Как се променя характерът на хората от зодия Везни, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечния хороскоп за Везни –

ПЪЛЕН ГОДИШЕН И СОЛАРЕН ХОРОСКОП ЗА ВЕЗНИ

Зодия Везни и Асцендент Овен

Стремят се да се харесват на околните, от душа се стараят да се съобразяват и коригират според хората, които ги интересуват. Но за това много им пречи техният бурен темперамент! Както се стремят към хармония, така нерядко мекотата им потъва зад черупката на враждебността. Като цяло, животът им е много емоционално наситен.

Зодия Везни и Асцендент Телец

Прекрасни служители, които внасят в работата находчивост и творчески подход. В приятелството и любовта винаги са готови да помогнат и да окажат подкрепа. Жените са със силни и самостоятелни харатери, но в името на любовта са готови да направят много големи жертви. Мъжете в семейството си често попадат под зависимостта на жените си, но в работата си са самостоятелни.

Везни зодияЗодия Везни и Асцендент Близнаци

Пълни с енергия, обаятелни, много мили и исмпативни в общуването. След като открият своето поприще, се интересуват от всичко ново в професията си. Имат безкрайно широк кръг от интереси и никога не се забиват само една тема или сфера. При повишената си активност, винаги са заети с нещо, но намират време за приятелите си. Не обичат бурните и драматични преживявания, като се стараят да поддържат леко и позитивно отношение към всички и всичко..

Зодия Везни и Асцендент Рак

Домошари, семейни хора. Деликатни и сдържани в общуването, избягват конфликтите, предпочитат и търсят хармонията във всичко. Жените с тази комбинация доминират във връзките и биват определяни като „силни характери“, но това е женска сила, ненатрапчива, неагресивна, а устойчива и стабилна. Мъжете са отстъпчиви, предават водачеството на жената.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

 Зодия Везни и Асцендент Лъв

Харизматични, динамични, ярки личности. Дружелюбни са и обичат да са в центъра на внимание. Проявяват много изобретателност и артистизъм в общуването. Могат отлично да работят с хора, особено ако се изисква да изслушват другите, да ги помиряват и да водят преговори.

Зодия Везни и Асцендент Дева

Много старателни, практични, разумни и работливи. Привързани са към дома и семейството си. Към живота се отнасят сериозно, винаги са заети с нещо конкретно. Рядко си позволяват да си губят времето в бездействие (освен в младостта си).

Мъжът Везни – галантен партньор с вкус към красивото

Зодия Везни и Асцендент Везни

Активни и дейни хора. Деликатни в общуването, не обичат конфликтите и споровете, но винаги се придържат към избраната от тях линия в отношенията. Щедри са и откровени, готови да споделят с приятели най-доброто, което имат. В приятелствата и отвореите връзки са по-успешни отколкото в любовните. На мъжете понякога не им достига самоувереност, но компенсират с упоритост и повишена активност.

Зодия Везни и Асцендент Скорпион

Стремят се да построят своя устойчив и хармоничен свят, в който да заживеят мирно и спокойно. За целта обаче се нуждаят от надежден и грижове партньор в делата и общуването. Докато не го намерят, са много контактни и активни социално. След това се затварят в своя споделен живот, като само привидно остават общителни.

Жената Везни – харизматична партньорка, посветена на естетиката

Зодия Везни и Асцендент Стрелец

Енергични и обаятелни романтици, които се стремят към нови хоризонти. Въпреки активността си са малко отчуждени от останалия свят. Ако намерят своето призвание, стават идейни лидери, способни да създадат ново обществено движение. Но ако не намерят своя път, са склонни да се изолират. Жените често са доволни да останат съпруги и домакини, независимо от способностите си.

Зодия Везни и Асцендент Козирог

Много заети хора – в работата или в свое увлечение. Приятни и спокойни в общуването. В службата си са добри организатори и посредници, умеят да се разбират с всички. За мъжете семейството е важно, но на първо място е кариерата или хобито. За жените най-важен е бракът/ връзката им, посвещават се да създадат красота и ред в дома. Но ако не са обвързани и имат интересна работа, усилията им се реализират там.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Везни и Асцендент Водолей

Съчетават в себе си дружелюбност и сърдечност. Прекрасно се вписват във всеки колектив, но предпочитат тесния кръг на емоционално близките си хора. Обичат да научават нови неща, да пътешестват до красиви места. Отворени са за изкуството, особено изящните творби. Често имат необичайни интереси и увлечения.

Зодия Везни и Асцендент Риби

Усмихнати и обаятелни. С лекота се сближават с хората, като активно се стараят да се харесат и това им се удава. Усещат интуитивно силните и слабите страни на околните и ги използват. Действат винаги тактично, имат и творчески таланти. Зад външната си активност в общуването обаче прикриват вътрешната си откъснатост и самовглъбеност. Партньорите са им необходими, за да чувстват стабилност в света.

Още за знака Везни

Асцендент Везни (Libra) – Качества. Комбинация с 12те зодии

Мъжът Везни – галантен партньор с вкус към красивото

Жената Везни – харизматична партньорка, посветена на естетиката

Венера във Везни – Красота, справедливост, мир и любов

Меркурий във Везни в Наталната карта

Марс във Везни – Войнът се превръща в дипломат

Митология за Везни: Ерос и Психея

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните