Меркурий – планетата на ума и общуването – се намира в знака на организираната и подредена Дева. Той управлява този зодиакален знак и затова тук се изявява много добре, а качествата му са силни.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Меркурий в Дева в Наталната карта

Меркурий в Дева - Анализирай това

Родените с това разположение са перфекционисти, които искат работата винаги да бъде свършена идеално.

Те имат ясна мисъл и с лекота откриват невидими за останалите хора грешки и несъвършенства. Тяхната взискателност е незаменима когато са необходими абсолютна точност и прецизност.

Практични са и не не летят в облаците, мисълта им има земен характер, Дълготрайните си усилия влагат в името на реалния резултат, който може да се види,и докосне.

Педантичността им е силна страна и е справят отлично във всеки вид задълбочена работа с аналитично мислене.

Тяхната сила са: здрав разум, аналитичност, организираност

Силата на това разположение се състои в способността отчетливо да се класифицира, раздробява на части и всичко да се измерва прецизно. Тези хора се отличават със здрав разум, способности за добро планиране и отлични организационни умения. Т

е умеят да се подготвят и искат да знаят в най-големи подробности какво да очакват и как да реагират във всяка жизнена ситуация.

Слабост: не виждат цялата картина

Слабостта им се състои в това, че се губят в подробностите и не успяват да обхванат и почувстват в пълнота живота. Поради прекомерното залитане в детайлите, те изпускат цялостната картина, както и нейното емоционално излъчване.

Съвет: по-малко взиране в проблемите

Постоянно изглеждат умислени, угрижени и обезпокоени. Понякога умът им е толкова зает с разрешаването на всевъзможни задачи и проблеми, че не може да се отпуснат и страдат от нервност, тревожност, безпокойство. Тази припряност може да доведе до проблеми с храносмилането, чревния тракт или главоболие.

  • Родените с Меркурий в Дева трябва да се учат да бъдат спонтанни и да развиват способността си да посрещат непланираните предизвикателства в живота.
  • Трябва да не се страхуват от постоянно променящите се предизвикателства и да се опитват да се забавляват при справянето с новите обстоятелства.

Реализация с Меркурий в Дева

Най-подходящи са професии, свързани с планиране и служба, с цифри и математика, компютърно програмиране, счетоводство, организиране, дизайн на детайли и т.н.

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните