Знакът Дева е земен, затова повечето мъже Дева са рационални и практични хора. Те са разумен тип, със склонност да се тревожат прекалено много. Управляван от Меркурий, мъжът Дева не обича да стои дълго на едно място. Бързоног като своя покровител, той е пълен с енергичен както интелектуална, така и физическа. Освен това е много добър в общуването.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Дева и Асцендент Дева. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Дева

 

и Месечния хороскоп в аванс за Дева

 

ТИ СИ ДЕВА? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

12 Характеристики на мъжа Дева

Ето някои от най-характерните черти на този мъж:

1. Прецизен, точен и критичен, той знае, че “дяволът е в детайлите” и им обръща много внимание. Интересува да разбере всяка ситуация от всички страни.

2. Трудолюбив, ефективен и методичен – обикновено прибягва до работа или разум, за да се справи с всяко предизвикателство.

3. Макар компетентен, той не винаги има увереността да преследва амбициите си и да се цели високо.

4. Притежава чувство за дълг и често работи в служба на всеобщото благо – неговото семейство, приятелите, колегите или общността.

5. Опитен е в намирането на факти и се радва да се справя с дреболии, непосилни за другите.

6. Прекалено аналитичен и рядко доволен от начина, по който стоят нещата,

7. Шампион по решаване на сложен проблеми – често се справя със следващия в главата си, докато ръцете му още довършат работата по настоящия.

8. Всеки знае, че може да разчита на мъжа Дева да оправи нещата, а и той обича да помага на другите.

9. Перфекционист и непрекъснатото му търсене на самоусъвършенстване редовно прави живота му ненужно сложен.

10. В усилията си е насочен първо към себе си, след това към работата си и околните и най-накрая целия свят.

11. Притежава претенциозен вкус, а чистотата и редът са постоянен приоритет за него, като сам – понякога натрапчиво – се опитва да даде своя принос.

12. Когато става въпрос за удоволствие от живота и връзките, той е най-големия си враг зарад свръхкритичността и претенциите си.

Мъжът Дева

Любовта на мъжа Дева

Той търси съвършенството и в любовната игра ще преследва своите идеали. Не е лекомислен или непостоянен. Като типичен представител на Дева, той ще се влюби едва след като е използвал ума си в ситуациятаа и е изследвал всички плюсове и минуси, всички недостатъци и силни страни на своята емоционална инвестиция.

Влюбеният мъж Дева ще планира методично целия си живот около вас – ще се обажда, когато е казал, че ще го направи; ще положи извънредно усилие, за да бъде по-добър човек, баща и любовник. Ще да ви защитава, почита и ще ви служи.

Но неговата практична и разумна природа по-трудно ще успее да разбере романтиката във вечерята на свещи и спонтанните пътувания през уикенда.

Зодия Дева | Virgo 23.08. – 22.09. в Наталната карта

Връзка с Мъж Дева

Когато се чувства сигурен с партньора си, той ще работи изключително усилено, за да създаде и поддържа силна и любяща връзка. Той се стреми да бъде идеалният партньор и можете да очаквате да бъде верен, внимателен и надежден.

При сериозна връзка, той е непринуден и спокоен и не изисква специални грижи. Предпочита стабилността и предсказуемостта – ще бъде винаги вкъщи, за да ви помага в кухнята, ще осигурява баланс за семейните финанси и ще се забавлява с децата през уикендите.

Асцендент Дева (Virgo) в наталния хороскоп. Комбинации с 12те зодии

Сексуалност на мъжа Дева

Мъжът Дева често изненадва своите любовници. Да, той може да бъде малко старомоден, но това трае само докато не отключите скритите страсти, които се крият в него. Неговият елемент е земята, така че може да се очаква известна непохватност от този иначе подвижен знак.

Докато все още не е уверен във вас и връзката ви, мъжът Дева ще подходи към секса като към специална операция – всички детайли ще бъдат обмислени предварително и потвърдени дали ви допадат. Самият акт може би ще премине гладко и педвидимо, но дали ще има страст и емоция?

Този мъж е взискателен и в леглото, а вниманието му към детайлите може да го превърне в компетентен и умел любовник. Той предпочита реалността пред фантазията, затова разиграването на ролеви игри не са част от репертоара му, но не ги изключвайте напълно.

Мъжът Дева не може без да анализира собственото си представяне и това се отнася и за секса. Той се нуждае от увереност, за да излезе от черупката си и когато го направи, ще се насладите на неговия по-спокоен подход.

Този джентълмен винаги ще се старае да подобри това, което прави. Обича да доставя удоволствие на своята любима, така че когато ви пита какво харесвате, наистина иска да знае. Колкото и скромен и консервативен да изглежда, мъжът Дева може да бъде приятна изненада, когато пожелае да достави удоволствие на партньорката си.

Жената Дева – очарователна в търсене на съвършенството

Идеалните партньори за мъжа Дева

Противоположностите често привличат мъжа Дева и той е очарован от творческата свобода, от дивото и необузданото в другия – черти, които често чувства, че са потиснати в самия него.

Дева обикновено се смята за най-съвместим сд другите земни знаци Телец и Козирог (на принципа на подобието), както и с водните Рак и Скорпион (които са с подобна “женска” енергия).

Но това за хармонични съчетания, идеални за приятелства. Привличане на противоположностите имаме с Риби – тук предизивкателството за мъжа Дева е, че Рибите са отдадени на висш, абстрактен идеал и в любовта си следват интуцията си, докато мъжът Дева вярва в служенето тук и сега, в практичната помощ, и разбира любовта като отдаване на другия, а не божествено посвещение.

Заради принципите на Прогресиите, много силни връзки се реализират и със съседните знаци Лъв и Везни.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ДЕВА

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните