Марс е слаб в знака Везни (нарича се “заточение” в астрологията). Везните са противостоящия знак на Овен, който се управлява от Марс. Марс тук е в знака на Венера, не се чувства никак удобно и затова няма да се проявява по типичния за него начин.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Марс във Везни в Наталната карта
Марс във Везни

Родените с Марс във Везни изпитват изразена необходимост от близки отношения и любов. Типичния за Везни вкус за романтика и идеална връзка са изразени по жив и енергичен начин, задължително комбинирани с повишено сексуално привличане.

И двата знака са кардинални (водещи, ъглови), затова родените с Марс във Везни често се влюбват от пръв поглед и лесно правят първата крачка. Те притежават умението да се впускат стремително да ухажват обекта на своите желания.

Но прекалено енергичните им действия и липсата на търпение могат да отб;ъснат желания човек. Освен това, ако постигнат веднага това, което желаят, тези хора много бързо може да охладнеят – Везните да се наклонят в другата посока и да поляризират желанията им.

Когато се съчетаят мъжката и женската енерии, това увеличава сексуалността на човека, неговия сексапил. Тази позиция носи секаспил, привлича и омайва партньори, дава интересни флиртове, но не и задължително страстна и всепоглъщаща сексуалност.

Причината се корени в липсата на баланс. Енергията им може да се проявява на тласъци – в един момент те са преизпълнени с желание за действие, а в следващия не им се мърда. Жени с това разположение често отказват секс, най-вероятно заради собствената си ленивост. Дори и мъжете периодично си намират поводи за бездействие.

За хората с Марс във Везни справедливостта играе огромна роля. Те често първи издигат глас в защита на правдата. Те трябва да се учат да намират златната среда между съдействие с останалите и съревнование с тях. Може постоянно да се разкъсват между нуждите си да работят независимо и да получават подкрепа и одобрение..

Не може да се каже, че обичат спорта, сравнително бързо се отказват от идеята за редовни упражнения. Биха постигнали най-добър ефект, ако в изберат упражнения с ритъм, финес, красота и естетика, но не и силови натоварвания.

Голямо значение има социалният аспект на заниманията – общуването с приятели, релаксацията след това. Затова танците са едно от най-добрите занимания за хора с Марс във Везни. Също, спортове по двойки като тенис.

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните