Безстрашен и естествен лидер, жената Овен е харизматична, енергична и динамична. Тя очаква с нетърпение новите предизвикателства и ситуации, защото за Овена всеки ден трябва да бъде вълнуващ и възнаграждаващ. Притежава чудесно чувство за приключения и може да бъде изключително игрива.

Тази интерпретация се отнася за жени от Зодия Овен и Асцендент Овен. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

овен

 

Следете актуалния Хороскоп за Овен и

 

Mесечния хороскоп в аванс за Овен

ТИ СИ ОВЕН? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Жената Овен

Кои са отличителните черти на Жената Овен?

“Хайде да започваме!” е бойният вик на жената Овен. Нетърпелива и ентусиазирана, тя е “алфа женската” от глутницата, винаги начело на шествието и инициатор на всичко – от работни проекти до срещи за вечеря.

Огнена и страстна съблазнителка
Знакът Овен е огнен, което дава на жената Овен много страст. Тя често е съблазнителят в любовната игра, а нейните партньори и любовници трябва да са силни и равностойни, иначе тя ще загуби интерес.

Интензивна и провокативна
Когато срещнете жена Овен, първото нещо, което ще ви порази, е нейният афинитет за интензивност и провокация. Тя самата е предизвикателство, със скрита дълбочина и сложни мисли.

По-често започва, отколкото завършва нещата
Импулсивната жена Овен действа като двигател с високо октаново гориво и често поема повече задачи, отколкото е в състояние да изпълни. Тази амбициозна дама се е запътила се натам, където никоя жена не е ходила досега. Тя обожава новите предизвикателства, но нейната нетърпелива природа често я кара да премине към следващото начинание, преди да е приключило предишното.

Вярна на своите каузи
Никога не й липсва оптимизъм – тя често воюва като кръстоносец за правата на другите и като защитник на изгубени каузи. Не го прави за слава – популярността на проекта няма значение за нея. Но докато сама вярва в каузата му, тя ще работи за нея с цялата сила и ентусиазъм, на които е способна.

Дете или лидер?
Жената Овен често е имитирана, но остава неповторима. Управляван от Марс и първият зодиакален знак, знакът Овен е детето в кармичното колело на живота. Роден лидер, жената Овен притежава вечен оптимизъм, винаги гледа напред и рядко назад. Това е активен, положителен и категоричен знак. Тя привлича със своята директност, откритост и наивитет.

Невинност и наивитет 
Едновременно с това излъчва невинна аура, която е доста възбуждаща. “Невинна” може и да не е думата, която бихте използвали, за да я опишете, но нейната самоувереност и ентусиазъм показват една директна, искрена и привлекателна личност, на която трудно се устоява.

Асцендент Овен (Aries) – Характеристики в наталната карта. Комбинации с 12те зодии

Позитивна и самоуверена
Когато става въпрос за привличане, тайното оръжие на Овена е позитивната нагласа. Дори по-срамежливата жена Овен притежава вътрешна увереност, че наистина я желаете и е напълно сигурна, че може да ви спечели.

Ако бъде притисната в ъгъла, нейната увереност, че ще й простите всяка предполагаема грешка, обикновено оправя нещата. Как може да те разочарова човек, който е толкова самоуверен? Можеш ли да отхвърлиш някой, който изглежда е идеалният за теб?

Тя е боец и няма да ви остане длъжна
Тя може да предизвика смут в околните, но като цяло буди гняв именно у онези, които тайно желаят да бъдат като нея! Ако сте достатъчно смели да я критикувате, бъдете готови да се защитите – жената Овен не се страхува да отговори и няма да ви остане длъжна.

Завинаги в битка за любов
Жената Овен винаги търси истинската любов и истински обича лова и преследването. Това не означава, че никога няма да се задоми, но е предупреждение да поддържате огъня и след като сте я спечелили.

В любовта не е типичният романтик – не изпитва никаква нужда да я водите на вечери или да я омайвате с вино. Определено има нужда от внимание, но ако сте твърде достъпен или всичко е планирано или лесно, тя ще започне да се чувства задушена.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОРКА ОВЕН

Уязвима и понякога ревнива
Въпреки, че изглежда силна, тя е вътрешно уязвима. Обича изисканата романтика и щедрите жестове, но и всички малки знаци на внимание между тях. Не обича да бъде притежавана и обсебвана, но ще оцени проявата от време на време на умерена ревност, тъй като я смята за здравословен признак, че партньорът ѝ е оценява. Понякога самата тя е ревнива, но това се поражда от несигурност и е достатъчно партньорът ѝ веднага да разсее страховете й.

Трябва да развива своята емпатия
Основно предизвикателство за нея е да научи да вижда и разбира нуждите на човека срещу себе си. Тази жена не се слави като най-състрадателният човек, но ще вдъхне сила на слабия да се вземе в ръце и ще му помогне да се справи с проблемите си.

Гледа винаги напред
В крайна сметка Овенът рядко изглежда отчаян или в нужда. От нея ще научите, че настоящето и бъдещето са много повече от миналото. Тя ще ви посъветва: „Възползвайте се максимално от това, което идва, и най-малкото от това, което си отива“.

Зодия Овен | Aries 21.03. – 20.04. в Наталната карта

Пет кратки истини за Жената Овен

  1. Каквото и да кажете за жената Овен, не можете да твърдите, че тя само говори и не действа!
  2. Тя е директна, понякога дори шокиращо, но притежава изключително мил подход.
  3. Тя се отнася към всички хора като с равни, но има и ярка конкурентна жилка.
  4. Нейната екстравагантна и романтична природа са преплетени.
  5. Жената Овен не се извинява; тя просто продължава напред и очаква ти да я последваш.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ГОДИШЕН И СОЛАРЕН ХОРОСКОП

Идеалният партньор за жената Овен

Тя търси спаринг партньор, с когото може да влезе в двубой, независимо дали по време на романтична вечеря или в леглото. Обича да постига целите си по своя собствен начин, а споровете често са нейната версия на любовната игра, водеща до секси фойерверки по-късно.

Жената Овен разцъфва, когато срещне съвършения си партньор – става по-чувствена, разбираща и емоционална. Тя обича да я галят и милват и има нужда от любовници, които да я уверяват, че е на първо място в живота им.

Старата поговорка, че „противоположностите се привличат“ изглежда не важи за Овена. Поне не по отношение силата на характера – тя самата е силна личност и не си пада по хленчещи мъже. Привличат я хора с гръбнак и силно чувство за приключения и забавление, точно като нея.

Войнственият мъж Овен – как да го разберем и опитомим?

Когато е влюбена

Животът е най-ярък и цветен за нея, когато е влюбена и ще ви бъде много трудно да устоите на хипнотизиращия й чар.А партньорът, който наистина успее да я спечели, ще се почувства като най-специалният човек на земята.

Когато се е запалила от нещо или от някого, тя е най-страстна и изживява изцяло момента. Когато сте обект на нейното желание, вие сте най-значимите и тя ще диша и живее за връзката ви. Дали тази страст ще продължава дълго? Поддържайте нейния интерес и вероятно ще стане.

Трудно е да се устои на нейния искрен, точен и директен подход. Ако вие сте този, към когото е насочена нейната страст в момента, няма как да сбъркате, че тя ви желае. Подвластна на своя страст и ентусиазъм, тя ще ви се доверява напълно и ще бъде 100% сигурна, че е най-подходящата за вас.

Борете се за нейното внимание

Ако имате щастието да привлечете вниманието на жена Овен, ще трябва да сте готови за предизвикателството да го задържите. Тази жена предпочита партньори, които са вълнуващи личности, защото тя самата не е срамежлива теменужка. Тя е способна да се справи много добре в този свят и без вас и ако сами не забележите това, тя ще ви го покаже.

Съвместимост на Овен с другите знаци

Овен обикновено се считат за най-близки по темперамент с другите огнени знаци Лъв и Стрелец и се разбират много добре с въздушните Близнаци и Водолей. Най-често обаче тези марсови деца се свързва с венерините – Везни и Телец,  на принципа на привличане на противоположностите.

Тук става въпрос за съвместимостта само между слънчевите знаци или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните