Как се променя характерът на хората от зодия Дева, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Дева

ЛИЧЕН РОЖДЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ ДЕВА

Зодия Дева и Асцендент Овен

Много прям и неотстъпчив по характер. Това се проявява както на работа,така и в семейните отношения. Това са много грижовни и отговорни хора, но когато си наумят нещо или изградят позиция по даден въпрос, да ги разубедиш е много трудно. Те пак тихо, но упорито ще следват своята линия.

Зодия Дева и Асцендент Телец

Приемат живота крайно сериозно и вярват, че най-важното нещо е стабилността и сигурността. Бавно се приспособяват към новите обстоятелства, към нова работа; дълго усвояват новите знания. Но когато се адаптират и изучат, овладяват специалността си до съвършенство. Когато обикнат някого или нещо, отдават сърцето си изцяло.

Дева Зодия

Зодия Дева и Асцендент Близнаци

В емоциите си са сдържани, но за сметка на това, са много рационални и разсъдливи. Обожават реда, практичността и разумността във всичко, най-вече в своя собствен дом, към който са силно привързани. Подобен педантичен ред поддържат и на работно място. Здравият разум им помага да преживеят и най-тежките кризисни моменти без да губят присъствие на духа.

Зодия Дева и Асцендент Рак

Сдържани и меки в поведението си, но лесно влизат в контакт, общителни. Това са хора с широк кръг от интереси, като най-вече посвещават себе си на семейството и службата. Надеждни са в изпълнението на поетите отговорности, не ги прехвърлят на другите. В работата си са задълбочени и старателни. Отлично умеят да се договарят с околните. Много загрижени по отношение на близките си хора.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Дева и Асцендент Лъв

Дейни, активни, трудолюбиви. Търсят и постигат материална стабилност и устойчивост. Сред приятелите си се изявяват най-ярко. Особено жените са много грижовни и се посвещават на децата си.

Зодия Дева и Асцендент Дева

Съчетават в себе си сериозност и внм=имателен подход с оптимистично отношение към живота. Дейни, работливи и много акуратни в работата. Сдържани в поведението си и предпазливи, но същевременно обичат прямостта и откровението.

Мъжът Дева завладява с прецизност и желание да бъде съвършен

Зодия Дева и Асцендент Везни

Много характерно качество на тази комбинация е че тези хора сякаш изобщо не се променят във времето. То отлита край тях, а те сякаш не стареят. Външно са тихи и усмихнати, създават впечатление на податливи и меки, но реално са много устойчиви и жилави. Стремят се да си намерят своето призвание и да му се посветят в уединение.

Зодия Дева и Асцендент Скорпион

Рядко съчетание на делови подход и практиност със дистанцираност и безпристрастност. Те упорито и въпреки всичко получават това, което искат, но могат и търпеливо да чакат да настъпи техния час. Прекрасни специалисти, които старателно опознават всеки аспект от своята област. Но понякога пропускат стратегически проблеми, които обръщат всичките им планове.

Жената Дева – очарователна в търсене на съвършенството

Зодия Дева и Асцендент Стрелец

Чудесни в работата си и с много качества на ръководители. В служебно отношение всичко им върви по мед и масло, отговорни са и добре разбират всички детайли. Отлични наставници и надеждни приятели. Техните навици и начин на действие са напълно предсказуеми, остават верни на себе си – затова и в партньорствата на тях може да се разчита. Обичат реда и спазването на границите и изискат това от другите.

Зодия Дева и Асцендент Козирог

Много внимателни в общуването, често недоверчиви и мнителни, обичат да спорят. Устойчиви в своите възгледи – почти невъзможно е да ги убедиш в нещо различно. Но зад външния скептизицъм и насмешливо отношение се крие вътрешен идеализъм и романтичност. Обичат пътувания и приключения.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Дева и Асцендент Водолей

Притежават сила и устойчивост, но не го демонстрират външно. Опитват се да стигнат до същината на нещата. Жените са много усърдни в работата си – отлични сътрудници и изпълнители, но това понякога е за сметка на криза в личния живот. Мъжете съчетават вниманието към детайла с готовност внезапно да поставят всичко на карта и така си навличат сериозни неприятности.

Зодия Дева и Асцендент Риби

Вътрешно са много сериозни и дори суховати, но в обществото смекчават тази сериозност с усмивки и мило поведение. Достатъчно са самостоятелни, но въпреки това през целия си живот и в реализацията на целите си са много зависими от околните, често опитват да им подражават. Изпитват дълбока потребност от любов и съчувствие, но не я търсят активно. Когато не получават взаимност в своите чувства, гордостта им ги принуждава да се затворят в себе си.

Още за знака Дева

Асцендент Дева (Virgo) в наталния хороскоп. Комбинации с 12те зодии

Меркурий в Дева – Аналитично мислене и прецизна работа

Венера в Дева – разумна, предпазлива, в служба на Любовта

Марс в Дева – Практичният перфекционист

Митология за Дева: Деметра и Персефона

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните