Как се променя характерът на хората от зодия Лъв, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Лъв

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Лъв и Асцендент Овен

Творчески личности, които увличат останалите. Твърдо стоят на думата и позицията си, трудно можеш да ги убедиш в друго. Жената в семейството си е и царица, и командир. Мъжът – лидер в службата, но в семесйтвото дори да демонстрира, че той е главата, реално отстъпва ръководството на жена си.

Зодия Лъв и Асцендент Телец

Ярки, дейни, притежават творчески качества, настойчиво се стараят да реализират талантите си. Ако не са ангажирани като глава на семейство, в работата си се опитват да играят ръководна роля. Много са праволинейни и не отстъпват от позициите си, но притежават и дипломатичност. В случаите на сериозно противоречие са способни да възпламенят конфликт. Жените са с особено силен характер и често ръководят цялата фамилия.

лъв зодияЗодия Лъв и Асцендент Близнаци

Ярки, забележителни личности, лидери в приятелския си кръг и сред познати. С видима енергичност, активно влизат в контакт, не избягват новите запознанства. Могат да се впишат във всеки колектив, но предпочитат да работят самостоятелно или независимо от другите. Любознателни са, обичат да се учат, да опознават. Твърдо подкрепят семейните връзки.

Зодия Лъв и Асцендент Рак

Хора, които притежават голямо търпение, упоритост и инат, практичност. Активни, дейни, достатъчно независими и самостоятелни. Стремят се да насочат своя личен потенциал в полза на хората, като същевременно реализират собствените си желания и стремежи, а не копират чуждите. В общуването са скромни и сдържани, но високо ценят себе си и са уверени в ценностите на делата си.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Лъв и Асцендент Лъв

Ярки личности, дейни, активни, с голям творчески потенциал. Умеят да заразяват околните с проектите, в които са увлечени, да задават тон в колектива и на работа. Отличават се с голяма искреност и прямота, не обичат хитростите, подмолните уловки. Жените се забелязват заради своето обаяние и динамичност, а в семейството си са като кралици – всичко се върти около тях.

Зодия Лъв и Асцендент Дева

Мили, дружелюбни, деликатни, приятно е да се общува с тях. Домакини, загрижени за своите дела и потънали в мислите си. Но когато в близка компания им позвоят да се изявят, се разкриват и представят ярко и забележително.

Мъжът Лъв – Яркият и достолепен крал на зодиака

Зодия Лъв и Асцендент Везни

Ярки в поведението си, общителни и дружелюбни, добри специалисти в своята област. Имат широк кръг познати, но живеят по-скоро усамотено. Предпочитат да следват своя път, не обичат ограниченията и постоянния контрол. При общуване създават впечатление на властни хора, но реално се нуждаят от топлота. Често неадекватно оценяват себе с и ролята си в обществото.

Зодия Лъв и Асцендент Скорпион

Целият си живот преживяват все едно са на сцена – винаги изглеждат достолепно, старят се да бъдат център на внимание, не могат да търпят да са втора цигулка. Самолюбиви и директни, не отстъпват от своето мнение дори когато са изправени пред големи авторитети. Към всеки, който може да им помогне да постигнат успех и популярност, се отнасят много сериозно. Заети са преди всичко със себе си, но проявяват и голяма загриженост за всеки, когто обичат.

 

Жената Лъв – Страстна и доминираща, готова на всичко

Зодия Лъв и Асцендент Стрелец

Силни и самостоятелни, изпълнени с оптимизъм и стремежи да създадат нещо свое. По природа са лидери, които не могат да приемат ролята на втория – или са първи, или действат сами. Едновременно са много горди и достолепни, но и дружелюбни и щедри. Изключително са егоцентрични и в приятелствата си, и в любовта – не умеят да делят любимите хора с другите и не прощават измяната.

Зодия Лъв и Асцендент Козирог

Активни и дейни натури, но са и особено честолюбиви, с изострено чувство за собствено достойнство. Стремят се да заемат водеща позиция в работата. От време на време са много взискателни към колеги и подчинени, което създава напрежение и понякога конфликт. Жените командват в семейството, но се нуждаят силно от подкрепата на партньора си.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Лъв и Асцендент Водолей

Енергични и аворитетни, лидери в общуването. Обичайно стават душата на компанията, забелязват се веднага, имат запомнящо се присъствие. Обичат да блесват и да са в центъра на внимание. Щедри са и готови да помогнат на всеки, който ги помоли. В работата следват своя линия на действие. Не могат да търпят някой да им диша във врата и постоянно да ги контролира, държат да са самостоятелни независими.

Зодия Лъв и Асцендент Риби

Зад приятния маниер на поведение, който загатва за неувереност в себе си, реално се крие много силна воля. Тези хора много добре знаят какво искат и упорито получават желаното. Отлично умеят да издават заповеди под формата на молби. Ръководят големи групо с такт, но същевременно много изкъсо ги държат като прилагат силата си меко. Винаги са готови, без да жалят сили, да се погрижат за своите си.

Още за знака Лъв

Асцендент Лъв (Leo) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Меркурий в Лъв – Мащаб и блясък на мисълта

Венера в Лъв в Наталната карта

Марс в Лъв – Страст и гордост, самоувереност и мащаб

Митология за Лъв: Херкулес и Немейския лъв

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните