Как се променя характерът на хората от зодия Овен, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Овен

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Овен и Асцендент Овен

Много деен, активен, дърпа и завихря всичко към себе си. В диалог винаги е водещият, следва преди всичко своето мнение. И в живота като цяло е лидер. Но не е егоист – готов е щедро да споделя всичко ценно, което притежава, с приятели и близки. Но прекалява с налагането на своите гледни точки на останалите.

Зодия Овен и Асцендент Телец

Външно меки и обаятелни хора, но вътрешно много горди и склонни към упорство. Най-добре се чувстват в уединение и предпочитат да работят самостоятелно или в партньорство. В колективната работа търсят своя отделна сфера. В любовта са взискателни и ревниви. Много са привързани към близките си, докато към останалия свят се държат на разстояние.

овен зодияЗодия Овен Асцендент Близнаци

Романтични натури с жив и подвижен ум, които свободно влизат в контакт и общуват. Когато се увлекат по нещо, са способни да работят упорито, поради което стават отлични тесни специалисти. Склонни са да се затворят в избрана сфера или в ограничен кръг от познати като замък и да отбягват останалия свят. Жените след като родят деца или се омъжат, се успокояват, като все пак запазват предишните си интереси.

Зодия Овен и Асцендент Рак

Външна чувствителност, но и забележително вътрешно мъжество. Едновременно семеен тип, но и много работещи, служебно ангажирани. Мъжете са старателни работяги, не обичат да стоят без работа. Жените са силни по природа, способни са да ръководят цялата фамилия с мека ръкавица. В общуването на пръв поглед са мълчаливи, но реално много им харесва да си поговорят с някого.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Овен и Асцендент Лъв

Динамични, подвижни хора. Лидери с много мащабни планове. Интересуват се от новите идеи. Не обичат дълго да стоят на едно място. Винаги се стремят с нещо да са заети. Обичат да помагат на другите докато ги водят, с удоволствие споделят своите знания опит.

Зодия Овен и Асцендент Дева

Във външното си поведение и особено при взаимодействие с партньори са сдържани и предпазливи. Но по природа са доста дейни, активни, често обичат да поемат рискове. Но не го правят сами, а разчитат на близките си.

Войнственият мъж Овен – как да го разберем и опитомим?

Зодия Овен и Асцендент Везни

Активни в работата, дори склонни към работохолизъм. Предпочитат да се занимават със собствен бизнес или в краен случай, да отговарят за свой отдел в предприятието. Изпитват дълбока потребност от любов и емоционална близост, но все пак и в близките си отношения се изявяват като лидер. От една страна се опитват да се споразумеят с околните, но от друга – продължават да настояват на своето, като умело и деликатно прокарват своята линия. Много компромиси биха направили заради любимия човек, но в най-важното за тях няма да отстъпят.

Зодия Овен и Асцендент Скорпион

Силни, волеви личности, напористи. Ако не получат това, което искат, чрез директно действие, ще приложат по-мек и манипулативен натиск. Мъжете се посвещават в по-голяма степен на работата си, където настойчиво пробиват до ръководни постове. Ако имат възможност, започват свой бизнес или работят на свободна практика. Жените са активни в грижата за семейството – може да го издържат дори сами – и освен това помагат на роднините.

Жената Овен – харизматичен лидер с детска душа и огнен нрав

Зодия Овен и Асцендент Стрелец

Активни и напористи, в общуването винаги са водещи. Контактни и дружелюбни. Като цяло са по-саможиви, но могат да си сътрудничат при необходимост. Директно вървят по своя избран път. За дребните неща са отстъпчиви, шедри са, но за принципните въпроси – никога. Понякога толкова ценят свободата, че предпочитат да живеят сами. Жените са активни в работата и командват в семейството.

Зодия Овен и Асцендент Козирог

Оптимистични и дейни. Предпочитат да действат отколкото да водят всякакви разговори.отнасят се към живота и околните с голяма сериозност. Жените са лидери и водят в семейството. Мъжете са началници и водачи на кръга си от приятели. В неголеми колективи са отлични организатори, задават позитивен импулс на колегите си.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Овен и Асцендент Водолей

Много общителни и дружелюбни. В кръга от близки и познати задават инициативите. Обичат да действат, особено когато е нужно много общуване с околните, но рядко се вслушват в тях. Не обичат да кроят далечни планове, движат се по интуиция в настоящето и близкото бъдеще. Способни са спонтанно да увлекат големи групи хора, но не им достига постоянство да завършат пътя.

Зодия Овен и Асцендент Риби

Притежават прекрасен нюх, с който усещат обкръжението си. Но тяхната импулсивност и прибързаност им пречи да се възползват от това, което им подсказва нюхът. Като цяло, не умеят да чакат, втурват се през глава. Прекалено бързо започват да действат, а когато срещнат съпротивление, преждевременно се оттеглят. Могат дълго да се колебаят дали да упорстват или да отстъпят. Трябва да слушат интуицията си, за да ппстгнат белестящи резултати.

Още за знака Овен

Митoлогия за Овен: Златното руно

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните