Овенът предпочита сам да съблазнява и завладява, отколкото да бъде съблазнен. Хората с това разположение в своя натален хороскоп ще гонят обекта н чувствата си, вместо да се остави да бъде преследван.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

За хората с Венера в Овен в наталния хороскоп

венера в овен 1

Хората с Венера в Овен в хороскопите си флиртуват директно, като са напълно откровени и доста дръзки. Те ще се опитат да ви спечелят, като демонстрират колко са предприемчиви и независими.

Техният стил на изразяване на любов може да бъде влудяващо себичен и съсредоточен върху техния „аз“ – но подходящият за тях човек ще намери този подход за пленителен. Хората с Венера в Овен завладяват с по детски невинни чар на Овена, дори когато са нетърпеливи и капризни.

Мъжете и жените с Венера в Овен се държат непринудено и първосигнално и умеят да се радват на любовната игра. Те се впечатляват и възбуждат от енергията и активността на партньора си.

Не харесват задушаващите връзки, които изискват прекалена “зрялост” или са неизяснени. Когато са влюбени, тези хора безнадеждно се пристрастяват към завоеванието на своя обект. За да останат свежи техните връзки, те се нуждаят от постоянни стимули.

Да угодиш на Венера в Овен означава да подхранваш нуждата от действие. Бъдете директни, открити и честни с тези хора – те не харесват играенето на игрички и уклончивостта, освен ако не са за забавление. Подхранвайте нуждата им от спонтанност и ценете тяхната игривост – тяхното желание е връзката да се поддържа вълнуваща и свежа.

Овенът е лидерът на зодиака – хората с Венера в Овен обичат да поемат водеща роля в любовта, дори ако са от нежната зодия Риби – оставяйте ги да водят през повечето време. Задоволявайте многобройните им капризи и приемете, че те обожават да имат конкуренция, за да се доказват, дори когато това сте вие!

Тяхното мото е „Аз ще те спечеля. Сам съм се учил и съм напълно самостоятелен. Имам силен усет за приключения.

Хората с Венера в Овен не са толкова устремени да поемат контрол в личните връзки, колкото инстинктивно се стремят към водещата роля. За тях е трудно да се адаптират към чувствата и настроенията на другите.

Те могат да бъдат взискателни в любовта, пристрастен към спечелването на партньора или силно завладяни от интензивните страсти на момента. Обичат спонтанните прояви на любов и сексуалност, проявяват много ентусиазъм. Притежават невинен и игрив чар и печелят любимите си с директна и бърза офанзива. Любовните им отношения се отличават с интензитет, сексуалност, бързо привличане.

По отношение на парите, хората с Венера в Овен са импулсивни. Те мигновено биват привлечени от нови и непознати продукти, но съветът към тях е да изчакат няколко дни преди да ги купят, защото желанието им също така бързо преминава.

Повече за знака Овен

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните