Жената Везни олицетворява честността, естетиката, справедливостта. Нейният знак символизира хармонията между две крайности, партньорството, което е идеално претеглено, безупречно и завършено в своя баланс.

Тази интерпретация се отнася за жени от Зодия Везни и Асцендент Везни. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Везни

Годишен хорoскоп за 2022

и Mесечните хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

 

ТИ СИ ВЕЗНИ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Тази жена обичайно е харизматична и завладяваща, привлича хората към себе си естествено и лесно. Везните са приятелски настроени и имат дарба за общуване.

Когато са балансирани, Везните са олицетворение и на двата принципа ин и ян, водещия и пасивния. Затова и жените Везни са завладяваща смесица от рационална логика и непостоянна емоция.

Везни е въздушен знак, което прави жените, родени под този знак, по-интелектуални, общителни и разсъдливи. Те обичат да споделят идеите си с другите и въприемат света първо чрез ума си.

Жената Везни

Тази жена притежава умението да намира пробойните във вашите погрешни позиции, след което да компенсира спечелването на ожесточения спор с женски чар. Тя винаги е отворена за здравия разум и ще признае добродушно грешките си, ако можете логично да я убедите във вашата правота.

Везни се управляват от богинята на любовта Венера. Затова този жена се отличава с елегантност, често и с външна красота. Има афинитет към красиви и луксозни вещи като бижута, елегантни коли и изящни предмети. Може да се изявява и като светска личност, да се увлича по изкуства.

Жената Везни е посветена на естетиката, привлечена от красивото във всичките му форми – предмети и хора, обича музиката, театъра, поезията. Тя е любезна и очарователна и знае какво да каже при всякакви обстоятелства.

Зодия Везни | Libra 23.09. – 22.10. в Наталната карта

Жената Везни в любовта

Заради управлението на Венера жените Везни търсят най-вече хармонични партньорства, ценят равновесието и равнопоставеността. Те мечтаят за перфектния любовник, който ще ги обсипе със свежи цветя и червени балони.

Тази жена се чувства най-пълноценна когато е влюбена и обичана и умее да бъде напълно отдадена на своя избраник. Въпреки, че Везните може да изглеждат хладни, спокойни и пестеливи на жестове, те могат да бъдат много игриви и романтични, когато се отпуснат.

Когато се влюби, жената Везни не играе игрички, а се посвещава на дълбокото удоволствие от емоцията. Тя може да бъде изключително безпристрастна и понякога болезнено честна. Не винаги успява да бъде субективна, защото пречупва решенията си през своя вкус, но не се занимава с разиграване на ухажорите си или нечестни похвати.

Мъжът Везни – галантен партньор с вкус към красивото

Връзките на жената Везни

Жената Везни притежава умението да разглежда всяка ситуация от различна гледна точка, затова и по-лесно установява силни връзки. В споровете с любимите си тя винаги се опитва да влезе в позицията на другия и да го разбере. Поради тази своя рационалност и хладна логика дори най-горещите спорове се превръщат в спокойни разговори и лесно се постига примирие.

Тази жена най-често се колебае между позицията си на независима или на подчинена жена, в зависимост от това какво се смята за по-правилно в дадения момент. Везните търсят партньор, който може да им даде съвет и подкрепа и да им осигурят връзка, която е хармонична и стабилна.

Честност и искреност – това са принципите ѝ във връзките и всичко е толкова просто. Нейната преценка често може да бъде погрешна, но не за дълго. Дори в грешките си, тя остава очарователна. Въпреки, че може да търпи много негативи от този, когото обича, откровената лъжа обикновено е последната капка, която прелива търпението ѝ.

Ако сте човек с цели, които преследвате и имате списък на местата, които да посетите, то жената Везни е вашият перфектен партньор. Тя ще поддържа красота в дома ви, никога няма да ви обиди или унизи публично и винаги ще изглежда по най-добрия начин.

Но понякога целият този стремеж към съвършенство може да стане най-големият ѝ враг и да я блокира. Тогава тя ще има нужда от някой, който да я отведе далеч на един луд уикенд и да я кара да се смее и да прави любов, до пълно изтощение.

Сексуалност на жената Везни

Интелектуалка като другите си въздушни сестри, жената Везни се отнася към секса първо като към интелектуално упражнение. Нейният подход в спалнята е да обмисли какви са нейните собствени интереси, както и интересите на любовника й, след което да се заеме с осигуряването им.

Това може да се превърне в постоянно желание да се харесат. Много жени Везни обичат съблазняването и любовната игра дори повече от самия сексуален акт. Или поне държат на повече предигра и секси разговори, водещи към основното събитие. Талантлива и привлекателна, жената Везни оценява галантното отношение и ще работи за постигане на физическо съвършенство в спалнята, за да направи щастлив всеки свой любовник.

Асцендент Везни (Libra) – Качества. Комбинация с 12те зодии

Съвместимост на жена Везни с другите знаци

Жената Везни – като щерка на Венера – е истинска романтичка. Тя вярва в истинската любов и иска да даде сърцето си на някой, който ще го цени. Другите въздушни знаци Близнаци, и Водолей традиционни се считат за най-хармонични, тъй като те осъзнават нуждата й от честна комуникация. Но Близнаците не обичат особено да се обвързват, а Водолеят може да бъде трудно достъпен и неразбран.

Но когато става въпрос за чиста страст и вълнение, Марсовите зодии – мъж Овен или мъж Скорпион – могат да предложат на Везната един силен, способен партньор, който да бъде както неин защитник, така и нейния рицар.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОРКА ВЕЗНИ

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните