Хората с Асцендент Скорпион имат много осезателно присъствие. Техните маниери и поведение предизвикват респект, а в някои случаи и страх. У тях има нещо, което казва на света, че не можеш да се разпореждаш с тях. Могат да бъдат и подмолно тихи, и скандално шумни, но винаги изглеждат решителни, овладяни и силни.

При Скорпионите по изгряващ знак няма среден път – или ги обожаваш или ги намразваш – те рядко минават през живота незабелязани. Но те самите не винаги го осъзнават – всъщност някои са доста объркани, когато разберат колко силни реакции предизвикват у другите.

Дори ако зодията е смирена като Девата или емоционална като Рак, фасадата на асцендент Скорпион прилича на драматична сцена, на която кипят страсти и се разиграват сложни битки. Тези събития се проявяват най-вече в личните отношения и се чувстват най-силно от партньорите.

Разберете кой е Вашият Асцендент и неговото значение, поръчайте своя Натален хороскоп сега!

Външен вид при Асцендент Скорпион

Това е един от асцендентите, които най-лесно се определят по външния вид от опитния астролог. Тези хора имат характерен пронизващ, тежък поглед, който сякаш чете в душата ви като в отворена книга. Обикновено на външен вид изглеждат спокойни и овладяни, но дълбоко в тях подмолно бушуват силни чувства и емоции, които могат всеки момент да изригнат като вулкани.

В тях има някаква двойнственост – в зависимост от степента на духовното им развитие, родените с асцендент Скорпион често са оприличавани или на ангели, или на демони. Интересно е, че с лекота могат да преминават между тях, като се справят добре и в двете крайности.

Мистични и проницателни

Както се казва тихите води са най-дълбоки. Тези хора дотолкова ценят и пазят личния си живот, че това може да граничи с параноя. Имат силна нужда да контролират средата си и са експерти в стратегиите. Рядко се случва да пропилеят шансовете си с прибързаност, защото планират своите ходове внимателно и решително, разчитайки на забележителната си способност да усещат другите хора и ситуациите.

В същото време, спрямо другите тези хора са изключително проницателни и лесно могат да определят чуждата психологическа мотивация. Като рентген, те често са в състояние да четат мислите на човека срещу себе си, да определят подбудите му и да виждат скрития смисъл в жестовете.

Вижте как се прави изчисляване на асцендент от професионален астролог.

Житейска задача на Асцендент Скорпион

Счита се, че при прераждане на една душа под изгряващ знак Скорпион се случва само ако тази душа е достатъчно зряла, опитна и духовно напреднала. Това е така, защото космическите закони не биха позволили на неопитен дух да борави с едни от най-мощните духовни сили.

Житейската задача на знака Скорпион по принцип е да преработи нисшата енергия във висша. Това често се случва чрез първоначално пълно отдаване на негативни влияния и дори изпадане в по-нисши и тъмни състояния. Но следва яростна борба, след която човек се издига обратно до висшите нива духовния опит като прероден, пречистен и обновен дух.

В случая с асцендент Скорпион, всичко това се случва в сферата на партньорствата и близките отношения.

Друга възможна среда са изявите на професионална сцена, сред колеги и съмишленици. За да проявят своя характер и да реализират своята задача, те трябва да си взаимодействат с близък и важен човек. (При зодията характерът се проявява във всякакви ситуации и във всички сфери)..

Партньорите при Асцендент Скорпион

С Телец на Десцендента, те са привлечени от партньори, които са земни и естествени, като надеждността им също е много важна. Обикновено Скорпионите търсят стабилност и пълна ангажираност във връзките си и не проявяват търпимост към непостоянните хора.

Асцендент Скорпион търсят в отношенията си с другите скритите и сложни отговори, като обичат да четат между редовете. Повърхностните детайли не им трябват, защото усещат хората и ситуациите около себе си в дълбочина. Умеят да гледат като с рентген право през хората, сякаш проникват с поглед, и това може да бъде доста плашещо за едни, но интригуващо за други.

Към хората с Асцендент Скорпион

Вие сте много волеви и достоен човек, но същевременно изключително потаен и не е лесно да ви опознаят добре. Зад тихата ви външност се крие емоционална дълбочина, чувствителност и сложност на характера, а също така и безмилостна решителност. Когато искате нещо, вие го следвате без ярки жестове и демонстрации, но настойчиво и с ангажирано сърце, и обикновено накрая го получавате.11

Вие не сте човек, който се задоволява с посредственото и може да живее лекомислено или повърхностно. Искате животът ви да е страстен и интензивен и нямате против предизвикателствата, опасностите или дори да се изправите пред по-тъмната страна на реалността, пред човешката болка и борба. Вие най-добре от всички асценденти се справяте в кризисни ситуации и често сами ги търсите, защото ви харесва усещането да живеете с пълна пара.

Научете какво означава Асцендент или Изгряващ знак в рождения хороскоп и как се различава от зодията.

Вие сте много интуитивен относно другите хора и можете да усещате техните неизказани чувства и да разгадавате скритите им мотиви. Обикновено имате силни вътрешни усещания и мигновени реакции, които се оказват правилни. Подхождате към живота инстинктивно, но не винаги сте напълно наясно защо се чувствате или постъпвате по даден начин.

При влизане в партньорство ​​сте доста предпазливи, понякога дори подозрителни докато не опознаете човека и доверието ви не се печели лесно. Но когато се обвържете емоционално с някого, бил той любим или приятел, вие сте лоялни и отдадени като очаквате същата непоклатима и неумираща вярност в замяна. Ако някога ви предаде някой, към когото сте изпитвали дълбока любов, сте способни да го намразите и даму отмъщавате с толкова пламенност, с колкото някога сте го обичали.

Обикновено нищо не правите наполовина. Всъщност вие интензивно се ангажирате и често ревниво се привързвате към всичко, което ви завладее, било то човек, идея или кауза, дори може да се каже, че у вас гори искра емоционален фанатизъм. Често околните ви възприемат като загадка. И въпреки, че понякога сте доста дръпнати и отбранителни, обикновено ви приемат като силно магнетични и привлекателни.
Прочетете повече за знака Скорпион:

Научете се да обичате себе си, а не да се самозияждате. Тренирайте се да се съсредоточавате върху положителните си качества, които притежавате – сила на характера, интуиция, забележителна воля, полезна амбициозност, способност за достигане на поставените цели и т.н.

Не трябва да забравяте и да се наслаждавате на живота. Не бива да сте прекалено строги към себе си и да си разрешавате умерени земни удоволствия.

 

Прочетете повече за знака Скорпион:

Зодия Скорпион (23.10. – 21.11.)

Всичко за мъжа Скорпион и как да изградим връзката си с него

Осем факта за Жената Скорпион – мистична, сексапилна и много силна

 

close
Абонирайте се за нашия бюлетин с актуални звездни прогнози и специални предложения.

Бюлетинът се изпраща не по-често от веднъж седмично
Политика за поверителност на данните.

Коментарите са изключени, но trackbacks и pingbacks са позволени .