Чували ли сте лъвски рев наскоро? Ако познавате жена Лъв, вероятно сте чували. Освен ако имате късмет и сте нейни близки приятели – тогава може да се насладите само на нежното ѝ мъркане.

Тази интерпретация се отнася за жени от Зодия Лъв и Асцендент Лъв. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

лъв

Следете актуалния Хороскоп за Лъв

 

и Mесечните хорoскопи в аванс за Лъв.

 

ТИ СИ ЛЪВ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Характеристики на Жената Лъв

Жената Лъв лесно се разпознава в тълпата – тя е тази с най-шумния смях, най-ярката усмивка и най-самоуверената от всички жени. Управлявани от Слънцето, центърът на Вселената, хората от този знак обожават вниманието и обикновено го получават.

Тя е страстна, игрива и изпълнена с жизнерадост. От време на време избухлива и може да покаже ноктите си, ако престъпите линията – така, че отнасяйте се с писаната много внимателно! Когато е раздразнена, най-добре ще я успокоите с комплименти, приласкаване и скъпи подаръци.

Жената Лъв е интелигентна, остроумна, силна и креативна, поради което има толкова много жени Лъв в сферата на изкуството и развлеченията.

Жена Лъв

Жената Лъв в Любовта, връзките, секса и приятелствата

Влюбената жена Лъв

Когато стане дума за любов, за жените Лъв няма два пътя – любовта за тях е на принципа „всичко или нищо“. Цялата интензивност и страст, която се проявява във всеки аспект от живота им, има най-голяма сила в любовния им живот.

Всичко, което Любовта трябва да бъде според книгите и филмите, можете да намерите с жената Лъв. Това може да означава забавление с увеселително влакче с екстремни изкачвания и дълбоки спадове. Но също означава истинската Голяма Любов – онази, която разклаща основите и сваля звезди.

Жената Лъв ще постави вашата любов в центъра на своята вселена, но също така ще изисква тя да бъде споделена и няма да се примири с нищо по-малко. В любовта зачита териториите, затова може да прояви склонност към притежание – така че внимавайте как ще се държите в хищническите ѝ нокти.

Лъвовете са склонни да се влюбват лесно, а когато се влюбят, се отдават силно и изцяло. Това не означава, че са лесен улов или че ще се задоволят с всеки. Но когато точният ухажьор й хареса, с лекота е готова да се подчини на любовните си чувства.

Мъжът Лъв – Яркият и достолепен крал на зодиака

Връзка с жена Лъв

Когато е във връзка, Жената Лъв е много вярна на партньора си. Тя очаква той/тя да бъде също толкова отдаден, уникален, независим и силен индивид. Лъвицата не търси кой да се грижи за нея, а съмишленик – ловец, другар, с когото да дебнат в градската джунгла. В замяна предлага своята лоялност, щедрост и топлота.

Връзката с жена Лъв обещава да бъде забавна – тази жена мрази рутината и постоянно ще измисля начини да внася вълнение или дори драма в общия ви живот. Да, понякога ще се чувствате сякаш си играете с огъня. Но усещането да си нащрек, адреналинът от несигурността какво ще се случи, когато сте с нея, си заслужават. Повярвайте – жената Лъв е истинска жена и никога няма да се отегчите.

Зодия Лъв | Leo 23.07. – 22.08. в Наталната карта

Жената Лъв в леглото

Сексът е важен за жената Лъв. Много важен. Тя държи на физическата връзка и за нея това е основният начин, по който можете да покажете колко е желана. Лъвовете обичат секси бельото и разиграването на игри в спалнята.

Тази жена е пламенна и има силно сексуално желание и често обича да поема контрола. Жената Лъв е приключенски настроена и готова за експерименти. Тя е обиграна в правенето на любов и едновременно изисква и доставя удовлетворение на партньора си.

Приятелство с жена Лъв

Основните характеристики на Лъвовете са тяхната страст за живот и добродушие. Често тяхната огнена енергия и ентусиазъм събира тълпи от почитатели. Жената Лъв обикновено е социално “животно” – нейният телефон е пълен с контакти, а в календара й често се дублират ангажиментите.

И нищо чудно – Лъвовете са щедри хора и обичат да глезят приятелите си с лукс. Жената Лъв е много добра приятелка. Тя подкрепя приятелите си и може да им прости всичко, освен най-сериозното прегрешение. За жената Лъв това е предателството.

Асцендент Лъв (Leo) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Идеалните партньори за жената Лъв

Идеалният партньор за жена Лъв е някой, който е достовен и равен на нея по сила, увереност, щедрост и топлота. Партньорът на жената Лъв трябва да бъде на нейното ниво, достолепен и независим.

Лъв обикновено се смята за най-съвместим сд другите огнени знаци Овен и Стрелец (на принципа на подобието), както и с въздушните Близнаци и Везни (огънят се захранва от въздух). Но това за хармонични съчетания, идеални за леки и трайни приятелства.

Привличане на противоположностите имаме с Водолей – тук предизивкателството за жената Лъв е, че мъжът Водолей абсолютно вярва в равноправието и не приемат нейната доминираща лъвска позиция – затова и тя иска да го спечели на всяка цена! Заради принципите на Прогресиите, много силни връзки се реализират и със съседните знаци Рак и Дева.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОРКА ЛЪВ

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните