При Венера в Овен любовта е спонтанна и директна. Романтичното преследване е много вълнуващо за нас под това огнено влияние. Сега сме по-смели, със свежи сили и малко нетърпеливи, когато става въпрос за сърдечни въпроси.

Венера преминава през целия зодиак за около година. Тя се движи близо до Слънцето, но с различна от него скорост и периодични ретроградни движения, затова престоят ѝ във всеки знак е с различна продължителност.

Проверете дали Вашата Венера се намира в Овен като генериате своята натална карта или поръчайте личен Натален хороскоп „Кой съм аз“.

Транзитна Венера в Овен от 20 февруари до 16 март 2023

венера в овен 1Овенът предпочита да съблазнява и завладява, отколкото сам да бъде съблазнен, той ще гони обекта н чувствата си, вместо да се остави да бъде преследван. Овенът се управлява от Марс, затова е известен с желанието си да покорява и завоюва. Но любовта на Овена също може да бъде дълготрайна, стига да се поддържа тръпката и свежестта на отношенията.

С енергията на Овен търсим ново начало – не желаем да гледаме назад, не се интересуваме от извинения или анализи на миналото. Нов ден е! Време е нещата да заработят начисто точно сега.

Овенът атакува директно, не се занимава със сладникави ритуали и обяснения. От това може да заболи, но рядко енергията на Овен е подмолна или дребнава, играта е честна открита. При Венера в Овен е важно нещата във връзката да се наричат с точните им имена. Желанията са силни и се изразяват спонтанно, ентусиазирано и директно.

Докато Венера е в Овен, ни влече към “овенски” удоволствия, забавления и обекти на интерес. Проявяваме вкус към по-активно действие, пленяват ни нови начинания, хвърляме се към сърдечни завоевания и сме по-смели в действията си с партньорите.. Можем да бъдем импулсивни с избора си на забавление и харченето на пари.

При Венера в Овен сърдечните и материалните ни интереси могат да бъдат настойчиви и много силни, но също така са и по-краткотрайни. Сега не е най-доброто време за боравене с пари – има опасност да вложим ресурсите си необмислено в нови начинания или проекти, но бързо да се уморим от тях и да не ги развием.

ПОРЪЧАЙТЕ  ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП И СОЛАР ЗА ЕДНА ГОДИНА

Венера в Овен в Наталния хороскоп

Хората с Венера в Овен в хороскопите си флиртуват директно, като са напълно откровени и доста дръзки. Те ще се опитат да ви спечелят, като демонстрират колко са предприемчиви и независими. Техният стил на изразяване на любов може да бъде влудяващо себичен и съсредоточен върху техния „аз“ – но подходящият за тях човек ще намери този подход за пленителен. Хората с Венера в Овен завладяват с по детски невинни чар на Овена, дори когато са нетърпеливи и капризни.

Мъжете и жените с Венера в Овен се държат непринудено и първосигнално и умеят да се радват на любовната игра. Те се впечатляват и възбуждат от енергията и активността на партньора си. Не харесват задушаващите връзки, които изискват прекалена “зрялост” или са неизяснени. Когато са влюбени, тези хора безнадеждно се пристрастяват към завоеванието на своя обект. За да останат свежи техните връзки, те се нуждаят от постоянни стимули.

Войнственият мъж Овен – как да го разберем и опитомим?

Да угодиш на Венера в Овен означава да подхранваш нуждата от действие. Бъдете директни, открити и честни с тези хора – те не харесват играенето на игрички и уклончивостта, освен ако не са за забавление. Подхранвайте нуждата им от спонтанност и ценете тяхната игривост – тяхното желание е връзката да се поддържа вълнуваща и свежа.

Овенът е лидерът на зодиака – хората с Венера в Овен обичат да поемат водеща роля в любовта, дори ако са от нежната зодия Риби – оставяйте ги да водят през повечето време. Задоволявайте многобройните им капризи и приемете, че те обожават да имат конкуренция, за да се доказват, дори когато това сте вие!

Тяхното мото е „Аз ще те спечеля. Сам съм се учил и съм напълно самостоятелен. Имам силен усет за приключения.

Хората с Венера в Овен не са толкова устремени да поемат контрол в личните връзки, колкото инстинктивно се стремят към водещата роля. За тях е трудно да се адаптират към чувствата и настроенията на другите.

Жената Овен – харизматичен лидер с детска душа и огнен нрав

Те могат да бъдат взискателни в любовта, пристрастен към спечелването на партньора или силно завладяни от интензивните страсти на момента. Обичат спонтанните прояви на любов и сексуалност, проявяват много ентусиазъм. Притежават невинен и игрив чар и печелят любимите си с директна и бърза офанзива. Любовните им отношения се отличават с интензитет, сексуалност, бързо привличане.

По отношение на парите, хората с Венера в Овен са импулсивни. Те мигновено биват привлечени от нови и непознати продукти, но съветът към тях е да изчакат няколко дни преди да ги купят, защото желанието им също така бързо преминава.

Повече за знака Овен

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните