Мъжът Везни е балансиран, устремен към партньорство, равнопоставеност, мир и справедливост. Той полага големи усилия да поддържа хармония в живота си, но не винаги успява да бъде обективен.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Везни и Асцендент Везни. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Везни

Годишен хорoскоп за 2022

и Mесечните хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

 

ТИ СИ ВЕЗНИ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

11 Характеристики на мъжа Везни

Везните често опитват да направят всички наоколо щастливи. Те вярват, че може да се угоди на всеки, през цялото време, като се вземат предвид всички гледни точки в дадената ситуация.

1. Миролюбив и диалогичен

Мъжът Везни е пацифист и ще положи много усилия, за да избегне конфликти и да постигне спокойствие в живота си. Знае, че нищо не се постига с избухлив нрав и избягва конфронтация. Предпочита да обсъди проблемите и ще се опита да разбере вашата страна, вместо да затръшва врати или да хвърля чинии.

2. Хармонията е неговият идеал

Той предпочита спокойствието и тишината, стреми се към вътрешна хармония и външен баланс. Истински се нуждае от справедливост и ред в своя свят, а когато такива липсват, страда дълбоко.

3. Интелектуално начало

Везни е въздушен знак, което прави хората, родени под този знак, по-интелектуални, общителни и разсъдливи. Те обичат да обсъжда идеите си с другите и въприемат света първо чрез ума си.

Мъжът Везни

4, Надежден партньор

Мъжът Везни е рамото, на което можете да поплачите, неутрален съдник и човек, който взема обективни решения. Той е идеалният приятел, когато имате нужда от съвет и подкрепа.

5. Предпочита неутралитета

Тези мъже са много добри в дебатите, с вродено чувство за справедливост, което ги кара да претеглят достойнствата и недостатъците на всеки аргумент. Този мъж рядко избира страна в спора, задоволявайки се да остане встрани или да поеме ролята на рефер.

6. Справедлив и съпричастен

Можете да очаквате всяко решение, взето от мъж Везни, да бъде безпристрастно, с обмисляне на всеки възможен ъгъл, като на никого не се дава предимство пред другия.

7. Приятелски настроен

Ако търсите добър приятел, ще го намерите в лицето на мъжа Везни. Той е чувствителен към нуждите и чувствата на другите и ще направи всичко възможно, за да ги накара да се почувстват значими. Дори когато е прав, мъжът Везни ще се откаже от спор, само за да запази мира.

8. Управляван от Венера

Везни се управляват от Венера, богинята на любовта. Затова този мъж се отличава с изисканост. Има афинитет към красивите вещи като бижута, елегантни коли и лъскави джаджи. Може да се изявява и като светска личност, да се увлича по изкуства.

Жената Везни – харизматична партньорка, посветена на естетиката

9. Умее да избира най-доброто

Избор на филм, който да гледате, какво да вечеряте и къде да се срещнете – отговорите на тези прости въпроси могат да отнемат известно време, ако оставите всичко на него. Но си струва да изчакате той да направи избора – ще получите ясна и справедлива оценка на всички налични алтернативи.

10. Галантен и с око за красивото

Мъжът Везни е човек, посветен на естетиката, привлечен от красивото в хората, предметите, обича музиката и дори поезията. Той е любезен и очарователен и винаги знае какво да каже при всякакви обстоятелства.

11. Колеблив, но безпристрастен

Най-често този човек се бори със своята нерешителност и страха да не вземе грешно решение, с което да засегне някого. Понякога е трудно да си търпелив с него заради склонноста му трудно да взема решения. Но не забравяйте, че неговото колебание не е признак на слабост, а израз на желанието му за безпристрастност.

Зодия Везни | Libra 23.09. – 22.10. в Наталната карта

Любовта на мъжа Везни

Любовта е върховният израз на емоция за мъжа Везни. Непоправим романтик, той обича да е влюбен. Когато това се случва, той преоткрива тайната на перфектната хармония.

Мъжът Везни не крие своите чувства и се влюбва сравнително лесно. Въпреки склонността си към непостоянство, когато е влюбен, той забравя за игричките. Ако каже, че ще се обади, ще го направи, обратното би било нечестно.

Връзка с мъж Везни

Мъжът Везни се чувства най-пълноценен, когато е в партньорска връзка и работи усилено, за да гарантира, че тя ще продължи. Той цени стабилността и равновесието в отношенията. Безпристрастен и искрен, мъжът Везните е добронамерен и никога не би използвал думи, за да нарани умишлено.

Заклет оптимист, мъжът Везни ще погледне отвъд недостатъците на партньора си и ще види доброто в него, независимо от всичко.

Той е изискан дипломат, чийто чар и общителност го правят любим, където и да отиде. Харизматичен и непринуден, този мъж няма проблем да си осигури компания за вечеря. Обичайно е популярен сред познатите си.

Мъжът Везни е романтичен рицар

Ако можеше да пътува назад във времето, той би се изявявал като рицар с блестяща броня на гърба на галантния си кон, който го носи, за да спаси девойка в беда. Вечен романтик, целта на този джентълмен е да направи партньора си щастлив по всякакъв начин. Той поставя нейното удоволствие пред своето, което го прави идеален любовник.

Сексуалност на мъжа Везни

Мъжете Везни са щедри любовници. Те обичат да доставят удоволствие докато го получават. Сексът им осигурява двойна доза удовлетворение – да дават и да взимат. Това е печеливша позиция и точно такъв баланс проектират в отношенията си.

Когато е неангажиран, Мъжът Везни е готов за любовна игра и съблазняване, обича и “мръсните” приказки (Везните са въздушен/ интелектуален знак и всичко се случва първо в главата). Той е очарователен и в спалнята, чувствен и сантиментален любовник. От него можете да очаквайте да ви засипе с листенца от рози, а за специалната ви вечер да избере копринени чаршафи, шампанско и валс на лунната светлина.

Асцендент Везни (Libra) – Качества. Комбинация с 12те зодии

Съвместимост на мъжа Везни с другите знаци

Везните обикновено се смятат за най-съвместим с другите въздушни знаци – Близнаци, и Водолей, както и с огнените Стрелец и Лъв. Истинско привличане на противоположностите имаме с Овен, където ролите може да са разменени – жената Овен, подвластна ан Марс, да се във водещата роля, докато мъжът Везни се грижи за мира, хармонията и баланса.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ВЕЗНИ

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните