Това е особено витална позиция на Марс, която дава силно желание за значимост. Вижте по-подробно как се проявява при всички хора, които го имат в своя рождения хороскоп.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Лични качества при Марс в Лъв в наталната карта

Тези хора проявяват силна нужда да се изявяват творчески по някакъв начин и са решени животът им не просто да има смисъл, но този смисъл да бъде значим за всички!

Тези хора имат силна воля, която им дава и много издръжливост, способност да се отстояват. Страстите им бързо ескалират и се разгарят, желанията им също. Въпреки, че умеят да се наслаждават на адреналина от поемането на риск, те като цяло проявяват добре развития си здрав разум.

Хората с Марс в Лъв обичайно имат добре дефинирани амбиции. Рядко ще намерите човек с тази позиция, който живее безцелно, без истинско чувство за „житейско призвание“.

Те действат от позицията на власт и вътрешна сила, а личният им магнетизъм подсива способността им да получават това, което искат.

Това е една от най-сексуалните позиции на Марс. Родените с Марс в Лъв се наслаждават на секса повече от повечето хора, стига да има романтиката и да дават и получават големи дози любов. Въпреки, че страстта им доста лесно се възбужда, емоциите им са трайни, а в партньорствата си изискват лоялност и възхищение.

Проявяват силна непоносимост към дребнавостта и нелоялността и обикновено имат силна идеалистична жилка. Лесно се разгневяват, ако почувстват, че са били унижени и защитават егото и принципите си с размах.

Родените с Марс в Лъв действат чрез сърцето си. Егото им дотолкова е обвързано с действията им, че почти всичко, което правят, се превръща в източник на гордост.

Въпреки, че някои представители са самодоволни и свадливи, по-ерудираните хора с тази позиция са отзивчиви и приятелски настроени лидери.

Повече за знака Лъв

Зодия Лъв | Leo 23.07. – 22.08. в Натална карта. Слънце в Лъв

Асцендент Лъв (Leo) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Мъжът Лъв – Яркият и достолепен крал на зодиака

Жената Лъв – Страстна и доминираща, готова на всичко

Меркурий в Лъв – Мащаб и блясък на мисълта

Венера в Лъв – Време за игра и творчество

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните