Хората с Асцендент Скорпион имат много осезателно присъствие. Техните маниери и поведение предизвикват респект, а в някои случаи и страх. У тях има нещо, което казва на света, че не можеш да се разпореждаш с тях. Могат да бъдат и подмолно тихи, и скандално шумни, но винаги изглеждат решителни, овладяни и силни.

Следете актуалния Хороскоп за Скорпион –

Mесечни хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

При Скорпионите по изгряващ знак няма среден път – или ги обожаваш или ги намразваш – те рядко минават през живота незабелязани. Но те самите не винаги го осъзнават – всъщност някои са доста объркани, когато разберат колко силни реакции предизвикват у другите.

Дори ако зодията е смирена като Девата или емоционална като Рак, фасадата на асцендент Скорпион прилича на драматична сцена, на която кипят страсти и се разиграват сложни битки. Тези събития се проявяват най-вече в личните отношения и се чувстват най-силно от партньорите.

ПОРЪЧАЙТЕ РОЖДЕН ХОРОСКОП С ЕДНОГОДИШНА ПРОГНОЗА

Външен вид при Асцендент Скорпион

Това е един от асцендентите, които най-лесно се определят по външния вид от опитния астролог. Тези хора имат характерен пронизващ, тежък поглед, който сякаш чете в душата ви като в отворена книга. Обикновено на външен вид изглеждат спокойни и овладяни, но дълбоко в тях подмолно бушуват силни чувства и емоции, които могат всеки момент да изригнат като вулкани.

В тях има някаква двойнственост – в зависимост от степента на духовното им развитие, родените с асцендент Скорпион често са оприличавани или на ангели, или на демони. Интересно е, че с лекота могат да преминават между тях, като се справят добре и в двете крайности.

Разберете кой е Вашият Асцендент и неговото значение, поръчайте своя Натален хороскоп сега!

Мистични и проницателни

Както се казва тихите води са най-дълбоки. Тези хора дотолкова ценят и пазят личния си живот, че това може да граничи с параноя. Имат силна нужда да контролират средата си и са експерти в стратегиите. Рядко се случва да пропилеят шансовете си с прибързаност, защото планират своите ходове внимателно и решително, разчитайки на забележителната си способност да усещат другите хора и ситуациите.

В същото време, спрямо другите тези хора са изключително проницателни и лесно могат да определят чуждата психологическа мотивация. Като рентген, те често са в състояние да четат мислите на човека срещу себе си, да определят подбудите му и да виждат скрития смисъл в жестовете.

Вижте как се прави изчисляване на асцендент от професионален астролог.

Житейска задача на Асцендент Скорпион

Счита се, че при прераждане на една душа под изгряващ знак Скорпион се случва само ако тази душа е достатъчно зряла, опитна и духовно напреднала. Това е така, защото космическите закони не биха позволили на неопитен дух да борави с едни от най-мощните духовни сили.

Житейската задача на знака Скорпион по принцип е да преработи нисшата енергия във висша. Това често се случва чрез първоначално пълно отдаване на негативни влияния и дори изпадане в по-нисши и тъмни състояния. Но следва яростна борба, след която човек се издига обратно до висшите нива духовния опит като прероден, пречистен и обновен дух.

В случая с асцендент Скорпион, всичко това се случва в сферата на партньорствата и близките отношения.

Друга възможна среда са изявите на професионална сцена, сред колеги и съмишленици. За да проявят своя характер и да реализират своята задача, те трябва да си взаимодействат с близък и важен човек. (При зодията характерът се проявява във всякакви ситуации и във всички сфери)..

Партньорите при Асцендент Скорпион

С Телец на Десцендента, те са привлечени от партньори, които са земни и естествени, като надеждността им също е много важна. Обикновено Скорпионите търсят стабилност и пълна ангажираност във връзките си и не проявяват търпимост към непостоянните хора.

Асцендент Скорпион търсят в отношенията си с другите скритите и сложни отговори, като обичат да четат между редовете. Повърхностните детайли не им трябват, защото усещат хората и ситуациите около себе си в дълбочина. Умеят да гледат като с рентген право през хората, сякаш проникват с поглед, и това може да бъде доста плашещо за едни, но интригуващо за други.

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОГОНЗЕН ХОРОСКОП СЪС СОЛАР

Към хората с Асцендент Скорпион

Вие сте много волеви и достоен човек, но същевременно изключително потаен и не е лесно да ви опознаят добре. Зад тихата ви външност се крие емоционална дълбочина, чувствителност и сложност на характера, а също така и безмилостна решителност. Когато искате нещо, вие го следвате без ярки жестове и демонстрации, но настойчиво и с ангажирано сърце, и обикновено накрая го получавате.11

Вие не сте човек, който се задоволява с посредственото и може да живее лекомислено или повърхностно. Искате животът ви да е страстен и интензивен и нямате против предизвикателствата, опасностите или дори да се изправите пред по-тъмната страна на реалността, пред човешката болка и борба. Вие най-добре от всички асценденти се справяте в кризисни ситуации и често сами ги търсите, защото ви харесва усещането да живеете с пълна пара.

Научете какво означава Асцендент или Изгряващ знак в рождения хороскоп и как се различава от зодията.

Вие сте много интуитивен относно другите хора и можете да усещате техните неизказани чувства и да разгадавате скритите им мотиви. Обикновено имате силни вътрешни усещания и мигновени реакции, които се оказват правилни. Подхождате към живота инстинктивно, но не винаги сте напълно наясно защо се чувствате или постъпвате по даден начин.

При влизане в партньорство ​​сте доста предпазливи, понякога дори подозрителни докато не опознаете човека и доверието ви не се печели лесно. Но когато се обвържете емоционално с някого, бил той любим или приятел, вие сте лоялни и отдадени като очаквате същата непоклатима и неумираща вярност в замяна. Ако някога ви предаде някой, към когото сте изпитвали дълбока любов, сте способни да го намразите и даму отмъщавате с толкова пламенност, с колкото някога сте го обичали.

Обикновено нищо не правите наполовина. Всъщност вие интензивно се ангажирате и често ревниво се привързвате към всичко, което ви завладее, било то човек, идея или кауза, дори може да се каже, че у вас гори искра емоционален фанатизъм. Често околните ви възприемат като загадка. И въпреки, че понякога сте доста дръпнати и отбранителни, обикновено ви приемат като силно магнетични и привлекателни.
Прочетете повече за знака Скорпион:

Научете се да обичате себе си, а не да се самозияждате. Тренирайте се да се съсредоточавате върху положителните си качества, които притежавате – сила на характера, интуиция, забележителна воля, полезна амбициозност, способност за достигане на поставените цели и т.н.

Не трябва да забравяте и да се наслаждавате на живота. Не бива да сте прекалено строги към себе си и да си разрешавате умерени земни удоволствия.

Асцендент Скорпион в комбинация с 12те Зодии

Всеки човек се ражда с различна комбинация от Асцендент (изгряващ знак) и слънчев знак (зодия). Ето какви качества дават комбинациите на Асцендент Скорпион с всяка от зодиите:

Зодия Скорпион | ScorpioАсцендент Скорпион със Зодия Овен

Силни, волеви личности, напористи. Ако не получат това, което искат, чрез директно действие, ще приложат по-мек и манипулативен натиск. Мъжете се посвещават в по-голяма степен на работата си, където настойчиво пробиват до ръководни постове. Ако имат възможност, започват свой бизнес или работят на свободна практика. Жените са активни в грижата за семейството – може да го издържат дори сами – и освен това помагат на роднините.

Асцендент Скорпион със Зодия Телец

Сдържани и спокойни, но пълни със скрити сили. Тази вътрешна мощ понякога избива в поведението им, особено ако дълбоко и силно ги засегнете. Всеки, който посмее да ги обиди, ще усети тяхната скрита енергия. В работата си са много подробни и старателни, можете да им доверите и най-важните и отговорни задачи. Тези хора изпитват необходимост от интезнивни и дълбоки преживявания, не обичат самостоятелността и самотата.

Асцендент Скорпион със Зодия Близнаци

За тези хора може да се каже, че “не са от този свят” – вглъбени и загрижени за семейството си и за работата, за тях останалия свят сякаш не съществува. За тях главната опора е техния партньор или любим човек. Жените са доминиращи в семейството, а мъжете предоставят водещата роля на партньорките си относно семейните дела. Тези хора през целия им живот съхраняват нещо детско в себе си.

Асцендент Скорпион със Зодия Рак

Романтични и мечтателни, но в същото време и много дейни. Упорито се занимават със своите дела, при това, често достигат големи успехи. Притежават ярка фантазия, винаги могат да предложат някаква нова идея. Техният вътрешен живот е особено интензивен, емоциите са дълбоки и сякаш нямат изтощение. Когато претърпят поражение в личния си живот, преживяват дълбока криза, но като феникс се възраждат след това за нов живот.

Асцендент Скорпион със Зодия Лъв

Целият си живот преживяват все едно са на сцена – винаги изглеждат достолепно, старят се да бъдат център на внимание, не могат да търпят да са втора цигулка. Самолюбиви и директни, не отстъпват от своето мнение дори когато са изправени пред големи авторитети. Към всеки, който може да им помогне да постигнат успех и популярност, се отнасят много сериозно. Заети са преди всичко със себе си, но проявяват и голяма загриженост за всеки, когто обичат.

Асцендент Скорпион със Зодия Дева

Рядко съчетание на делови подход и практиност със дистанцираност и безпристрастност. Те упорито и въпреки всичко получават това, което искат, но могат и търпеливо да чакат да настъпи техния час. Прекрасни специалисти, които старателно опознават всеки аспект от своята област. Но понякога пропускат стратегически проблеми, които обръщат всичките им планове.

Асцендент Скорпион със Зодия Везни

Стремят се да построят своя устойчив и хармоничен свят, в който да заживеят мирно и спокойно. За целта обаче се нуждаят от надежден и грижове партньор в делата и общуването. Докато не го намерят, са много контактни и активни социално. След това се затварят в своя споделен живот, като само привидно остават общителни.

Асцендент Скорпион със Зодия Скорпион

Дълбоко чувствителни и страстни, но в същото време много сдържано проявяват цялата мощ на емоциите си. Упорити в своите стремежи, прикриват вътрешните бури и пориви зад много обаятелни маниери и меко поведение. Привличат цялото внимание към себе си, дори когато стоят мълчаливо. В любовта и приятелствата си са щедри и страстни. Могат да бъдат много ревниви, не прощават изневярата и помнят и доброто, и обидите до гроб.

Асцендент Скорпион със Зодия Стрелец

Самолюбиви, дружелюбни в общуването. С високо ниво на претенции, но не винаги могат да намерят достойни цели и партньори. Ако ги намерят обаче, ще работят упорито, за да ги достигнат. В близките отношения жените задават тона, а мъжете са склонни да отстъпват на дамите. Избирателни са в избора на приятели, поради което близкият им кръг е ограничен.

Асцендент Скорпион със Зодия Козирог

Не многословни, пестеливи в общуването. Самолюбиви, пазят достойнството си като старателно подбират приятелите си и с кого да общуват. Като цяло са дистанцирани и хладни, но когато ги спечелиш – се привързват с цялото си сърце. В работата си не са прпряни, старателни са с детайлите. Към децата и любимите си са грижовни, но сериозни и строги.

Асцендент Скорпион със Зодия Водолей

Концентрирани и интензивни, но същевременно и много дружелюбни. Привързани са към дома си и предпочитат да работят оттам, да бъдат независими. От взетите решения не отстъпват. В отношенията си с приятелите са надеждни и са готови да помагат във всяка една трудна ситуация. Креативни и отговорни в работата, пълни с интересни идеи. В любовта проявяват уважение към любимия човек и никога не се опитват да го подчинят на себе си.

Асцендент Скорпион със Зодия Риби

Много чувствителни, силно реагират на настроенията на партньора и събеседника, попиват енергията на цялото обкръжение. Гравитират към комфортен и уютен начин на живот, към приятно, не напрегнато и релаксирано прекарване на времето. Притежават голям торчески потенциал, но за да го реализират, често не им достига упоритост и целенасочени усилия.

Научете повече за Разликата между Асцендент и Зодиакален знак.

 

Прочетете повече за знака Скорпион

Зодия Скорпион (23.10. – 21.11.)

Всичко за мъжа Скорпион и как да изградим връзката си с него
Осем факта за Жената Скорпион – мистична, сексапилна и много силна
Меркурий в Скорпион – Интензивен ум и интерес към истината
Венера в Скорпион – Страст, интензитет и крайности
Марс в Скорпион – Овладей себе си и ще завладеш света

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните