Хората с Асцендент Лъв не могат да останат незабелязани: те излъчват енергия и магнетизъм, които привличат вниманието на околните. Понякога това е така, защото са по-шумни и обръщат много внимание на външния си вид (особено на косата си!); друг път се дължи на царствената им осанка и поведение, които отключват интереса на другите.

Следете актуалния Хороскоп за Лъв –

Месечни хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

ПОРЪЧАЙ ГОДИШЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП И СОЛАР ЗА ЛЪВ

Лъвовете по асцендент са с повишена съзнателност за себе си и за тялото си. Те отчитат присъствието си сред околните и знаят как са приети. Всъщност тези хора особено силно усещат силата на собственото си влияние и преценяват как се отразява на имиджа им общуването с хората, с които са, и цялото обкръжението, в което се намират. Често се чувстват така, сякаш са на сцена, дори когато са далеч от погледите, в собствените си домове!

Разберете кой е Вашият Асцендент и неговото значение, поръчайте Натален хороскоп сега!

Темпераментни, но стабилни

Асцендент Лъв са склонни към прибързани решения, резки колебания в темперамента и избухвания. Но все пак, имат достатъчно стабилност и сила, а идеализмът им ги предпазва от затъването прекалено много в проблемите. Заради желанието си да следят отблизо какво се случва в техния кръг, изглеждат властни. Ако това желание не стигне твърде далеч, то просто показва човек, който иска да се увери, че любимите му хора са добре. Много представители на изгряващ знак Лъв са мениджъри, било по професия или по характер.

Демонстративни до степен на драматичност

Хората с Асцендент Лъв като цяло са демонстративни и правят големи жестове. Но драмите също им се отдават съвсем естествено. Всъщност понякога са дотолкова увлечени от измисленото, че остават слепи за фактите. Тенденцията да надценяват нещата и самите себе си обикновено е налице. Това се дължи на естествения им ентусиазъм и оптимизъм за всяко ново начинание. Понякога те са като ходещи реклами и от тях стават отлични промоутъри.

Забележителна физика

Изгряващ знак Лъв се свързва със силна физика и структура на тялото. Те обръщат специално внимание на външния си вид и маниерите. Обикновено избират младежки дрехи и прически, но маниерът им е авторитарен и властен. Изпитват необичайна нужда другите да им се възхищават.

Независимо от своята реална възраст, хората с изгряващ знак Лъв са деца по сърце, а поведението им се отличава с топлина, щедрост и одухотвореност. Това се дължи най-вече на любовта им към играта и забавлението, Те имат естествен усет за представителност, око за качеството и топъл стил, на който трудно се устоява. Искат да накарат нещата край тях да се случват и създават оживление.

Научете повече как се прави изчисляване на асцендент в астрологията.

Към хората с Асцендент Лъв

Зодия Лъв | Leo

Във всичко, което правите, Вие влагате достолепие, креативност и усещане за собствена уникалност. Желанието Ви да блестите като звезда и да се изявите като личност оцветява всичките ви взаимодействия със света. В най-добрия случай, това ви мотивира да се отличите, да достигате възможно най-високо ниво и да бъдете сърцат, щедър, великодушен и почтен човек.

Кралят на зодиака

Успехите и талантите на другите ви вдъхновяват, аплодирате и оценявате индивидуалността, творчеството, духа и радостта от живота, когато ги видите изразени. Топлина и доброжелателност се излъчват от вас и другите са привлечени от сърдечността, светлината и силата Ви. Носите качествата на архетипния владетел – Вие сте кралят / кралицата на своето царство.

Негативните страни на Лъва

Но ако се оставите на нисшата страна на тази енергия, картината не е толкова прекрасна. Проявявате се като нарцистични и егоцентрични, прекалено загрижени да бъдете впечатляващи и уважавани и всички да ви се възхищават. Трудно споделяте славата си и узурпирате чуждите заслуги, искате да надхвърлите всички останали.

Не признавате грешките си, държите се властно и не допускате хората близо до себе си, за да не открият, че не сте толкова велик, колкото бихте искали те да мислят. Прекалено сте центрирани в себе си, налагате се на всички и искате да бъдете видяни и чути на всяка цена. Самото ви присъствие доминира групата по начин, който по-деликатните и тихи хора намират за агресивен.

Давайте от сърце

Ако обаче други фактори във вашата рождена карта ви дават качества като балансираност (например, при зодия Везни), усещане за пропорция, смирение и искрено оценяване на другите хора (като Дева), тези негативни тенденции ще бъдат много по-слабо изразени. Да, Вашата социална функция включва лидерство и нагласата да бъдете на сцената на живота по значим начин. Но помнете, че можете да бъдете много по-ефективни и удовлетворени от тази роля, ако останете фокусирани върху даването от сърце, вместо следването на егото си.

ПОРЪЧАЙ НАТАЛЕН ХОРОСКОП И ПРОГНОЗА ЗА ЛЪВ

Асцендент Лъв в комбинация с 12те Зодии

Всеки човек се ражда с различна комбинация от Асцендент (изгряващ знак) и слънчев знак (зодия). Ето какви качества дават комбинациите на Асцендент Лъв с всяка от зодиите:

Асцендент Лъв със Зодия Овен

Динамични, подвижни хора. Лидери с много мащабни планове. Интересуват се от новите идеи. Не обичат дълго да стоят на едно място. Винаги се стремят с нещо да са заети. Обичат да помагат на другите докато ги водят, с удоволствие споделят своите знания опит.

Асцендент Лъв със Зодия Телец

Упорити и спокойни, с чувство за собствено достойнство. Лидери в своето обкръжение, заемат забележителни позиции и в службата. Много педантично и в детайли опознават всичко, което ги касае лично. Изключително са директни и твърдо се придържат към своята позиция.

Асцендент Лъв със Зодия Близнаци

Изглеждат малко сякаш не са от този свят, като пришълци. Интересуват се от новото, необичайното; имат разностранни интелектуални интереси и мисъл. В любимото си начинание – когато намерят такова – са много разбрани и точки, но във всичко останало са непрактични. Обичат приятелите си и са готови да им помагат, но често самите те се нуждаят от помощ, особено като психологическа подкрепа.

Асцендент Лъв със Зодия Рак

Домошари, обичам семейството и особено много деца. Заети са преди всичко със своите собствени дела и интереси, които често са малко необичайни. Към останалия свят проявяват слаб интерес. Могат много дълго време да прекарат в своето собствено пространство почти без да излизат във външния свят.

Асцендент Лъв със Зодия Лъв

Ярки личности, дейни, активни, с голям творчески потенциал. Умеят да заразяват околните с проектите, в които са увлечени, да задават тон в колектива и на работа. Отличават се с голяма искреност и прямота, не обичат хитростите, подмолните уловки. Жените се забелязват заради своето обаяние и динамичност, а в семейството си са като кралици – всичко се върти около тях.

Асцендент Лъв със Зодия Дева

Дейни, активни, трудолюбиви. Търсят и постигат материална стабилност и устойчивост. Сред приятелите си се изявяват най-ярко. Особено жените са много грижовни и се посвещават на децата си.

Асцендент Лъв със Зодия Везни

Харизматични, динамични, ярки личности. Дружелюбни са и обичат да са в центъра на внимание. Проявяват много изобретателност и артистизъм в общуването. Могат отлично да работят с хора, особено ако се изисква да изслушват другите, да ги помиряват и да водят преговори.

Асцендент Лъв със Зодия Скорпион

Подчинени са на семейните си чувства, имат силна връзка с дома. В същото време притежават големи заложби да създават и творят. Мъжете буквално горят в своята работа, особено когато се занимават с нещо, което смятат за свое призвание. Жените могат да посветят целия си живот на съпруга си и на децата или – по мъжки – също да се задълбочат в своето професионално развитие.

Асцендент Лъв със Зодия Стрелец

Притежават силно чувство за собствено достойнство и/ или демонстративна гордост. Мъжете са по-сдържани, докато жените обичат да се изявяват публично. Много е важно да имат свое любимо занимание или бизнес, защото иначе без цел ще се изгубят. За жените е подобно, но при тях успехите на децата и грижите по тях могат да станат цел и основно занимание.

Асцендент Лъв със Зодия Козирог

Сериозни, отговорни и дисциплинирани. В работата на тях може да се разчита, особено когато са попаднали на своето място и си следват призванието. Стремят се да заемат достойно положение в кариерата и в обществото. Много важно за тях е признанието, което получават от околните.

Асцендент Лъв със Зодия Водолей

Нуждаят се от партньор, за да се изявяват, но същевременно винаги са лидерите в двойката, не са равностойни. В близките си взаимоотношения се увличат като се опитват да наложат своята гленда точка и начин на поввдение. Отлично се изявяват в преговори. Много са дейни, обаче сами в уединение трудно се мотивират и заемат за работа. Добри приятели са.

Асцендент Лъв със Зодия Риби

Изпитват потребност да бъдат активни, но често не им достига самоувереност, трябва да бъдат поддържани от близките си. С течение на времето ще я придобият и ще станат по-самостоятелни. Много са чувствителни, като интуитивно усещат състянието и енергията на околните – до степен самите те да се “заразяват” с чуждото настроение.

Научете повече за Разликата между Асцендент и Зодиакален знак.

Прочетете повече за знака Лъв

Зодия Лъв (23.07. – 22.08.)

Асцендент Лъв (Leo) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Мъжът Лъв – Яркият и достолепен крал на зодиака

Жената Лъв – Страстна и доминираща, готова на всичко

Меркурий в Лъв – Блясъкът на мисълта

Венера в Лъв в Наталната карта

Марс в Лъв – Страст и гордост, самоувереност и мащаб

Митология за Лъв: Херкулес и Немейския лъв

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните