Това е най-загадъчният знак в зодиака, но нека се опитаме да опишем всичко, което се знае със сигурност за мъжете представители на Скорпиона. Управляван от Марс, богът на войната, и Плутон, богът на подземния свят, мъжът Скорпион е интензивен, страстен и изпълнен с желания. Той може да бъде и мъдрец, и да прояви тежък нрав, да е задълбочен и страстен, но също мрачен и отмъстителен.

Но не всичко е негативно! След като опознаете в дълбочина мъжа Скорпион, ще се радвате, че сте отделили време. Той всъщност е по-уязвим, отколкото сам предполага и най-често става жертва на собствените си грешки. А способността му да достига до извора на всички тайни, го прави по-мъдър от всеки друг мъж, когото познавате.

Десет характеристики за Мъжа Скорпион

1. Интуитивен изследовател
Той е забележително любопитен и иска да знае всичко за всички, но обикновено го запазва само за себе си. Изострената му интуиция му помага да разкрива истината и е майстор в задаването на въпроси, които са едновременно директни и задълбочени. Той обаче рядко приема отговорите на другите за истина и сам стига до собствени заключения.

2. Властен и решителен
Мъжът Скорпион иска да държи юздите на собствената си съдба. Той упражнява контрол над всяка ситуация, в която се намира и живее живота по свои правила. Той е решителен, сериозен и взискателен, няма време за несъщественото и маловажното.

3. Роден за победител
Мъжът Скорпион притежава фатален чар – той е независим, безстрашен и амбициозен. Не заставайте на пътя му и не залагайте срещу него. Самоизградил се победител, той рядко признава поражението. Рядко ще видите опитомен или предал се Скорпион – той може да загуби само когато сам вътрешно се предаде и изгуби мотивацията си за война.

4. Усърден и издръжлив
Неговият инат и находчивост ще го карат да продължи да се опитва, докато не получи всичко, което иска. Като цяло е трудолюбив и умее да се наслаждава на плодовете на своя труд.

5. Никога подчинен
Не можете да опитомите мъжа Скорпион. Той не е домашен любимец, който да бъде подчинен, примамен или глезен, а природна стихия, с която трябва да се съобразявате.

Осем факта за Жената Скорпион – мистична, сексапилна и много силна

6. Отмъстителен и ревнив
Внимавайте с жилото на скорпиона. Мъжът Скорпион не е някой, с когото можете да си играете. Обичайно е да трупа цял живот горчиви спомени за всякакви неправди, извършени срещу него и дълго да планира отмъщението си.

Мъдрият мъж Скорпион с времето научава, че най-доброто отмъщение е да бъдеш щастлив и с радост поставя кръст на всеки , който го е засегнал, за да продължи напред без да се обръща.

7. Податлив на крайности
Той сякаш вижда света само в черно и бяло, нюансите не го интересуват. Всяка една от описаните тук характеристики, при мъжа Скорпион може да се прояви в своята крайност – както невиждано изобилие, така и пълна липса, въздържание, дефицит.

8. Потаен и мнителен
Мъжът Скорпион не живее под камък, както живее скорпиона, но е потайна и много сложна личност. Няма голяма вероятност да разкрие дълбоките си тайни при първия знак на приятелство.

9. Трудни, но трайни приятелства
Всъщност приятелството с него трябва да бъде изпитано и доказано с лоялност. Опитите да се сближите твърде бързо могат да доведат до оттегляне в леговището му, с мнителност и тревога. Но той умее да бъде забележителен и подкрепящ приятел, който ще премине през обвивката ви, за да стига до самата душа.

10. Стратег, не просто войн
Всички Скорпиони имат дългосрочна стратегия към живота и околните. И ако загуби една битка днес, това не означава, че се е отказал от войната. Вероятно просто чака своя момент и дебне за бъдеща възможност.

Зодия Скорпион | Scorpio 23.10. – 21.11. в Наталната карта

Да разгадаем мъжа Скорпион – 5 важни теми

Многостранен и сложен, мъжът Скорпион е емоционално заредена личност, която може да бъде колкото плашеща, толкова и страстна. Силно лоялен към приятели и семейство, неговият неограничен плам го прави изключително вълнуващ партньор. Подобно на своя зодиакален знак, Скорпион, той може да бъде зловеща сила, с която трябва да се съобразяваме, особено когато е гневен.

Колкото и избухлив да е според репутацията си, мъжът Скорпион притежава изненадващо спокойна и обрана страна на своята личност. Всъщност това е страната, която най-често е демонстрирана пред околните. Когато комбинирате това с дълбоко аналитичния му ум и любопитната природа, имате мъж, чиято вълнуваща сложност не прилича на нищо, което някога сте срещали.

Парите и мъжът Скорпион

Мъжът Скорпион има нужда да контролира, така че той има усет за силата на парите и като цяло много добре ги управлява. Неговата сложната натура и склонност да се хвърля в крайности обаче го карат понякога да харчи огромни средства за своя мания или от екстравагантност, само за да бъде харесван или да придобие влияние.

Положителната страна е, че мъжът Скорпион може да контролира разходите си и лесно ще премине от пилеенето на пари към изгодни финансови инвестиции за бъдещето.

Как се облича този мъж? Тъй като Скорпионът се счита за най-секси знакът на зодиака, кой цвят може да бъде по-подходящ за този мъж от черния? Очаквайте да бъде облечен елегантно, ненатрапчиво, за да подчертае силната си физика и властно присъствие.

Връзките на мъжа Скорпион

Мъжът Скорпион обича семейството си и се радва на голям кръг от приятели. За тях той е щедър и грижовен, а обичайно е и много верен. Но всички, които са го предали, ще видят отмъстителната и дори жестока страна в личността на мъжа Скорпион.

Мъжът Скорпион не се страхува от интензивността на жените и драматичността във връзките. Той няма да избяга, когато нещата станат “сложни” и ще избере да се бори за позицията си, отколкото да замита проблемите под чергата.

Той може да бъде изключително мъдър. Умее дълго да задържа гнева си, но когато се научи да се владее и управлява емоциите си, достига до много дълбоки лични връзки. Той никак не обича да бъде игнориран или да се държат с него хладно.

Мъжът Скорпиони търси някой „истински“ и не се впечатлява от повърхностни хора. Също, държи много партньорите му да са верни на себе си, достойни личности. Ако искате да го спечелите, не избирайте подхода на хладното пренебрежение и дистанция

Сексуалността на мъжа Скорпион

Мъжът Скорпион е любопитен да наруши всяко табу, спонтанен и нетърпелив, а ненаситната му природа бързо го отвежда в спалнята. Апетитът му за интимност изисква партньор, също толкова приключенски настроен и страстен, за да бъдат в синхрон.

Малко известен факт за Скорпионите е, че те са много адаптивни любовници – изключително добре усещат нуждите и желанията на своите партньори и се коригират съответно.

Недостатъкът на тази емоционална интензивност са ревността, която граничи с тираничност и може да доведе и до насилие. Той изисква пълното внимание на партньора си, но трябва да се научи, че обсебването не води до нищо добро и е нужно да позволи на партньора си да диша.

Здраве и мъжът Скорпион

Поради своя силно емоционален темперамент, здравето на мъжа Скорпион може да бъде засегнато, а интензивността му да прерасне в здравословни проблеми. Би било разумно редовно да си взема почивка от активния си начин на живот. Но най-важното е да намира отдушник на всички емоции, гняв, недоволство, страсти и бури, които бушуват в душата му. .

Кариера и мъжът Скорпион

Мъжът Скорпион може да бъде успешен в каквато и сфера да избере. Неуморно трудолюбив, задълбочен, лоялен и с работна етика, той е търсен служител, който е уважаван както от своите ръководители, така и от колектива. Поради естествената му проницателност, той би се справил в области като журналистика, психология, психиатрия, научни изследвания, криминология, политика и работа с големи групи хора.

Марс в Скорпион в Наталната карта

Любов, секс и романтика в отношенията с мъж Скорпион

Въпреки, че мъжът Скорпион може да изглежда безчувствен, това е само привидно. Под неговата спокойна, хладна външност се крие вулканичен подмолен поток от дълбоки чувства. Както всички водни знаци, той е интуитивно настроен на честотите на силните емоции и дълбоки усещания. Не много от това обаче се показва на външния свят, тъй като Скорпионите не обичат да губят контрол и да се разкриват публично.

Любов

Любовта на мъжа Скорпион е едновременно мощна и страстна, катализатор, който променя целия му живот и възгледи. Той е грижовен и предан любовник, макар и често обсебващ или тираничен. Желанието му да притежава е неговият начин да изрази любовта си, но за съжаление това не е лесно да се понесе от обектите на любовта му.

Зад маската на безучастността, Скорпионът е чувствителен и умее да обича истински. Той ще свали гарда си и ще покаже нежната страна на личността си само пред правилния партньор.

Секс 

Харизмата и магнетичният чар на мъжа Скорпион избухват с най-ярки искри в сексуалния му живот. Неговата интуиция и страст го правят незабравим любовник. Той е загадъчен, мрачно-секси и много интензивен – комбинация, на която е невъзможно да се устои. След секса с мъж Скорпион фразата „най-доброто, което съм преживявал/а“ често се използва за описание.

Романтика

Енигма в сексуалността си, както и извън нея, това усещане за мистерия често е главната причина, която привлича толкова много любовници към бърлогата на мъжа Скорпион. Посетител(к)ите не остават разочаровани от това, което намират.

Но ако предпочитате предвидимост, сигурност и традиционен секс, тогава този мъж просто не е за вас. Приключенски настроен и похотлив, мъжът Скорпион ще опита от всичко пикантно поне веднъж, дори само за да каже, че го е правил.

Съвместимост на Скорпион с другите знаци

Скорпионите обикновено се счита за най-съвместим с водните знаци Риби и Рак, както и със земните Козирог и Дева. Статистически много често се срещат трайни връзки между съседни знаци – това в случая са Везните и Стрелеца.

Разбира се, съвместимостта се определя от много повече фактори, отколкото само привличането между зодиите. За да разберете пълната картина на своята връзка, поръчайте хороскоп Синастрия.

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните