Трудно е да не забележите мъжа Лъв. Ярък, ентусиазиран, общителен – той е кралят на своя свят. Изглежда достоен и силен, излъчва могъщество и достолепие. “Кралят на джунглата” обичайно се появява по грандиозен начин, малко по-късно от планираното, с разрошена коса и драматична история за разказване.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Лъв и Асцендент Лъв. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

лъв

 

Следете актуалния Хороскоп за Лъв

 

и Mесечните хорoскопи в аванс за Лъв.

 

ТИ СИ ЛЪВ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Природата на Мъжа Лъв

Мъжът Лъв е по природа лидер и неговият магнетизъм инстинктивно привлича десетки последователи. В екипна ситуация е щастлив да работи заедно с другите и често ще бъде ключов играч, който осигурява мотивация и устрем на своя отбор.

Ярка личност

Управляван от Слънцето, мъжът Лъв е общителен, уверен и енергичен. Той е амбициозен тип и щом намисли нещо, е решен да го постигне. Веднъж разпалено, неговото желание и стремеж са безгранични, но също така е забележително щедър, лоялен и почтен.

Уверен и упорит

Лъвът е фиксиран знак и това означава, че мъжът Лъв може да бъде не просто самоуверен, но и голям инат за определени неща. Трудно е да промените решенията на този мъж, след като е взел решение. И тъй като той също е уверен, че винаги е прав, няма гаранция, че дори ще чуе вашата страна на историята.

Мъж Лъв

Опитомете го с добро

Ако упорствате в опитите си да коригирате мъж Лъв, ще видите отблизо оголените му нокти и настръхнала грива. Затова опитайте с деликатно ласкателство и фини намеци, вместо с открито противоречие. Кадифената ръкавица и нежното докосване работят много по-добре, когато се опитвате да опитомите див лъв.

Не му обръщайте много внимание, когато прочутият лъвски нрав пламне – пренебрежението ще го ядоса повече от всяка конфронтация. Но няма да е задълго – той е просто една голяма котка и неговият рев е много по-голям отколкото реалната опасност.

Център на своето кралство

Целият свят е сцена и мъжът Лъв има главната роля във всяко действие. Той никога не би се скрил от светлината на прожекторите и абсолютно обожава да бъде в центъра на вниманието. Усетът му за драматичното и вроденият му артистичен талант често водят до професии в областта на изкуството или заемането на лидерски позиции. Активният мъж Лъв може да бъде и доста креативен, така че денят с него рядко ще бъде скучен.

Директен, но добронамерен

Уверен и сигурен в себе си, самонадеяният мъж Лъв понякога е възприеман като арогантен от онези, които не го познават добре. Въпреки, че не се страхува да казва истината директно каквато я вижда, този господин по характер е добросърдечен и състрадателен човек.

Заслужава уважение

Мъжът Лъв няма проблеми да печели уважението на приятели, семейство и работодатели – нещо, за което той ще се постарае. Но именно защото е себичен и малко егоцентричен, одобрителното потупване по гърба и четкането на егото му работят много при този мъж.

Жената Лъв – Страстна и доминираща, готова на всичко

Любов, романтика и връзки с мъж Лъв

Лъвовете приемат всяка човешка емоция и я усилват до крайност. По същия начин подхождат и към любовта – за тях тя е разтърсваща, зрелищна и драматична.

Мъжът Лъв се влюбва често и силно. Всеки път, когато това стане, той ще бъде убеден, че това е последният и единствен път, когато е обичал и че всички предишни увлечения са били маловажни.

Когато намери някого, когото да обича, той ще скочи с главата напред и ще поднесе сърцето си в мощните си лапи. Мъжът Лъв не прави нищо наполовина. Тази превъзходна смелост е нещото, на което много хора се възхищават у Лъвовете.

Мъжът Лъв търси партньор със сърце – някой, с когото да сподели своята плячка, някой, който да го допълва. В своята връзка той е напълно отдаден, верен и лоялен и яростен защитник на любимия човек. Когато е в сигурна връзка, той става като опитомено коте – игрив и палав с половинката си.

Мъжът Лъв е невероятно романтичен любовник – този знак е свързан с елемента Огън. Когато боича, всичко за мъжа Лъв гори. Неговото самочувствие е секси, жестовете му са смели, а чарът му е неустоим. Хората харесват това и той често е търсен и като приятел, и като любовник.

Зодия Лъв | Leo 23.07. – 22.08. в Наталната карта

Мъжът Лъв в леглото

Удоволствието е принципът за Лъва, а живот без удоволствие изобщо не е живот за него. Той ще насочи целия си ум и воля към даване и получаване на удоволствие в спалнята и ще се покаже като щедър и страстен партньор. Лъвът е пламенен любовник – той обича да провокира и да бъде стимулиран. Като цяло, няма задръжки, както между чаршафите, така и извън спалнята.

Лъвът обича да управлява, но в спалнята е повече от готов да позволи на партньора си да поеме командването за една романтична интерлюдия. Както всичко останало в живота му, и в секса няма място за скука и монотонност, така че очаквайте мъжът Лъв с охота да се впусне във всякакви игри, които му предложите. Той също обикновено е пълен с идеи.

Не на последно място, мъжът Лъв е и много издръжлив. Той истински обича игрите, стига да не играете с чувствата му, и се впечатлява от всякакъв вид романтични жестове.

Асцендент Лъв (Leo) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Идеалните партньори за мъжа Лъв

Идеалният партньор за мъж Лъв е някой, който му е равен по сила, увереност, щедрост и топлота. Партньорът на Лъва трябва да бъде достоен за престижа му и да внася своя специален отпечатък във връзката.

Лъв обикновено се смята за най-съвместим сд другите огнени знаци Стрелец и Овен (на принципа на подобието), както и с въздушните Везни и Близнаци (които го захранват с енергията си).

Но това за хармонични съчетания, идеални за приятелства. Привличане на противоположностите имаме с Водолей – тук предизивкателството за мъжа Лъв е, че Водолеите силно вярват в равноправието и не приемат лъвската позиция на “крал”. Заради принципите на Прогресиите, много силни връзки се реализират и със съседните знаци Рак и Дева.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ЛЪВ

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните