Жената Скорпион е определяна като най-секси и най-загадъчна от дванадесетте знака на зодиака. Тя е мистична и магнетична, дълбока като кратер на вулкан и, в зависимост от настроението си, спокойна или избухлива. Тя е много интуитивна и традиционно се интересува от загадките, включително от духовни и екстремни преживявания, които водят до дълбоко познание и прозрение. Родена под знака на Скорпиона, тя е в унисон с фундаменталните енергии на живота и природата и е дълбоко свързана с по-драматичния спектър от човешкия опит.

Жената Скорпион никога не трябва да бъде приемана като повърхностна. Тя не е пухкав или безпомощен любимец, плод на нечие богато въображение.Безмилостно директна и откровена до болка, жената Скорпион се фокусира върху съществената част на всеки въпрос и пренебрегва излишното. Тя харесва ясните граници, полярността на началото и края, без сивите зони между тях.

Страстите управляват целия живот на жените Скорпион – тя може да обича или мрази с еднаква страст, но тъй като рядко показва чувствата си, е трудно да разберете какво мисли или чувства. Тя иска да стигне до същността на всичко и знае как да постави точния въпрос, за да получи точните отговори. Но самата тя е сложна и потайна, като внимателно избира пред кого да разкрива тайните си.

Хората родени под Скорпион са интуитивни, контролиращи и често саморазрушителни, но всичко това придава известна фатална красота на личността им. Те са безстрашни и упорити и дори когато животът стане по-труден, те се овладяват и продължават.

Всяка жена Скорпион иска нещата, които са нейна опора, да останат точно такава – абсолютно стабилни и надеждни. Самоуверена, находчива и волева, жената Скорпион е устремена към успех, като работи усилено и е готова да жертва всичко, за да постигне целите си.

Жената Скорпион

1. Жената Скорпион е страстна и вярна в Любовта

Силно страстен и изненадващо емоционален, този воден знак може да бъде огромна загадка за своите любовници. Истинските чувства и намерения на жената Скорпион обичайно са дълбоко скрити и неизразени. Когато се влюби обаче, мистериозността е заместена с бурните й страсти, които се отприщват със силата на вулкан

Жената Скорпион обича с яростна преданост и страст. Когато е сигурна в любовта на партньора си, та обича завинаги и може да бъде безкрайно лоялна. Тя може да изгради живота си около своя партньор и ще направи всичко за него – ще подкрепя кариерата му, ще го защитава до смърт и ще храни самочувствието му.

Скритата ѝ сила и загадъчността ѝ я правят изключително привлекателна и лесно завихря мъжете около себе си. Но въпреки, че се радва на вниманието им, тя често възприема флирта като обида, защото любовта за нея е дълбоко, интимно и интензивно чувство, с което не е безопасно да се играе.

2. Партньорът на Жената Скорпион трябва да я балансира

Тя слабо се интересува от повърхностни връзки, винаги търси дълбочина и страст в отношенията си. Може да изглежда, че поради силния си характер, тя е водеща ъв връзките си (и брака). Често се наблюдава интересна динамика с нейните партньори – ако те са твърде послушни, ще бъдат “ужилени” и зарязани, а ако са неподатливи на волята ѝ, се стига до болезнени спорове и открити войни.

Но жената Скорпион нито иска, нито се нуждае от тези две крайни ситуации. Затова за нея е подходящ партньор, с когото може да върви по средната линия – достатъчно смел, за да се изправи срещу нея, но и достатъчно разбиращ, за да й позволява да поеме лидерството от време на време.

Традисционно, Скорпионите са най-съвместим с водните знаци Риби и Рак, както и със земните Козирог и Дева. Но точно поради нуждата от баланс и партньори, които умеят отстъпват, Жените Скорпион много често се обвързват с представители на Везните.

Партньорската съвместимост се определя от много фактори освен привличането между зодиите. За да разберете пълната картина на своята връзка, поръчайте хороскоп Синастрия.

Зодия Скорпион | Scorpio 23.10. – 21.11. в Наталната карта

3. Сексуалността е водеща тема за Жената Скорпион

Скорпион е знакът на секса и Жената, родена под този знак може да бъде негово въплъщение! Нейната сексуална сила и страст са основни характеристики. Казват за нея, че буквално може да подпали стая, пълна с мъже, и то само с един поглед.

Традиционно, жената Скорпион има високо либидо, обича да дава и получава чувствено удоволствие. Има интерес и способности да стигне до мистични преживявания чрез секс. Но, от друга страна, това е знакът на крайностите и ако по някаква причина тя се откаже от сека, това може да я разболее, но ще спази обета си.

4. Лоялна в приятелствата си, безмилостна към враговете

Скорпионите могат да бъдат както вашият най-добър приятел, така и най-коварният ви враг. Лоялността е ключова в случая – ако можете да докажете, че сте лоялен приятел, и Жената Скорпион в замяна ще ви бъде вярна. Ако сте добър с нея, тя никога няма да забрави добротата ви и винаги ще иска да се отплати многократно.

Тя пази собствените си тайни и тъй като цени потайността, може да й се доверите, че ще оправдае доверието ви и ще бъде изключително дискретна. Никога няма да разпространи злонамерени клюки за хората, на които симпатизира. Но може да използва тайните на враговете си за изключително коварни схеми.

5. Жената Скорпион може да успее във всяка област

Жената Скорпион може да се отличи в почти всяка професия, която избере. Тя е идеален кандидат за работа, където нейният проницателен ум се използва в пълния му потенциал, а присъщата й издръжливост ще я преведе през по-взискателните позиции.

Роден политик, тя може да бъде особено ефективна в работа, която влияе на голяма група хора. Всеки, който има жена Скорпион на своя страна в екипа си, има мощен съюзник. Тя ще върши своя дял от работата и ще прояви воля, задълбоченост и постоянство.

Жената Скорпион е аналитична и проницателна и е подходяща за изследователски позиции. Тя също така умее да бъде отлична подкрепа в развитието на талантите и ресурсите на други хора, поради което лесно може да се издигне в йерархията до управленска позиция

6. Жената Скорпион умее да управлява отлично парите

За жените Скорпион парите са инструмент, който трябва да се използва, независимо дали става дума за инвестиране или за харчене. Обикновено тя не парадира с богатството си и почти някой не знае точно колко притежава или дължи.

Жената Скорпион управлява парите си много добре – поне през повечето време. Вярна на сложната си природа обаче, тя е склонна към пристрастяване и луксозни удоволствия, които ѝ излизат скъпо. Като цяло, умее да контролира разходите си, да взима кредити и да разполага с чужди средства.

Венера в Скорпион в Наталната карта

7. Жената Скорпион е посветена на семейството

Както при всеки воден знак, домът и семейството са свещени за жената Скорпион и тя ще ги защитава самоотвержено от всичко, което смята за атака. Като родител, тя учи децата си да бъдат независими и устойчиви, насърчава ги във всичките им начинания и безусловно ги подкрепя. Отнася се към тях като към равнопоставени личности.

Но както във всяка друга област, трябва да внимава да не развие прекалена привързаност и зависимост от тях, да не бъде манипулативна и задушаваща.

8. Жената Скорпион трябва да овладее силната си енергия

Като човек със силно емоционален темперамент, нейното здраве е пряко свързано със страстите, увлеченията ѝ и неудовлетворените ѝ желания. Способността ѝ да прекалява с всичко, да трупа негативния опит в себе си, може да е пагубно и за здравето ѝ.

Заниманията с енергийни практики (йога), бойните изкуства и релаксиращите терапии могат да бъдат много полезни за овладяването на излишъците от разрушителна енергия. Жената Скорпион има и качеството на феникса – да се самоизлекува и от тежки състояния. Чрез работа с енергията си тя дори видимо се подмладява и след заболявания бързо се изправя на крака.

Всичко за мъжа Скорпион и как да изградим връзката си с него

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните