Марс е планетата на действието и утвърждаването, а Рибите са пасивен воден знак, който рядко се проявява по директен и категоричен начин. Затова разположението на Марс в Риби се счита за необичайна комбинация.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Марс в Риби в Наталната карта

Марс в РибиЖените и мъжете с Марс в Риби са с мек и деликатен характер и преминават през живота по начин, който трудно може да се нарече праволинеен. Най-често изглежда, че се движат по течението.

Тези хора са склонни да изпитват вина заради гнева си и имат трудности със себеутвърждаването. Това не е активна позиция за Марс, затова те обичайно оставят живота да им се „случва“, вместо да се опитват да контролират посоката му.

Тяхното очарование е, че изглеждат сякаш са неспособни да навредят дори на муха. Но когато не намират творчески израз на марсовата си енергия, те могат да предизвикат буря чрез пасивната си агресия.

Хората Марс в Риби обичат да се впускат в сложни игри, за да получат това, което искат, въпреки че дори те не винаги знаят какво точно искат! Желанията им са променливи и зависят от настроението им и често е трудно да се определи тяхната позиция по даден конкретен въпрос.

Някои хора с това разположение обаче заемат много активна позиция по въпроси, които са в темата на Риби – благотворителност, състрадателност, религиозна служба и изкуство.

При Марс в Риби имаме комбинация на огнена планета с воден знак, затова енергийните нива се колебаят много – от изблици на активност, последвани от пасивно инерционно движение.

Тъй като е трудно в ежедневието да се овладява и използва тази енергия от приливи и отливи, то намирането на подходяща работа, може да се окаже доста трудно.

Най-щастливите личности с Марс в Риби са онези, които намерят творчески израз на енергията си, който им позволява да изразяват своите моментни желания, присъщото им състрадание и дори своя гняв, свободно и с въображение, без да нараняват никого.

Подходящо е да се насочат към изящни спортове или танц, за да намерят перфектния отдушник за творчеството и физически постижения.

Повече за знака Риби

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните