Знакът на Марс в наталния хороскоп разкрива много за нашата основна животинска природа, за агресивните и полезни инстинкти, за нашата сексуалност и качество на волята.

Овен е силна, но много импулсивна позиция за Марс – първият инстинкт тук е да се реагира, да се нападне, да се предприемат действия, без значение дали те са обмислени или не.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Характеристики на хората с Марс в Овен в Наталната карта

марс в овен 1

Бързата енергия на пристъпи характеризира характера на Марс в Овен, но гневът обикновено не продължава твърде дълго. Всъщност тези хора не живеят в миналото и не са склонни да таят обиди или да се чувстват гневни.

Като цяло бързо се палят, но се справят с проблемния въпрос веднага, затова няма много място в живота им за открити рани.

Когато хората с Марс в Овен се вслушват в инстинктите си, те обикновено постъпват правилно и обичайно вземат бързи и достойни решения. Те нямат време да се спират “да помиришат розите” или да обмислят гледната точка на другите , защото активно обмислят какво да предприемат по-нататък.

Всъщност „обмислянето“ се случва светкавично за тази група хора, така че трудно може да се каже за тях, че не се съобразяват.. Спонтанността е едно от техните положителни качества; както и умението да опростяват нещата, чистотата на намеренията и иновативния подход

Родените с Марс в Овен често са една крачка пред всички останали. Когато животът стане твърде предсказуем, те се дразнят. Тези хора обичат да започват на чисто – новите идеи, пионерските начинания и свежите проекти ги правят най-щастливи. Те обикновено се радват на предизвикателствата.

Отношенията с мъжете и жените с Марс в Овен могат да бъдат много вълнуващи, но поддържането им във времето може да бъде трудно. Те са отдадени на моментните действия и не са славят като много настойчиви и упорити.

Въпреки че физическата им енергия е мощна, те могат бързо да загубят интерес и заедно с него, и първоначалния си ентусиазъм.

Хората с Марс в Овен в хороскопа си много се дразнят когато другите не са откровени и прями. Те очакват всички да говорят направо, без да увъртат и да прикриват истината. Лесно губят търпение при сложни планове или от хора, които са бавни, нерешителни и мудни.

Повечето хора с тази позиция на Марс понякога се държат като капризни и нетърпеливи деца. Те могат да станат направо груби, но винаги е ясно точно какво искат. Освен ако Марс няма тежки аспекти в хороскопа, можете да им вярвате, че нямат скрити намерения и няма да действат подмолно.

Повече за знака Овен

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните