателство е да направи разликата между важните истини на духа и обикновения мираж и самозалъгване.

Зодия Риби | Pisces 19.02. – 20.03. в Наталната карта

Любовта на Жената Риби

Любовта като сладникав или величествен невероятен романс е като игрално поле за жената Риби – мечти и фантазии летят в нейното ярко въображение, завихрят се в нежни цветове и блещукат като зезди над океана. Въпреки това, когато периодът на медения месец приключи, повечето Риби слизат на земята и тогава отново им се налага да се влюбят – но бавно и по-внимателно.

Влюбената жена Риби очаква магия и мистерия в своята връзка – като дълбокия, приказен свят на тъмно синьото море. Тя обича да е влюбена – за нея това състояние е сбъдната мечта и полет на фантазията. Любовта за нея е пиршество на сетивата и единствения свят, където би предпочела да бъде.

Сложна и променлива природа

Подобно на огромно море, нейните емоции са сложни и променливи. Тя е като лятна буря, която започва с топлината на дълго чакан дъжд, преминава през грохота на светкавици и гръмотевици, за да утихне в блажено спокойствие.

Когато става въпрос за привличане, тайното оръжие на Рибите е енигматичността. Без да е студена, тя поддържа фина дистанция, която държи мъжете заинтригувани. Около нея винаги има аура на мистерия, в допълнение към добротата, женствеността и мекотата.

Двойнственият Мъж Риби – романтичен или наивен, мистичен или измамен?

Напълно отдадена на любимия

Жената Риби е готова да даде всичко, когато става дума за любов. Вярна любовница и предан партньор, нищо не я кара да се чувства по-пълноценна от това, че е влюбена и обичана. Тя е щедра към любимите си, подобно на щедростта на океаните и може да рискува да дава твърде много.

В любовта Рибите дават много, но не всичко. Най-важно е да запомните следното: грешка е да се приеме, че Рибите са слаби, но също така е грешка да се приеме, че са силни. Тя е и двете. Не притискайте тази жена извън границите и на комфорт, защото въпреки че изглежда свръх толерантна, тя ще тегли чертата в някакъв момент.

Понякога се нуждае от помощ и може да се почувства много самотна, ако важният човек в живота й я остави сама насред бъркотията. Но е напълно способна да преоткрие живота си и без него. Липсата на подкрепа за нея означава липса на загриженост и любов.

Връзките на Жената Риби

Следвайки течението, повечето жени Риби са спокойни и ненапрегнати, което води до лесни и хармонични връзки. Жената Риби е пацифистка по природа и предпочита да не разклаща лодката, ако няма какво да спечели от това. Връзките й са с в голяма степен плод на нейното въображение.

Рибите са изключително чувствителни към нуждите на другите. В света на връзките те са даващи, не вземащи. Тези състрадателни жени са сред нас, за да помагат на другите – това е тяхната мисия – но моля, не се възползвайте без мярка.

Асцендент Риби (Pisces) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Идеалният партньор за Жената Риби

Като чувствителна и много емоционална жена, тя ще има нужда от любовник, който може също така да я защитава и да й осигури сигурност и спокойствие. Най-добрият за нея партньор е онзи, който ще я вдъхновява, защитава и когато е необходимо, да заземи нейните фантазии с доза реалност.

Съвместимост на Риби с другите знаци

Риби обикновено се считат за най-близки по темперамент с другите водни знаци Рак и Скорпион, както и със земните Телец и Козирог. Много често обаче Риби се свързват с практичния знак Дева на принципа на привличане на противоположностите.

Тук разглеждаме съвместимостта само между слънчевите знаци или асценентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните